reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

A ja wam powiem Że badanie ginekologiczne miałam na 1 wizycie jak poszłam potwierdzić ciąże. Fakt faktem pyta mnie czy chce i wgl ale ja zawsze mówię że jeśli na usg jest wszystko ok to nie ma potrzeby. [emoji4]
A jeśli chodzi o takich nauczycieli pamiętajcie warto nagrywać rozmowy z nimi bo później pozostaje słowo przeciwko slowu

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Airfix - nie do pomyślenia , z ta akcja ...ja bym do dyrekcji szła robić dym, biedne dziecko też szkoły nie może omijać,

Ellie- powinna być składka dla noworodka do tego fotelika , najlepiej idź z foteliki em do sklepu i zapytaj u siebie to będą wiedzieć , można dokupić osobno , domowic na necie ale musi być dla takiego nowonarodzonego

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix skandal to co się w tej szkole dzieje, nie powinnaś tego tak zostawiać, takich nauczycieli trzeba tępić, bo tylko dziecko niepotrzebnie cierpi, dobre, że dzisiaj w domu został to sobie odpocznie

Ellie dokładnie tak jak dziewczyny piszą do fotelika powinna być wkładka dla noworodka

Dzieki dziewczyny ja w tych sprawach jestem zielona i wlasnie przezylam kolejny szok szukajac informalcji w necie okazalo sie ze foteliki maja date waznosci !!! ( myslalam ze tylko zywnosc ma :) ) polecialam sprawdzic i fotelik jest wazny do konca tego roku .. Wiec i tak musimy kupic ale juz przynajmniej bede miala dla noworodka.. ale jestem zaskoczona ze maja termin waznosci...

Nauczycielom to się nie raz w dupie przewraca. Ja bym babie dała do wiwatu. Dziecko jest najwazniejsze, tym bardziej, że tak to przeżywa. Mi moja siostra cioteczna ostatnio opowiadała, że nauczyciele w LO każą się do siebie zwracać per pani bądź pan PROFESOR. Rozumiem, że za czasów moich rodziców może i tak było ale na tytuł profesora to jednak trzeba sobie zasłużyć a nie magisterka i tyle. czy tylko mnie to razi?

Ellie, po pierwsze sprawdź datę produkcji tego fotelika - jeśli wcześniejsza niż 2012 to nadaje się do kosza, po drugie powinna być pewnie jeszcze wkładka, po 3 sprawdź ile gwiazdek w ADAC ma ten model - chicco nie są najbezpieczniejsze, a fotelik musi mieć minimum 3 gwiazdki, jak ma mniej to też do kosza.
Link do: fotelik.info :: Często zadawane pytania tutaj więcej informacji na temat fotelików

Edit - doczytałam, że już się dobrałaś do tej daty;)

Dziewczyny wiem, że zmieniam temat ale usiłuję od jakiegoś czasu wstawić sobie suwaczek i za cholerę mi nie wychodzi... robiłam wg instrukcji podanej gdzieś tam w którymś poście i suwaczek mam zrobiony, niby go wstawiam ale nic się nie pokazuje...
Napisałaby mi któraś z was jak to zrobić żeby się pojawił?

Dzieki za pomoc, chyba wybiore maxi cosi 30 infant bo pasuje tez dp wozka i ma dobre opinie :) a tak w ogole sa jeszcze jakies rzeczy dla niemowlat ktore maja terminy waznosci? Duzo rzeczy dostajemy pd znajomych i teraz to juz sie pogubilam :)

reklama
Dziewczyny wiem, że zmieniam temat ale usiłuję od jakiegoś czasu wstawić sobie suwaczek i za cholerę mi nie wychodzi... robiłam wg instrukcji podanej gdzieś tam w którymś poście i suwaczek mam zrobiony, niby go wstawiam ale nic się nie pokazuje...
Napisałaby mi któraś z was jak to zrobić żeby się pojawił?

Ja juz zapomnialam dokladnie jak robilam ale z tego co mi sie wydaje weszlam na strone z suwaczkami wybralam ktory mi sie podoba skopiowalam link i wkleilam tam gdzie jest sygnatura :)

Do góry