reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

NatkaPolka wspolczuje i mam nadzieje ze wszystko zakonczy sie dobrze !!!
Grabcia 123 gratuluje mieszkania :)
Densik mam nadzieje ze u Ciebie tez wszystko dobrze !!!
Jakie macie plany na weekend?
Moj maz caly weekend pracuje , wiec sobie zaplanowalam wyjscie do kina, spacer nad oceanem i o 12:00 mam konsultacje w sklepie dla dzieci ( haha smiesznie to brzmi ale dostalam maila ze chca mnie umowic z doradca zeby omowic prezenty na baby shower a przy okazji maja dla malego prezent )
Strasznie za mna chodzi zeby upiec ciasto tylko ja juz tak rosne ze nawet skarpetki mnie uwieraja :)

reklama
Dziewczyny nie odzywam sie bo w środę w nocy mój maz miał wypadek w pracy, zmiażdżyło mu palec walczymy o to zeby go nie amputowali. Całe dnie spędzam teraz w szpitalu - maleństwo chyba ma sie dobrze i mam nadzieje ze jie odczuwa mojego stresu, którego uniknąć sie nie da ale staram sie go opanować. Trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze sie skończyło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

NatkaPolka wspolczuje i mam nadzieje ze wszystko zakonczy sie dobrze !!!
Grabcia 123 gratuluje mieszkania :)
Densik mam nadzieje ze u Ciebie tez wszystko dobrze !!!
Jakie macie plany na weekend?
Moj maz caly weekend pracuje , wiec sobie zaplanowalam wyjscie do kina, spacer nad oceanem i o 12:00 mam konsultacje w sklepie dla dzieci ( haha smiesznie to brzmi ale dostalam maila ze chca mnie umowic z doradca zeby omowic prezenty na baby shower a przy okazji maja dla malego prezent )
Strasznie za mna chodzi zeby upiec ciasto tylko ja juz tak rosne ze nawet skarpetki mnie uwieraja :)
Ellie my ty nie mamy oceanu :D baw się dobrze :) mój mąż dziś pracuje, jeszcze nie wrócił wiec w sumie sprzatalam, robiłam pierogi i prasowałam a resztę dnia malowalismy palcami, czytaliśmy książki i słuchaliśmy audiobooka :)

Nadrobię am Was wszystkim z bolesiami i chorobami zdrówka , lutóweczkom ze złym nastrojem poprawy nastroju. Gratulacje zmieniającym mieszkania.

U nas ciężko wczoraj bole wróciły i wyladowalismy na trakcie porodowym , dostałam zastrzyk na płucka , kroplówke i całe szczęście udało się rozgonic wszystko. Dobę spedzilam na trakcie teraz jestem na patologii i całkowity zakaz chodzenia tylko do lazienki i lezenie plackiem. Czekamy na wymazu mam nadzieje ze będą dobre i coś podziałają z szyjka to będę spokojniejsza i mam nadzieje ze bóle nie wroca i dotrwamy chociaż te 6 tyg a najlepiej do lutego ale za cel chociaż te 6 jeszcze dziękujemy za kciuki i pamięć pozdrawiam

Nadrobię am Was wszystkim z bolesiami i chorobami zdrówka , lutóweczkom ze złym nastrojem poprawy nastroju. Gratulacje zmieniającym mieszkania.

U nas ciężko wczoraj bole wróciły i wyladowalismy na trakcie porodowym , dostałam zastrzyk na płucka , kroplówke i całe szczęście udało się rozgonic wszystko. Dobę spedzilam na trakcie teraz jestem na patologii i całkowity zakaz chodzenia tylko do lazienki i lezenie plackiem. Czekamy na wymazu mam nadzieje ze będą dobre i coś podziałają z szyjka to będę spokojniejsza i mam nadzieje ze bóle nie wroca i dotrwamy chociaż te 6 tyg a najlepiej do lutego ale za cel chociaż te 6 jeszcze dziękujemy za kciuki i pamięć pozdrawiam
A znają już przyczynę?? Skąd też ból?

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiadomo czy kolka nerkowa ale bardziej jelitowa ale wczoraj był taki ze pani doktor stwierdziła że może to być poród oby juz minęło ehhh

No trzymam mocno kciuki za Was [emoji8]
Nie dawno ja przecież pojechałam na izbę bo nie wiedziałam właśnie czy nerka czy coś a oni mnie nawet nie zarejestrowali tylko Odeslali do ośrodka gdzie kazali mi iść do lekarza prowadzącego który był na urlopie... na szczescie mi przeszło

OjOjojoj to lez, choćby te 6 tygodni żeby tylko dzidziuś jak największy i jak najsilniejszy się urodzil, a ty przecież masz termin tak jak ja, to już na szczęście 24 tc jest :) będziemy myśleć o was cały czas :)

Ostatnia edycja:
No trzymam mocno kciuki za Was [emoji8]
Nie dawno ja przecież pojechałam na izbę bo nie wiedziałam właśnie czy nerka czy coś a oni mnie nawet nie zarejestrowali tylko Odeslali do ośrodka gdzie kazali mi iść do lekarza prowadzącego który był na urlopie... na szczescie mi przeszło

No na szczęście bo bym chyba pojechała do Ciebie i zatlukla tych lekarzy na ip

reklama
kasia.zosia jak to powiedziałam mojemu prowadzącemu to widziałam że ma ochotę ich zabić. A najlepsze jest to ze na izbie dyżur miał GINEKOLOG Ale nie jestem taka głupia wymusilam na nich oświadczenie ze mnie nie przyjęli gdy by coś się stalo to miałam już na nich dokument . Na szczęście nie będę rodzić w tym szpitalu tylko w centrum zdrowia A tam naprawdę wszyscy są spoko

Do góry