reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Cześć dziewczynki ;) u mnie dziś armagedon... Stary zaprosił do nas na obiad moich rodziców, teściów, babcie, pojechał sobie na grzyby a mnie zostawił sama nad garami i przyjedzie na gotowe :/ gotuje się razem z tym rosolem dosłownie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Łącze się w bolu ;) Ja położyłam się z tym moim bólem; wiedząc ze mam golabki na obiad,a moje dziecko właśnie zazyczylo sobie rosołu z robionymi kluskami. ...pojechali do sklepu po kurczaka :/

Magnez biore; zwieksze dawkę może. Mam Wit B complex 100mg ale na sam zapach wymiotuje,a to też pomaga.

reklama
Airfix, amol zewnętrznie jak najbardziej można - info potwierdzone u lekarza.
Ja dziś dokończyłam poduchę słonia, cały dzień się lenimy, obiad dojemy z wczoraj od teściów:) Bardzo mi to na rękę, bo nie chcę mi się stać w garach. Ran Wiktor robił akrobacje w brzuchu, zsunął się cały poziomo w dół i miałam śmieszny brzuch rano, na leżąco, płasko, płasko i nagle taaaaka górka:) Można było idealnie zlokalizować łobuza:)

Airfix, amol zewnętrznie jak najbardziej można - info potwierdzone u lekarza.
Ja dziś dokończyłam poduchę słonia, cały dzień się lenimy, obiad dojemy z wczoraj od teściów:) Bardzo mi to na rękę, bo nie chcę mi się stać w garach. Ran Wiktor robił akrobacje w brzuchu, zsunął się cały poziomo w dół i miałam śmieszny brzuch rano, na leżąco, płasko, płasko i nagle taaaaka górka:) Można było idealnie zlokalizować łobuza:)
Moja tak leży często hihi..albo tak boczkiem jakby ,ze plecki ma z boku pepka..wtedy mam gore z jednej strony. Ogolnie już umiem ja wymacac w jakiej pozycji lezy. Od kilku dni jak pukam w brzuszek to mi oddaje :) I chyba jej się ta zabawa podoba bo wczoraj nie chciała zasnąć tylko przez 1,5h żeśmy się glaskaly :)

Airfix - łączę się z Tobą w bólu. Ja też myślę, że u mnie to rwa bo promieniuje przez pośladek udo nawet w pachwinie czuję. Lepiej mi po wczorajszym basenie i robiłam takie ćwiczenia delikatne z neta na to.
Nie wiem na ile Ty możesz iść na basen czy poćwiczyć.
Magnez też mi pomógł jak zaczęłam znów brać (3 dni przerwy miałam i ból się nasilił).
Amolem można-smaruj.
Ten ból jest okropppppnyyyy!!!!
PS> termoforor pewnie odpada dziewczyny?:(

Densik trzymamy kciuki !!!
Dziewczyny z rwami i innymi bólami oby szybko minęło. A u nas weekend spokojnie zlecial choć nasz maluch ostatnio się rozleniwił i mało się rusza ale powtarzam sobie, że to normalne... rozpoczęliśmy 23 tydzień jakaś mamusia miała podobnie? Gdzieś wyczytałam, że maluchy przesypiaja prawie cały czas teraz...
Eeh...
Dużo zdrówka dla nas wszystkich [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Turluturlu Ja rozgrzewam ale nie cały kręgosłup ledzwiowy...tylko siadam bokiem jakby koło kaloryfera na chwilę chociaz, odpukac złagodniało. Mi aż do stopy tak dziwnie promieniuje i dziwnie mi reka lewa mrowi. Całą lewą stronę mam obolala. Łyknelam na raz 3tabl magnezu, zaraz powtórzę. A jak coś to zadzwonię do lekarza i spytam czym by pomóc sobie.

Kasiu.linka Ja dziś mam 23tydz i 2 dni:) Ale ten czas leci :) Ale przyznam się ze ta ciążę jakoś inaczej przeżywam, tak swiadomiej niż 8lat temu :)

reklama
Do góry