reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja właśnie ogolilam nogi uff;) z butami jeszcze nie jest źle, noszę sznurowane. Lustrzyce mam już dość zaawansowaną, jak tak spojrzeć w dół, to tylko paznokcie u stóp widzę. Wiktor jakoś słabo mi się dzisiaj rusza, znów się gdzieś za lozyskiem pewnie schował. Do tego mam zgage i znowu zatkało mi nos, chyba trzeba wreszcie wymaz z nosa zrobić bo zwariuje

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tez coś brało wczoraj i dziś (dzieci mam zakatarzone) jakiś ból gardła i kichanie ale ugotowalam sobie herbatke ze swiezego imbiru z cytryna i miodem akacjowym i zupełnie mi przeszlo.

reklama
Czesc dziewczyny.. trochę się nie odzywalam ale brakuje mi czasu..W końcu sie wprowadziliśmy do siebie Ale ostatnie dni to tylko sprzątanie A jak Maz wracal to ostatnie poprawki i chodziliśmy spać 2-3.... dziś już posprzatalam na dobre to trzeba bylo się spakować i jechać na uczelnie - pierwsze zajęcia w tym semestrze..Ja odpoczne DOPIERO w poniedziałek a już mam dość...
Jeszcze ostatnio czuje tak jakby tam mokro i mały się bardzo mało rusza co mnie martwi [emoji22]
Densik - co u Ciebie?? Trzymam kciuki za was
Airfix - A czy to nie jest taki klujacy ból? Nasila się jak lezysz i chcesz się poruszyć?
Z butami i goleniem nie mam problemu [emoji3] Ale za Kurtka się rozgladne może się przydać w grudniu - styczniu [emoji4]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

jagódka ja też tak czasem mam, że zapominam i już pozamiatane a raczej wysikane :p
naklejam wtedy na kibelek kartkę i stawiam pojemnik ;)
u mnie dziś bóle mniejsze, zażyłam magnez na noc, zaraz zbieram się na basen wtedy poczuję dopiero ulgę.
Mąż zrobił pranie i odkurzył mieszkanie i chodzi dumny jak PAW.
Ech Ci mężczyźni ;)
Grabcia, też gratuluję, że już po przeprowadzce, teraz urządzanko ;)
Dziewczyny, dzięki wszystkim które trzymały kciuki-mamy mieszkanie!
Jest wszystko czego nam trzeba, dwa duże pokoje, balkon, wózkownia, świetna okolica, no nie będę się dużo rozpisywać.. od 29.10 przeprowadzka i mam zamiar od listopada już działać z wózkiem, łóżeczkiem:)
Dobrego dnia Laseczki:)

jagódka ja też tak czasem mam, że zapominam i już pozamiatane a raczej wysikane[emoji14]naklejam wtedy na kibelek kartkę i stawiam pojemnik ;)
u mnie dziś bóle mniejsze, zażyłam magnez na noc, zaraz zbieram się na basen wtedy poczuję dopiero ulgę.
Mąż zrobił pranie i odkurzył mieszkanie i chodzi dumny jak PAW.
Ech Ci mężczyźni ;)
Grabcia, też gratuluję, że już po przeprowadzce, teraz urządzanko ;)
Dziewczyny, dzięki wszystkim które trzymały kciuki-mamy mieszkanie!
Jest wszystko czego nam trzeba, dwa duże pokoje, balkon, wózkownia, świetna okolica, no nie będę się dużo rozpisywać.. od 29.10 przeprowadzka i mam zamiar od listopada już działać z wózkiem, łóżeczkiem:)
Dobrego dnia Laseczki:)
Gratuluję mieszkania [emoji4] my myślimy do konca grudnia ogarnąć rzeczy dla maluszka

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na spółkę z mężem ogarnęłam nasze dwa piętra, zrobiłam pranie i odpoczywam. Muszę pazury pomalować i się ogarnąć, bo na 15 mamy zejść na imieniny teścia, nie wiem w co ja się ubiorę:/ Kurcze, robię wszystko w rękawiczkach, a i tak ręce szczypią od chemii.
Tutluturlu ja zazwyczaj też stawiam pojemnik gdzieś obok, ale wczoraj zapomniałam no i mam dzisiaj:/ W poniedziałek rano przed kursem pojadę, bo mam luxmed po drodze, mam nadzieję, że z wynikami zdążę przed wizytą.

Dziewczyny nie odzywam sie bo w środę w nocy mój maz miał wypadek w pracy, zmiażdżyło mu palec walczymy o to zeby go nie amputowali. Całe dnie spędzam teraz w szpitalu - maleństwo chyba ma sie dobrze i mam nadzieje ze jie odczuwa mojego stresu, którego uniknąć sie nie da ale staram sie go opanować. Trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze sie skończyło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie odzywam sie bo w środę w nocy mój maz miał wypadek w pracy, zmiażdżyło mu palec walczymy o to zeby go nie amputowali. Całe dnie spędzam teraz w szpitalu - maleństwo chyba ma sie dobrze i mam nadzieje ze jie odczuwa mojego stresu, którego uniknąć sie nie da ale staram sie go opanować. Trzymajcie kciuki zeby wszystko dobrze sie skończyło.

Mam nadzieję, że uda się palec uratować! Trzymacie się!

reklama

Trzymamy kciuki!!! Powodzenia!

Do góry