reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
W biedronkowym też jest wypełnienie poliestrowe takie jak w poduszkach czy pluszakach a przed chwilą zobaczyłam że powłoczkę można zdjąć do prania.

Ja kupilam poduszke za 40$ przeceniona z 80$ i jest rewelacyjna a wczesniej dla meza kupilam na ebayu taka tansza to tez miala w srodku kuleczki ktore sie kiedys mu wysypaly i byla gorsza do lezenia..

To ja się znowu wetne ze zdjęciem i uciekam Was doczytać;)
1476367695013.jpg
spódniczka z koła na Dusię

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476367695013.jpg
    1476367695013.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 269
Klauduśka jak najbardziej może Cię boleć, bo się wszystko rozciąga, śpij na lewym boku z poduszką między kolanami - to odciąża kręgosłup i cała miednicę.
Krew pępowinowa, zgłębiłam temat na tyle, że dla mnie zalet jest bardzo mało, a koszt ogromny, jestem na nie. Z zębów materiał można przechowywać podobno tylko dwa lata - albo go pobrać od dwóch lat? Gdzieś coś mi się o uszy obiło.
Dzięki Dziewczyny za wszystkie miłe słowa o moich tworach;) A spódniczka będzie na gumce, bo to na Klaudię i będzie na dłużej i bardziej praktyczna niż na zamek. Musze jeszcze wciągnąć gumkę w nią, a zamek nauczę się jutro wszywać:) i to kryty, będzie hardcre;)
Poducha rogal to wybawienie, ja ze "stefanem" śpię już drugą ciążę i kocham go niezmiennie:D 70zł to niedużo:) Ja kupiłam swoją za 120 w Smyku.

reklama
Hej laski podczytuje was ale te humoru brak bo mam meksyk z exem , i już ręce opadają, chyba się skończy policja eh

Kasia.zosia- dobrze hze juz Ci lepiej, ja też w tej ciąży jestem mega ryczek hehe :) , dzięki za polecenie butów akurat nie mam więc sprawdzę :) , u mnie poduszka wypełniona jest normalnie jakimś wypelniaczem mieciutkim, te z wypełnieniem kulkami to lipa - nie polecam, ja za swoją poduszkę gdzieś na wyprzedaży zapłaciłam 20 euro - szukaj okazji :) !

Airfix - mi też wróciły mdłości - no masakra - odrzut od mięsa dziś mój robił burgery i mnie az trzesło bleh, co do tej krwi pepowinowej słyszałam. Że to "przereklamowane" w sensie że to nie jest tak jak my myślimy ze jest, no ale skoro ty juz jesteś chora i wiesz na co i by mogło pomoc to czemu nie ;)

Kasia.natka- hej ja moze cos kojarze ale mam skleroze ciazowa wiec wybacz [emoji23] tak czy siak zapraszamy I witamy :) ,

Jagodka- jeju co Cię tak łapie to "zimno" masakra , ps. Szalejesz z tymi swoimi tworami :) hihi super ci wychodzi !

Kasiu_linka- zdrówka życzę, może faktycznie cie przewiało , dużo witaminki C pij i herbatka z miodem i cytryna :)

Klauduska - współczuję dolegliwości , córka bokserka mała wam rośnie haha :) , kup sobie podusie Rogala do spania jak jeszcze nie masz :)

La_nina - współczuję biegania po tych budowach brzmi jak zapierdziel, hehe mam podobnie z ta bezsennoscia :), z dzieci tak naprawdę można się mega uśmiać :), mój podobnie sam opowiada o przedszkolu , a to przywracanie oczami napewno od dzieci z przedszkola wyniesione hehehe :)

Nie raz jeszcze te nasze dzieciaki nas zaskoczą, ja nie raz jak słucham to się tak śmieje w głos ze ciężko się opanować :D

Turluturlu- tez mam takie kłucia , I właśnie wizyte w niedziele tez o to mam zamiar pytac- napewno się rozciąga itp. Ale ja też mam problemy z nerka mi i musi mnie sprawdzić ,

Ja też dziś coś nie domagam, spałam w dzień 3 h! , no masakra, jakby ciśnienie ale nie wiem o co chodzi dziś tylko siedzę i jem i śpię i tylko słodkie chce, jeszcze się leczę to jak zjem czosnek to mnie dziecko bije bo chyba nie lubi hahha , w niedziele wizyta u ginka czekam jak na zbawienie uwielbiam ten czas podglądanie dzidzi eh :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry