Hej laski podczytuje was ale te humoru brak bo mam meksyk z exem , i już ręce opadają, chyba się skończy policja eh
Kasia.zosia- dobrze hze juz Ci lepiej, ja też w tej ciąży jestem mega ryczek hehe
, dzięki za polecenie butów akurat nie mam więc sprawdzę
, u mnie poduszka wypełniona jest normalnie jakimś wypelniaczem mieciutkim, te z wypełnieniem kulkami to lipa - nie polecam, ja za swoją poduszkę gdzieś na wyprzedaży zapłaciłam 20 euro - szukaj okazji
!
Airfix - mi też wróciły mdłości - no masakra - odrzut od mięsa dziś mój robił burgery i mnie az trzesło bleh, co do tej krwi pepowinowej słyszałam. Że to "przereklamowane" w sensie że to nie jest tak jak my myślimy ze jest, no ale skoro ty juz jesteś chora i wiesz na co i by mogło pomoc to czemu nie
Kasia.natka- hej ja moze cos kojarze ale mam skleroze ciazowa wiec wybacz [emoji23] tak czy siak zapraszamy I witamy
,
Jagodka- jeju co Cię tak łapie to "zimno" masakra , ps. Szalejesz z tymi swoimi tworami
hihi super ci wychodzi !
Kasiu_linka- zdrówka życzę, może faktycznie cie przewiało , dużo witaminki C pij i herbatka z miodem i cytryna
Klauduska - współczuję dolegliwości , córka bokserka mała wam rośnie haha
, kup sobie podusie Rogala do spania jak jeszcze nie masz
La_nina - współczuję biegania po tych budowach brzmi jak zapierdziel, hehe mam podobnie z ta bezsennoscia
, z dzieci tak naprawdę można się mega uśmiać
, mój podobnie sam opowiada o przedszkolu , a to przywracanie oczami napewno od dzieci z przedszkola wyniesione hehehe
Nie raz jeszcze te nasze dzieciaki nas zaskoczą, ja nie raz jak słucham to się tak śmieje w głos ze ciężko się opanować
Turluturlu- tez mam takie kłucia , I właśnie wizyte w niedziele tez o to mam zamiar pytac- napewno się rozciąga itp. Ale ja też mam problemy z nerka mi i musi mnie sprawdzić ,
Ja też dziś coś nie domagam, spałam w dzień 3 h! , no masakra, jakby ciśnienie ale nie wiem o co chodzi dziś tylko siedzę i jem i śpię i tylko słodkie chce, jeszcze się leczę to jak zjem czosnek to mnie dziecko bije bo chyba nie lubi hahha , w niedziele wizyta u ginka czekam jak na zbawienie uwielbiam ten czas podglądanie dzidzi eh
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom