reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Rodosek O tych zębach też czytalam:) Ja właśnie głównie skupiam się na tych komórkach ze względu na chorobę krwi która mam ( podejrzewam ze mala odziedziczy :( bo tylko kobiety u mnie ja maja). I tak myślę i analizuje- może to by pomogło jej kiedyś, a może nawet mi teraz. Koszt mojego leku na 3m-ce to 4tys...na razie do 2018 mam refundacje,a co potem. Nie chce myśleć. Porozmawiam jeszcze z hematologiem na temat tych komórek.

La_nina Ja już raz drzalam o życie synka, miał mieć białaczkę...wtedy plulam sobie co będzie jeśli będzie źle,jeśli dawcy nie będzie. Uff skończyło się strachem tylko. Teraz boję się o wadę krwi ze mała będzie mieć.

reklama
Kupiłam poduszkę dla ciężarnych w kształcie litery C jest taka cudowna że szok, zakochałam się a co gorsze mój mąż też. Tylko nie wiem czy nie przepłakałam bo w Biedronka e dałam 70 zł.

W Biedronce były? Byłam przed chwilą i nie widzialam
Klauduska u mnie też tylko lewy bok wchodzi w grę, a i tak ciężko ze spaniem

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

W Biedronce były? Byłam przed chwilą i nie widzialam
Klauduska u mnie też tylko lewy bok wchodzi w grę, a i tak ciężko ze spaniem

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
24tydz [emoji177]NADIA[emoji177]
u nas są i to całkiem sporo takie szare w białe gwiazdki. Może być tak że poduszki są tylko na wybranych biedronkach. Możesz poprosić kierowniczkę żeby się dowiedziała gdzie takie dostać możesz

OOOO to i ja zaraz śmigam do Biedronki :)
Ostatnio były tam rajstopy ciążowe - za grosze - co prawda cienkie 15 den ale fajne.
Ja mam z gatty 100 den bo uwielbiam takie krycie i w ogóle teraz raczej chodze w tunikach i sukienkach, kupiłam je za 23 złote, więc też nie wiem czy nie "przepłakałam" :)
Co do spania na boku, ja czasem poleżę na prawym, ale czuję że Malej to niestety nie pasuje..

Słuchajcie, czy któraś z Was odczuwa kłucia w pochwie?
Jakby szpilką?
Nie ból, ale kłucie. Miałam to na początku ciąży, teraz powróciło od paru dni. W pn. mam wizytę, więc na pewno zapytam. Nie jest to męczące ale dziwne.

Rozmaryn ja też mam taką poduszkę tyle że nie z biedronki ale jest super i polecam choć mąż ma mieszane uczucia co do niej za to córcia (starsza) uwielbia do siedzenia/leżenia itp

A ja niestety nie mam biedronki w okolicy :(
Wiecie co, szukam dla córki body z długim rekawem. Jakbyście widziały gdzieś to dajcie znac. Szukam bezowych, bez wzorów a przynajmniej żeby nie miały nic na rekawach. Potrzebuje dla zosi do sukienek na zime a ona w sumie codziennie nosi sukieneczki. A kolor z tego wzgledu, ze u zosi w szafie przeważają kolory ziemi bo super pasują do jej rudych włosków :)

A czym macie te poduszki wypelnione? Ja kupiłam kiedyś u znajomej w sklepie z takimi kuleczkami w srodku i jest beznadziejna. Robi hałas, jest niewygodna

reklama
Kasia.zosia - takie body na pewno w Tesco ;) wszelkie rozmiary od 40 chyba nawet, takie malusie :)

Ja ta poduszkę kupiłam w Kauflandzie, ostatnio były w promocji po 40 zl.
A wypełnienie takie standardowe jakis plusz czy coś :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry