reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
W biedronkowym też jest wypełnienie poliestrowe takie jak w poduszkach czy pluszakach a przed chwilą zobaczyłam że powłoczkę można zdjąć do prania.

Ja kupilam poduszke za 40$ przeceniona z 80$ i jest rewelacyjna a wczesniej dla meza kupilam na ebayu taka tansza to tez miala w srodku kuleczki ktore sie kiedys mu wysypaly i byla gorsza do lezenia..

To ja się znowu wetne ze zdjęciem i uciekam Was doczytać;)
1476367695013.jpg
spódniczka z koła na Dusię

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476367695013.jpg
    1476367695013.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 275
Klauduśka jak najbardziej może Cię boleć, bo się wszystko rozciąga, śpij na lewym boku z poduszką między kolanami - to odciąża kręgosłup i cała miednicę.
Krew pępowinowa, zgłębiłam temat na tyle, że dla mnie zalet jest bardzo mało, a koszt ogromny, jestem na nie. Z zębów materiał można przechowywać podobno tylko dwa lata - albo go pobrać od dwóch lat? Gdzieś coś mi się o uszy obiło.
Dzięki Dziewczyny za wszystkie miłe słowa o moich tworach;) A spódniczka będzie na gumce, bo to na Klaudię i będzie na dłużej i bardziej praktyczna niż na zamek. Musze jeszcze wciągnąć gumkę w nią, a zamek nauczę się jutro wszywać:) i to kryty, będzie hardcre;)
Poducha rogal to wybawienie, ja ze "stefanem" śpię już drugą ciążę i kocham go niezmiennie:D 70zł to niedużo:) Ja kupiłam swoją za 120 w Smyku.

reklama
Hej laski podczytuje was ale te humoru brak bo mam meksyk z exem , i już ręce opadają, chyba się skończy policja eh

Kasia.zosia- dobrze hze juz Ci lepiej, ja też w tej ciąży jestem mega ryczek hehe :) , dzięki za polecenie butów akurat nie mam więc sprawdzę :) , u mnie poduszka wypełniona jest normalnie jakimś wypelniaczem mieciutkim, te z wypełnieniem kulkami to lipa - nie polecam, ja za swoją poduszkę gdzieś na wyprzedaży zapłaciłam 20 euro - szukaj okazji :) !

Airfix - mi też wróciły mdłości - no masakra - odrzut od mięsa dziś mój robił burgery i mnie az trzesło bleh, co do tej krwi pepowinowej słyszałam. Że to "przereklamowane" w sensie że to nie jest tak jak my myślimy ze jest, no ale skoro ty juz jesteś chora i wiesz na co i by mogło pomoc to czemu nie ;)

Kasia.natka- hej ja moze cos kojarze ale mam skleroze ciazowa wiec wybacz [emoji23] tak czy siak zapraszamy I witamy :) ,

Jagodka- jeju co Cię tak łapie to "zimno" masakra , ps. Szalejesz z tymi swoimi tworami :) hihi super ci wychodzi !

Kasiu_linka- zdrówka życzę, może faktycznie cie przewiało , dużo witaminki C pij i herbatka z miodem i cytryna :)

Klauduska - współczuję dolegliwości , córka bokserka mała wam rośnie haha :) , kup sobie podusie Rogala do spania jak jeszcze nie masz :)

La_nina - współczuję biegania po tych budowach brzmi jak zapierdziel, hehe mam podobnie z ta bezsennoscia :), z dzieci tak naprawdę można się mega uśmiać :), mój podobnie sam opowiada o przedszkolu , a to przywracanie oczami napewno od dzieci z przedszkola wyniesione hehehe :)

Nie raz jeszcze te nasze dzieciaki nas zaskoczą, ja nie raz jak słucham to się tak śmieje w głos ze ciężko się opanować :D

Turluturlu- tez mam takie kłucia , I właśnie wizyte w niedziele tez o to mam zamiar pytac- napewno się rozciąga itp. Ale ja też mam problemy z nerka mi i musi mnie sprawdzić ,

Ja też dziś coś nie domagam, spałam w dzień 3 h! , no masakra, jakby ciśnienie ale nie wiem o co chodzi dziś tylko siedzę i jem i śpię i tylko słodkie chce, jeszcze się leczę to jak zjem czosnek to mnie dziecko bije bo chyba nie lubi hahha , w niedziele wizyta u ginka czekam jak na zbawienie uwielbiam ten czas podglądanie dzidzi eh :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry