U
użytkownik 902
Gość
Adam uwielbia lego duplo - nie znam dziecka, które nie lubi Ogląda też książeczki, ma swój warsztat boscha, bawi się też w gotowanie kuchenką Klaudii, lubi też drewniane układanki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie może też jakaś kuchnia albo plastikowy czy drewniany zestaw naczyń/filizanek?Adam uwielbia lego duplo - nie znam dziecka, które nie lubi Ogląda też książeczki, ma swój warsztat boscha, bawi się też w gotowanie kuchenką Klaudii, lubi też drewniane układanki.
No ja też finansowo nie będę szaleć i z drugiej strony tez nie za bardzo mi pasuje robić pokój z ninja jak potem syn przestanie lubic. Póki co też mamy lego w salonie bo tu też dzieci spędzają większość dnia. Pokój będzie bardziej pod Jaska, bo starszy no i jeśli faktycznie będę mieć druga córkę to potem zrobię pokoj wspólny dla dziewczynek. Pokój do zabaw chętnie obejrzę bo właśnie najbardziej chodzi mi o pomysly na przechowywanie zabawek.Kasia u mnie to nie będą standardowe pokoje. To raczej same sypialnie, a taki pokój z zabawkami mają na dole. Ja drobne zabawki Klaudii przechowuję w kolorowych pudłach, żeby chronić je przed Adamem. Adaś ma wielkie odkryte pudło w salonie ze swoimi zabawkami i warsztat też stoi w salonie. Dużo miejsca zajmują u nas książki i są poukładane nisko, tak by dzieci zawsze miały do nich dostęp. Klocki przechowujemy w wielkiej skrzyni na kółkach Mogę zrobić Ci trochę zdjęć, ale ten pokój z zabawkami ma standardowe jasne meble, bez ozdób dziecięcych. Gdyby to był typowy dziecięcy i gdybym miała większe możliwości finansowe, to pewnie inaczej by wyglądał. Teraz Klaudii sypialnia będzie już dla starszej dziewczynki, więc też pewnie inaczej niż Ty będziesz robić.