reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

.jagodka jestem w tyle i raczej nie nadrobie, co to za impreza? Trzymam kciuki! Ok, juz podgladam.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji5]ja właśnie też nie lubię przeszkadzać w pracy a tym bardziej na urlopie. Ale sa rzeczy ważniejsze czekamy do jutra może nie bedzie tak źle... nas Brzusio nie boli więc może mnie zawialo czy coś... zobaczymy

Co do studiowania jestem na ostatnim roku magisterki i też myślę teraz pochodzić normalnie A od lutego indywidualny tok

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klauduśka, a dziś mam zlot 7-latków w domu;) Urodziny dla dzieci z klasy robimy. Będzie animator, dlatego mam nadzieję na dobrą pogodę, bo wolałabym, żeby przynajmniej ta część imprezy odbyła się na podwórku. Jakoś średnio widzę gigantyczne bańki u mnie w salonie:D Potem będę chałupę domywać trzy dni:p Ważne, że Klaudia się cieszy:)

Klauduska gratulacje !!

Airfix ja dwa tyg temu tez przechodziłam zapalenie pęcherza, tez dostałam monural (1 saszetkę) i furagine. Kilka godzin po wypiciu monuralu zaczęłam bardzo wymiotować, pojechaliśmy z mężem w nocy na IP okazało sie ze mam jakas alergie czy nadwrażliwość na monural wlasnie. Z syneczkiem na szczęście wszystko dobrze, ale mega sie wystraszyłam :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Monsku dziekuje bardzo! :*
A co do uczelni to co studiujesz i jakim trybem? No i ile Ci jeszcze zostalo? Ja walcze z sesja poprawkowa. Mam jeszcze przed soba 4 egzaminy i 2 poprawki cwiczen. A czas mam do 15 pazdziernika. Myslalas juz co z następnym semestrem? Ja studiuje dziennie matematyke i chce ten pierwszy semestr skonczyc normalnie, sesje zdac w styczniu czyli miesiac wczesniej niz wszyscy a na następny semestr przejsc na indywidualny tok. To jest moj ostatni rok licencjatu i chcialabym go skonczyc normalnie. A na ostatnim semestrze praktycznie zostaje pisanie pracy wiec jakos bym dala rade.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

eee, ja to nie mam zadnych sesji, wiec troche w innym systemi. Robie doktorat i pracuje (tzn aktualnie jestem na L4)

.jagodka - trzymam kciuki za ten dzien :) bol glowy i impreza z dziecmi to wyzwanie :)

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka życzę :)

Jagódka udanej imprezki życzę :) a kurteczka bardzo ładna tez o czymś takim myślałam.

Kasia.Zosia a jak wasza imprezka się udała zapewne wszyscy bardzo zadowoleni :)

Grabcia oby się wyjaśniło co to i szybko przeszło :)

Klauduska gratulacje wielkie i wszystkiego najlepszego :) no i w końcu upragnione mieszkanko :) zdjęcia super :)

Klauduska Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze życia. Wygladaliscie pieknie:)

NatkaPolka O widzisz i ja też wymiotowalam...po wypiciu tego dostałam takich boli w nerkach ze myślałam ze się skończę i w końcu nie wiedzialam co zaszkodziło,lek czy furagina. Hmm tylko mi mdłości aż do wymiotow nasilily się chyba jeszcze przed Monuralem z tego co pamiętam,zaraz jak infekcja się zaczęła ...A Monural chyba spotegowal. Jeszcze jutro mam 1 saszetke wziąść - to zobaczę jak będę się czuć. Ale wreszcie dziś byłam 1 raz w nocy w wc:) a nie 10.

Klauduska wszystkiego najlepszego. Pięknie wygadaliście i widzę, ze wybór długiej sukni był słuszny. Cieszę się, ze udało wam się dostać mieszkanie.
Chorowitym zdrowia życzę, mnie właśnie wyszła trzecia opryszczka w tej ciąży, tym razem na policzku.
Wczoraj byliśmy oglądać wózki i się zakochałam w Inglesinie Quad. Chciałam kupić używana gondole, a pózniej jakaś wypasioną spacerówkę, ale kupienie samej gondoli graniczy z cudem. Chyba się zdecydujemy na ten wózek, miałam inglesine spacerówkę dla starszej córki i byliśmy bardzo zadowoleni.
Miłej niedzieli dziewczyny życzę, Jagódka udanej imprezy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ból głowy przeszedł na szczęście, balony nadmuchane, stół gotowy, moja królewna też gotowa:) i uwaga- słońce świeci!!! Trzymajcie kciuki dalej, dobrze Wam idzie:) Odezwę się potem jak poszło i czy przeżyłam:D

Klauduska wszystkiego najlepszego [emoji4] pięknie wyglądałas i mieszkanko super [emoji4]
Jagódka udanej imprezki i wyśmienitej pogody na te banki [emoji6] aaa i super kurtka też muszę za taką się oglądnąć.
A ogólnie co do tej siary to u mnie chyba nic jeszcze nie ma, ale ostatnio tak mnie i sutki i otoczki bolaly i już nawet się zastanawiałam czy to normalne, ale ponoć taaak [emoji16] od początku mi piersi rosły i dalej rosną. Z początku bolały tylko piersi... więc chyba idzie produkcja [emoji6]
A co do płci to faktycznie jak któraś mamusia wspomniała jeszcze nie wszystkie wiemy co będzie [emoji4]
Chorowitki dużo zdrówka [emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny :)
Klauduska wyglądała cudnie! Wszystkiego dobrego i w małżeństwie i w nowym mieszkaniu :)
Monsku to ambitnie, trzymam kciuki bo na pewno masz dużo pracy z praca (doktorską i zwykla) :D masz już temat?

U mnie impreza udana, w sumie oprócz dzieci to same baby byly :)
Jagodka bawcie się dobrze! U nas tez dziś słoneczko, właśnie się na spacer zbieramy.

Grabcia obyś się już wkrótce wszystkiego dowiedziała i dostała jakieś leki!
Agatucca wózek bardzo ladny! Szkoda ze juz mam bo też bym poszalala w sklepach :)

Mi tam z piersi tez juz coś wypływa ale ja też karmiłam jeszcze zosie jak juz byłam w ciazy

Ostatnia edycja:
Do góry