reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Nie nadrobie Was :)
Kochane zdrówka życzę bo tak kichacie i kaszlecie:)

Grabcia Co u Ciebie? No nie daje rady znajsc czy w końcu Ci pomogli.
U mnie ponad tydzień temu takie objawy jak u Ciebie, badanie moczu nie ciekawe,lekarz rodzinny nie pomógł. Mam ostre zapalenie pęcherza i chyba coś na nerke poszło bo boli jak nie wiem. Biore Monural jakiś antybiotyk,2 dawki co 3dni i mam badanie powtórzyć i Furagine jak sobie przypomnę bo źle się czuje po niej.

Dziewczyny macie wycieki siary już? Wychodzi na to ze ja mam od dawna, ta sucha skora na sutkach to był zaschniety pokarm, teraz nawet jak troszkę piers czy sutek scisne (np. Lezac na boku) to pojawiają się białe kropeczki.

reklama
Nie nadrobie Was :)
Kochane zdrówka życzę bo tak kichacie i kaszlecie:)

Grabcia Co u Ciebie? No nie daje rady znajsc czy w końcu Ci pomogli.
U mnie ponad tydzień temu takie objawy jak u Ciebie, badanie moczu nie ciekawe,lekarz rodzinny nie pomógł. Mam ostre zapalenie pęcherza i chyba coś na nerke poszło bo boli jak nie wiem. Biore Monural jakiś antybiotyk,2 dawki co 3dni i mam badanie powtórzyć i Furagine jak sobie przypomnę bo źle się czuje po niej.

Dziewczyny macie wycieki siary już? Wychodzi na to ze ja mam od dawna, ta sucha skora na sutkach to był zaschniety pokarm, teraz nawet jak troszkę piers czy sutek scisne (np. Lezac na boku) to pojawiają się białe kropeczki.
Cześć dziewczyny [emoji5] nie pomogli każdy odeslal dalej... zadzwoniłam do mojego gin co prawda jest na urlopie Ale dzidzia ważniejsza i kazał jutro zadzwonić jak tylko wyniki dostanę i postara się coś poradzic A póki co kazał zostać w łóżku i się grzać...W środę już mam wizytę więc mam nadzieje ze bedzie ok

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane kobietki wróciłam po baaardzo dlugiej nieobecnosci! Przyznam, ze strasznie mi brakowalo czytania waszych wpisow. Mam nadzieje, ze wszystko u was ok i rzeczywiście nie dajcie sie jesiennej aurze i zwiazanym z nia choroba :* Ja juz 3tygodnie po weselu. Wszystko poszlo super. Teraz staram sie "naprawic" uczelnie i przyznam wam, ze jest ciezko. Mam energie i motywacje ale juz wczesniej chodze spać, kompletnie nie moge sie skupic. No i udało sie, dostalismy mieszkanko! 54m2 plus balkon i piwnica. Mieszkanko super, ledwo po remoncie i cos tam jeszcze koncza. Przeprowadzka dopiero za dwa miesiace.

Na ostatnim badaniu okazalo sie, ze bedziemy mieli corcie! Wiec plec pewnie jednak poznalam jako ostatnia :D Mam nadzieje, ze prenatalne to potwierdza.

Nie wiem czy ten temat byl ale co macie juz kupione? Kiedy zamierzacie sie wziac porzadnie za wyprawke? Przyznam, ze lozeczko, kolyske, bujaczki, wozek, fotelik do karmienia, rozki, reczniki, kocyki, pieluszki tetrowe i pewnie kilka innych ******* dostane od mojej mamy po siostrze bo oni kupowali wszystko nowe. Mam ochote juz wszystko kuupic.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

1474782945548.jpg
1474782949194.jpg
1474782953269.jpg
1474782983062.jpg
1474783020865.jpg
1474783029031.jpg
1474783040830.jpg
1474783046064.jpg

Co by sie pochwalic dodaje kilka zdjec z wesela i z nowego mieszkania :)

Załączniki

• 1474782945548.jpg
    1474782945548.jpg
    97,1 KB · Wyświetleń: 333
  • 1474782949194.jpg
    1474782949194.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 332
  • 1474782953269.jpg
    1474782953269.jpg
    112,1 KB · Wyświetleń: 346
  • 1474782983062.jpg
    1474782983062.jpg
    59,2 KB · Wyświetleń: 339
  • 1474783020865.jpg
    1474783020865.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 337
  • 1474783029031.jpg
    1474783029031.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 336
  • 1474783040830.jpg
    1474783040830.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 329
  • 1474783046064.jpg
    1474783046064.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 331
Airfix - ja cie zaskocze, ale mi lecialo cos z cycka az do czasu gdy znow zaszlam w ciaze czyli 3,5 roku po karmieniu ciagle kilka kropel mi wyciekalo ajk scislam sutka. Lekarz stwierdzil, ze to normalne..

Ja biore jakis podstawowy zestaw, mam brac wit d bo mialam niski poziom, zelazo, bo hemoglobina 110 i biore omega tez. Maluchy wyciagaja tyle ile chce z naszego organizmu, te wit to chyba bardziej dla nas :)

Jak sie dzis czujecie chorowitki, rozmaryn, angina jednak?

wow Klauduska !!!! gratulacje ! wygladalas przeslicznie!!! sukienka cudna!! super , ze dostaliscie mieszkanie! same pozytywne wiadomosci :) :) :)

ps ja tez podganiam uczelnie i idzie mi to z roznym skutkiem :)

Monsku dziekuje bardzo! :*
A co do uczelni to co studiujesz i jakim trybem? No i ile Ci jeszcze zostalo? Ja walcze z sesja poprawkowa. Mam jeszcze przed soba 4 egzaminy i 2 poprawki cwiczen. A czas mam do 15 pazdziernika. Myslalas juz co z następnym semestrem? Ja studiuje dziennie matematyke i chce ten pierwszy semestr skonczyc normalnie, sesje zdac w styczniu czyli miesiac wczesniej niz wszyscy a na następny semestr przejsc na indywidualny tok. To jest moj ostatni rok licencjatu i chcialabym go skonczyc normalnie. A na ostatnim semestrze praktycznie zostaje pisanie pracy wiec jakos bym dala rade.

Airfix, od kilku tygodni nocą też mi trochę siary wycieka,ale na razie malutko. Bez plam, tylko zaschniete grudki.
Klauduska no nareszcie! Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! Cieszę się,że wszystko się udało no i gratuluję mieszkania. Nie wszystkie jeszcze znamy płeć, ale dziewczynek wyjątkowo mało. Wyprawki na razie bardzo delikatnie kompletujemy, z reszta wejdź na wyprawkowy i podejrzyj:)
Anness uuu nieładnie, nie czyta się regularnie;) dopiero co o witaminach pisalysmy, cofnij się kilka stron, a na pewno znajdziesz i nadrobisz:)
Obudziłam się z lupaniem w głowie, cudownie, dawno mnie głowa nie bolała:/ bierzemy się zaraz do roboty bo dziś imprezka! Trzymajcie kciuki za pogodę pliiizzzz;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny [emoji5] nie pomogli każdy odeslal dalej... zadzwoniłam do mojego gin co prawda jest na urlopie Ale dzidzia ważniejsza i kazał jutro zadzwonić jak tylko wyniki dostanę i postara się coś poradzic A póki co kazał zostać w łóżku i się grzać...W środę już mam wizytę więc mam nadzieje ze bedzie ok

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia szczerze to mi najbardziej też pomaga grzanie się w łóżku. Wkładam prócz spodni ciazowych z pasem,koszulkę za pupę,na to dopiero bluzkę lub swetr, za nic nie mogę zmarznac. Ja też w końcu pomocy u lekarzy się nie doprosilam, musiałam zadzwonić do swojego ginka (a ja tak jakoś dziwnie się czuje jak niepokoje kogoś w pracy;) albo gdy odpoczywa i się zbierałam dwa dni) i w końcu on mówi - ze jest bardzo źle i nieciekawie. Mnie strasznie brzuch bolał do tego. Odbierz wyniki i zobaczysz co tam się dzieje. Zdrówka Ci życzę

Do góry