reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Kasia.zosia - ładne imiona, twoja Zosia jest w wieku mojej Majki (16 miesięcy). Czy przed Zosia musisz często osłaniać brzuch? Majka się tak uczepiła ze albo się do brzusia tuli ( trochę za mocno) albo go kopie. Czasami myśle ze mógłby ktoś jakiś ochraniacz na brzuch wymyślić. My chcieliśmy trójkę i juz za 5 miesięcy będziemy mieli. Mogłabym i więcej ale nie lubię chodzić w ciąży [emoji23]. Wiadomo, jak się kiedyś trafi to będzie i czwarte, mam 31 lat wiec kto wie. Starsza córa by chciała szóstkę rodzeństwa, oczywiście z nikim pokojem się nie będzie dzielić [emoji23].

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moja zosia to jest kurczatko malutkie i nie ma za bardzo siły zeby mnie porządnie kopnac :D ale nie probuje, mam spokój jeśli o to chodzi.
Mój Jasiek tez by chciał dużo rodzenstwa :D
Ja póki co mam prawie że idealne ciaze i porody wiec jestem nastawiona na więcej dzieci.

Ania, joasia jesteście dodane do grupy.
Jutro mam test obciążenia glukozą, mam nadzieję że nie zwymiotuję... Blee
Jak miałam pierwszy test glukozy w DE to byłam bardzo miłe zaskoczona. Spodziewałam się takiego świństwa a dostałam butelke z napojem 250ml i smakował jak sok z czarnej porzeczki :)

Moje trzecie to pewnie na 40 urodziny by bylo, jakbym sie pospieszyla, jakos tego nie wiedze.. Tak w sumie to ja jeszcze nie powiedzialam synkowi, ze bedzie rodzenstwo, a on czasami za mocno chce sie tulic wbijajac kolana albo lokcie w brzuch.
Ja dzisiaj zabralam sie konkretnie do roboty; rozklejanie sie nad soba i odkladnie na jutro nie rozwiaze nic, wiec jak sprawy ida do przodu to i samopoczucie lepsze :)
Dzisiaj nawet zrobie kulki miesne dla meskiej czesci rodziny, mam nadzieje,ze zmysl powonienia to zniesie .. :)

Ja samo wypicie glukozy wspominam dobrze, przyjęła się bez problemu:) ale za to cały tydz po badaniu miałam silne bóle żołądka...na samo wspomnienie robi mi się słabo

Mój D się śmieje, że jak się okaże, że będzie dziewczynka to zdecydujemy się na jeszcze jedno a jak chłopak to zostaniemy przy dwójce:)

Ania, joasia jesteście dodane do grupy.
Jutro mam test obciążenia glukozą, mam nadzieję że nie zwymiotuję... Blee
dzieki [emoji6]
my juz po wizycie...
wszystkie wyniki super, ulga jak nie wiem!
i na 99% coreczka ! [emoji307] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307] [emoji7] [emoji307]

8599e6ydh9ss8jgy.png

reklama
ja zawsze chciałam mieć trójkę dzieci, mój mąż chciał jedno :) na szczęście dał się przekonać najpierw do drugiego, a teraz do trzeciego ;) więcej dzieci nie planuję :)

Do góry