reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Co do mojej Majki to ona tłucze brzuch specjalnie. Tuli się do niego, głaszcze, mówi "dzidzi" i nagle wzrok jej się zmienia na taki demoniczny, marszczy brwi i łup z główki albo mocny kopniak. Tłumacze jej ze nie wolno i się osłaniam jak tylko mogę. Tak samo zreszta bije starsza siostrę. Kochają się najbardziej na świecie, ale niech starsza się do mnie przytuli... Zazdrośnice mamy w domu ale za to jaka kochana.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anna super wieści I gratulacje wielkie córeczki :) mamy w końcu dziewczynkę na forum :)
My cały czas myśleliśmy ze będzie dziewczynka i nawet już mówiliśmy ze Natalka a tu się okazało ze syncio. I był problem z imieniem ale wstępnie juz do brzuszka mówimy Maksiu :) mężowi podoba się bardzo Maksymilian i mi też i chyba tak zostanie :)
Ja juz dzisiaj dwa śniadania pochłonelam :) chyba apetyt wraca po wczorajszej bagietce :)
My glukozę na następną wizytę musimy zrobić tak za 2 tyg będę się starała ogarnąć ta glukozę ale obawiam się ze może wylądować wszystko w kibelku bo ja normalnie zwykłego słodkiego syropu nie mogę przełknąć nawet małej łyżeczki albo popijać to litrem wody także może być niewesoło :szok:

Anna - gratulacje!

densik - moze nie bedzie tak zle? Ja poprzednio sie tak nastawialam, ze to syf, ale bylo ok. Tyle, ze zasnelam w poczekalni :)

Anna25 Gratulacje!! Pierwsza potwierdzona córcia ;) ja w poniedziałek mam nadzieję ze potwierdze cokolwiek, choć mam nadzieję ze corcie:)

Densik Ja też nie wiem jak glukoze zniose. .fuuj. W ostatniej ciąży glukoze przepijalam woda i pół do kwiatka wylalam haha teraz wiem ze cytrynę można dodac:)

To już czas na glukozę? bleeee.. będzie ciężko, w ostatniej ciąży ledwo wytrzymałam, tylko dojechałam do domu i wszystko zwymiotowałam.. Jak dla mnie najgorsze badanie w czasie ciąży.
My już po rozpoczęciu roku, niestety plan lekcji totalnie do bani.. 3 razy na popołudnie. Niestety klas jest dużo i szkoła pracuje na 3 zmiany..

Rodosek chyba nie mam Ciebie na liście lutówek. Prześlij mi swoje dane. Jeżeli chodzi o dziewczynkę to już drugą mamy, pierwsza jest u trutututu :-) co dzień glukozy to u nas panie rozrabiają więc może być różnie.

termin mam na 17.02, a płeć nieznana i wciąż nie wiem czy chce wiedzieć ;) najwcześniej 19.09 się dowiem (jeśli się zdecyduję), bo wtedy mam wizytę u mojego gina :)

reklama
Airfix to trzymam kciuki do poniedziałku żeby wszystko ok i żeby córcia była :)

Ze mną napewno mąż pójdzie na glukozę bo sama mogę się nie ogarnąć a on już się sam zastanawia jak ja to wypije :) trzeba będzie się spiąć i jakoś dać radę i właśnie też myślę nad tą cytryna tylko u nas nie wiem czy można bo nie wszędzie na to pozwalają.

Do góry