joanna4258
Fanka BB :)
Ania, joasia jesteście dodane do grupy.
dziękuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ania, joasia jesteście dodane do grupy.
Moja zosia to jest kurczatko malutkie i nie ma za bardzo siły zeby mnie porządnie kopnac ale nie probuje, mam spokój jeśli o to chodzi.Kasia.zosia - ładne imiona, twoja Zosia jest w wieku mojej Majki (16 miesięcy). Czy przed Zosia musisz często osłaniać brzuch? Majka się tak uczepiła ze albo się do brzusia tuli ( trochę za mocno) albo go kopie. Czasami myśle ze mógłby ktoś jakiś ochraniacz na brzuch wymyślić. My chcieliśmy trójkę i juz za 5 miesięcy będziemy mieli. Mogłabym i więcej ale nie lubię chodzić w ciąży [emoji23]. Wiadomo, jak się kiedyś trafi to będzie i czwarte, mam 31 lat wiec kto wie. Starsza córa by chciała szóstkę rodzeństwa, oczywiście z nikim pokojem się nie będzie dzielić [emoji23].
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak miałam pierwszy test glukozy w DE to byłam bardzo miłe zaskoczona. Spodziewałam się takiego świństwa a dostałam butelke z napojem 250ml i smakował jak sok z czarnej porzeczkiAnia, joasia jesteście dodane do grupy.
Jutro mam test obciążenia glukozą, mam nadzieję że nie zwymiotuję... Blee
Gratuluję synka )) A który to tydzień?Melduje się po wizycie
Będziemy mieli synka!! A że mąż ma już córkę to skacze z radości
Mały waży 250 g i wszystko jest jak ok
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
dzieki [emoji6]Ania, joasia jesteście dodane do grupy.
Jutro mam test obciążenia glukozą, mam nadzieję że nie zwymiotuję... Blee