Dobra już po. Wszystko w najlepszym porządku, serduszko pięknie bije a stopa ma już 2,5 cm [emoji1] i najprawdopodobniej będzie synek [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ellie123 żeby zrobić forum zamknięte tutaj musiałybyśmy mieć moderatora forum bo taki zwykły użytkownik nie może tego zrobić. Teoretycznie jak jesteś dodana do grupy to nowe posty powinny Ci się pokazywać w powiadomieniach (przynajmniej ja tak mam)
zrobiłam listę lutówek bez komentarzy tylko nie mam wszystkich danych: klauduska, monksu, turluturlu, wszystkozajęte nie mam Waszych terminów porodu. Dodatkowo nie pamiętam u kogo potwierdzona jest płeć. Piszcie mi tu albo wyślijcie prywatną wiadomość
główną robotę zrobiła Miciur-ka to na jej liście się wzorowałam, ja tylko uporządkowałam i tyleRozmaryn suuuper liste zrobilas to bedzie moj ulubiony watek hahah
już poprawiam