reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Kochane, niedawno wróciłam z ip. Nie wytrzymałam i ściemniłam, że mam plamienia i boli mnie brzuch. Zbadali, zrobili usg i wszystko w porządku. Mamy serduszko![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wygląda na to, że ciąża młodsza i zapewne będę marcówką, ale wyjaśni się dopiero na następnych usg. [emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Musze sprobowac ten napar z imbiru.. Eveee suuuper, bardzo sie ciesze :) najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe. Mam pytanie o kwas foliowy, ile mg bierzecie ? Ja do tej pory 1 mg a dzisiaj lekarka dala mi recepte na 0,4 mg ..I zastanawiam sie czy to nie malo... Do tego wczesniej mialam kwas foliowy z witaminami a teraz sam..

Ellie - ja biorę kwas foliowy 0.4mg gdzie nie spojrzę to zawsze ta sama dawka jeśli sam a jeśli z witaminami to wiadomo różnie , ja mam sam i z witaminami to z wit. Jest dawka 0.2 mg wiec jescze mniejsza.

Misia-A - oj by facet uważał na hormonalną kobietę w ciąży hehhe ;) . Fajnie ze dobry lekarz się znalazł!

Pola - ja tam się staram nie zalic rodzince za to mój W. Biedny dzielnie słucha hahha ;) .

Eveee- super wieści ! Poszła bym i zjebała tego lekarza za zestresowanie niewinnej kobiety w ciąży .. debil .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry! Ochydna pogoda :-( idziemy dzisiaj oddać krew na toxo i różne inne.
Miciur-ka wstawisz mnie na listę z terminami? ;-)

Evee A mówiłam! ! Jest serdunio jupi :) Glowa do góry teraz;)

Misia-A Ja swojego lekarza prywatnie też mam super, godzina w gabinecie u niego to norma. Nie spieszy się, pogada,wyjaśni. Tylko dał skierowanie na NFZ na te prenatalne bo mi się należy z uwagi na poronienia, a ten ośrodek okropny tzn lekarze

Pola77 Nie ma jak NFZ i wizyta tak ważna u niemilego lekarza. Ale musimy przetrwać bo jak inaczej..

Kochane, niedawno wróciłam z ip. Nie wytrzymałam i ściemniłam, że mam plamienia i boli mnie brzuch. Zbadali, zrobili usg i wszystko w porządku. Mamy serduszko![emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Wygląda na to, że ciąża młodsza i zapewne będę marcówką, ale wyjaśni się dopiero na następnych usg. [emoji4][emoji4][emoji4]
Super, ja wiedziałam że będzie dobrze :-) a do tamtej gin już nie wracaj...

gratulacje ! !!! b dobre wiadomosci
ja tez biore tylko kwas foliowy , gin polecila kupic mi jakąś nowosc musze zajrzec jak sie nazywa ale to tez jest chyba tylko kwas foliowy

reklama
No właśnie mój obecny też na NFZ ;-) widać jeszcze się nie wypalil zawodowo ;-) w poprzedniej ciąży chodziłam do prywatnego który był raczej średni....przy porodzie były problemy potem a on też był lekarzem tam gdzie rodzilam. Co prawda nie było go przy porodzie ale był na obchodzie następnego dnia to udawał że mnie nie zna....

Do góry