reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Emma248 u nas w obu rodzinach byly blizniaki i oboje nastawialismy sie na blizniaki. A tutaj na usg niespodzianka i jedno :) Przynajmniej im sie nie bedzie nudzilo, zawsze kompan do zabawy będzie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Alola26 - trzymam kciuki daj znać co powiedza!

Pola i Emma - normalne że macie stracha , ja mam z jednym stracha a co dopiero z dwoma na raz no ale są mamy bliźniaków i więcej i dają radę to wy tez dacie :) . Karmić najlepiej na raz i zorganizujecie sobie dobrze czas bo będziecie musiały hihi ;D . Ogólnie wszystko do ogarniecia , oglądajcie filmiki o bliźniakach może jakaś mama blizniakow z poradami itp.

Airfix- ale u Ciebie to inaczej bo chyba mówili że będzie dziewczynka a wyszedł facecik (o ile dobrze pamiętam :) ) , a czemu jedziesz tam gdzie nic nie mówią hehe ? To na nfz taki boski lekarz masz się wszystko sama domyślać i ciągnąć za język ;) .

Edit:

Klauduska- spokojnie za drugim razem.moze wam się uda z blizniakami hahhaha :D
No musicie niestety jakoś się dostosowac do sytuacji

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny sorry ze tak z innej beczki ale ja juz nie daje rady :( jestem w 8 tygodniu od jakis dwoch tygodni jest mi tak strasznie niedobrze , normalnie 24/7 budze sie i mi niedobrze klade sie spac i mi niedobrze , nic nie moge zrobic ani sprzatac ani gotowac leze plackiem caly dzien a Co chwile latam do ubikacji . Niby nie wymiotuje ale mam odruchy wymiotne , I tak Co pol godziny ja juz nie mam sily czy ktoras tez tak miala :(

Karolina - niestety norma, tez mam.mega mdłości leżę plackiem i w ogóle czuje się jak G. :/ , miejmy nadzieję że 2 trymestr będzie dla nas łaskawszy ;) . Próbuj jakieś sposoby na mdłości , mi bardzo pomaga łyczek coli.

Karolina- też tak mam, w pierwszej ciąży miałam tak praktycznie do samego końca, mam nadzieję, że teraz potrwa to krócej. Teraz to nawet poleżeć nie mogę bo synek mi na to nie pozwala.

Karolina - niestety norma, tez mam.mega mdłości leżę plackiem i w ogóle czuje się jak G. :/ , miejmy nadzieję że 2 trymestr będzie dla nas łaskawszy ;) . Próbuj jakieś sposoby na mdłości , mi bardzo pomaga łyczek coli.

Wszyscy mi mowia wyjdz do ludzi :/ pracuje w sklepie na pieczywie ale obecnie jestem tydzien na zwolnieniu bo juz nie dawalam rady teraz mam sie okreslic czy wracam w poniedzialek czy nie , rodzina mowi idz nie siedz w domu ale ja z przyjemnosci nie leze przeciez :/ nikt nie wie jakie to okropne :( wiem ze warto ale denerwuje mnie jak ktos mi mowi przesadzasz :/
Wlasnie kupilam sobie sprite i popijam Co chwile ale sprawdze Cole wiem ze gazowanego nie wolno jednak troche pomaga :)

Karolina- też tak mam, w pierwszej ciąży miałam tak praktycznie do samego końca, mam nadzieję, że teraz potrwa to krócej. Teraz to nawet poleżeć nie mogę bo synek mi na to nie pozwala.
Wspolczuje :( jesli ja bede miala tak do konca to chyba wyjade z kraju :) a I tak mieszkam za granica , juz odliczam do konca trymesru ale ja z dnia na dzien czuje sie gorzej :(

Sprite nie ,tu chodzi właśnie ze cola musi być nie chodzi ze gazowane (chociaż to tez pomaga) ale właśnie ten smak i no wiadomo jakie cola ma właściwości, e tam rodzina się nie przejmuj przecież jak nie dasz rady to nie dasz rady ,

Ojej ale bym zjadła takie bułeczki prosto z pieca :) .

Kupilam bo kiedys mi pani doktor powiedziala ze pomaga jak sie wymiotuje ale zaraz pojade po cole
Ja narazie patrzec na bulki i chleb nie moge zreszta ja na nic ochoty teraz nie mam :/
Oby ten drugi trymest byl lepszy .
A ty w ktorym tygodniu jestes i na kiedy termin masz :)

reklama
Hej dziewczyny sorry ze tak z innej beczki ale ja juz nie daje rady :( jestem w 8 tygodniu od jakis dwoch tygodni jest mi tak strasznie niedobrze , normalnie 24/7 budze sie i mi niedobrze klade sie spac i mi niedobrze , nic nie moge zrobic ani sprzatac ani gotowac leze plackiem caly dzien a Co chwile latam do ubikacji . Niby nie wymiotuje ale mam odruchy wymiotne , I tak Co pol godziny ja juz nie mam sily czy ktoras tez tak miala :(
Ja podobnie znoszę ciąże, w poprzedniej ciąży przeszło troszkę ok 16 tyg. ale ogólnie wymioty miałam do końca ciąży, każda z nas jest inna w drugim trymestrze poczujesz się lepiej:)

Do góry