reklama
eveee
Moderatorka
Aaa rozumiem... Rzeczywiście "ciężki" przypadek jesteś.Miciur-ka O widzisz mi po słodkim też mdłości przechodza Brzuch boli, i niepokoi mnie jedna rzecz...zawsze jak daje sobie Luteine dopochwowa to szyjka była wyyyysoko,a wczoraj czuje coś mnie aż uwiera,gniecie, piecze ja do środka, a szyjka nisko. Nie wiem czy to normalne. Jeszcze mam nerwowke właśnie od trzech dni i wtedy to zaczęło boleć, muszę się na "juz" wyprowadzić do siebie bo nie daje rady psychicznie.
A tak wogole dzięki; będę musiała skoczyć do sklepu po mleko krowkowe w puszce[emoji14]wczoraj o 22 jadłam nie dogotowane pierogi bo mi jezyk po podłodze latal.
Eveee Ja mam problemy hematologiczne, nie krzepnie mi krew jak trzeba, nie zlepiaja się płytki,ogólnie mam bardzo rzadką wrodzoną chorobę krwi na która jest chorych ponoć tylko 100.000 osób na świecie.
Odpoczywaj dużo! Spokojnie, na pewno wszystko jest w porządku.Drusia2016 - wszystko bedzie dobrze!
mnie od wczoraj boli jak na okres, mam nadzieje, ze to nic powaznego..
Może warto do lekarza skoczyć z tą cewką?Drusia Kciuki &&&& bedzie dobrze
Monsku Witaj w klubie mnie boli nawet jak leżę, po Luteinie trochę puszcza...no i ta szyjka nisko,piecze mnie też cewka moczowa. No paranoja jakaś.
wszystkozajete
Moderatorka
Drusia Kciuki &&&& bedzie dobrze
Monsku Witaj w klubie mnie boli nawet jak leżę, po Luteinie trochę puszcza...no i ta szyjka nisko,piecze mnie też cewka moczowa. No paranoja jakaś.
Jesteś pewna, że to nie podrażnienie od luteiny? Ja po miesiącu musiałam ją zmienić na duphaston, bo balansowałam na granicy infekcji. Lutka zmienia pH i sprzyja rozwoju grzybicy niestety, a poza tym zwyczajnie podrażnia mechanicznie ten proszek, który zostaje z tabletek.
Co do bólu podbrzusza to też mnie pobolewa, to normalne podobno
Kurde mnie dziś po wstaniu zaczęło bolec jak na okres
Airfix - no wiesz Tobie dzięki! kto mi teraz pierogi zrobi dla mnie[emoji14]- hehe , oj ale niedobrze ze jadłas niedogotowane , żeby przez to nic ci nie było - bo może właśnie bolec brzuch , ojej to faktyko rzadka ta twoja choroba dobrze ze lekarz się zdecydował Cię prowadzić - kurde może lepiej idź z tym pieczeniem do lek.
Drusia - będzie dobrze spokojnie - taka będziesz zadowolona oglądając swoją fasolkę ze wynagrodzi Ci nerwy przed hehe
Monsku- jak Cię boli to kładz się na chwilę - niby to normalne że boli tak no ale wiadomo ze zawsze się to źle kojarzy ja się zawsze kładę po prostu żeby się nie wysilac i spokojnie czekam aż przejdzie
Ja dziś mam święto lasu i dopiero wstałam dziecia nie ma - lol , wyspałam się po prostu szok , kurde coś lekko mnie katar bierze mam.nadzieje ze nie chorobsko poważne u mnie jeszcze tydzień i usg - doczekać się nie mogę - tak szybko zleciało ostatnie 2 tyg i jescze tydzień ani się obejrzymy i juz a następne usg juz 3D w pl - jeju to tak trzasnie ze zaraz luty i rodzimy - gadałam z W. O imionach I nie możemy się dogadać a ja teraz tez taka ze nic mi nie pasuje haha -
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Airfix - no wiesz Tobie dzięki! kto mi teraz pierogi zrobi dla mnie[emoji14]- hehe , oj ale niedobrze ze jadłas niedogotowane , żeby przez to nic ci nie było - bo może właśnie bolec brzuch , ojej to faktyko rzadka ta twoja choroba dobrze ze lekarz się zdecydował Cię prowadzić - kurde może lepiej idź z tym pieczeniem do lek.
Drusia - będzie dobrze spokojnie - taka będziesz zadowolona oglądając swoją fasolkę ze wynagrodzi Ci nerwy przed hehe
Monsku- jak Cię boli to kładz się na chwilę - niby to normalne że boli tak no ale wiadomo ze zawsze się to źle kojarzy ja się zawsze kładę po prostu żeby się nie wysilac i spokojnie czekam aż przejdzie
Ja dziś mam święto lasu i dopiero wstałam dziecia nie ma - lol , wyspałam się po prostu szok , kurde coś lekko mnie katar bierze mam.nadzieje ze nie chorobsko poważne u mnie jeszcze tydzień i usg - doczekać się nie mogę - tak szybko zleciało ostatnie 2 tyg i jescze tydzień ani się obejrzymy i juz a następne usg juz 3D w pl - jeju to tak trzasnie ze zaraz luty i rodzimy - gadałam z W. O imionach I nie możemy się dogadać a ja teraz tez taka ze nic mi nie pasuje haha -
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Mam sieczkę hormonalną w mózgu - dziś się popłakałam bo fejs mi przypomniał o urodzinach siostrzenicy postem "H nadchodzi", który wrzuciłam w trakcie porodu [emoji23] Bawi mnie to w sumie, bo ja raczej nie jestem z tych płaczliwych i emocjonalnych szczególnie, a teraz mnie takie dziwne rzeczy wzruszają, że szok
monsku
Fanka BB :)
Tak wlasnie probuje, zeby troche sie polozyc, choc na chwile..czasami nie wiem czy to moze od jelit tez? Hmm, ciekawe gdzie ja sie poloze jak za tydzien wracam po urlopie do pracy..
Ja nigdy nie mialam luteiny itp wiec nie umiem doradzic..
Co robicie dzis na obiad? Ja mam grzybowa dzis + pusta lodowke, wieczorem na zakupy, czego po prostu nie cierpie. A ostatnio jeszcze bardziej jak chodze z woreczkiem w reku, czujna i gotowa na jakies dziwne zapachy, ze albo uciekne albo zwymiotuje, czad co nie?
Ja nigdy nie mialam luteiny itp wiec nie umiem doradzic..
Co robicie dzis na obiad? Ja mam grzybowa dzis + pusta lodowke, wieczorem na zakupy, czego po prostu nie cierpie. A ostatnio jeszcze bardziej jak chodze z woreczkiem w reku, czujna i gotowa na jakies dziwne zapachy, ze albo uciekne albo zwymiotuje, czad co nie?
Klauduska
Fanka BB :)
Dziewczyny, jestem pierwszy raz w ciąży. Mam 21 lat i bąbelek jest dla mnie i narzeczonego dużym zaskoczeniem. To dopiero koniec 6 tygodnia ze względu na drażliwą atmosferę między mną a rodzicami nie mam z kim porozmawiać o wszystkim co mnie trapi. Mam nadzieje, że czytając wasze wpisy chociaż trochę dowiem się co i jak Powiedzcie mi na początku, bierzecie jakieś witaminy oprócz kwasu foliowego? Co prawda lekarz nic więcej nie kazał brać ale wiem, że mama w ostatniej ciąży brała też jakieś dodatkowe suplementy.
reklama
eveee
Moderatorka
Ja w pierwszej ciąży miałam plamienie w 7tc. Okazało się, że ciałko żólte nie domagało i miałam krwiaka międzykosmówkowego. Dostałam duphaston i musiałam się baaardzo oszczędzać. Wszystko się dobrze skończyło i urodziłam zdrową córkę.Ja dziś jestem znów w stresie, bo wczorajszy śluz zabarwiony na różowo znów pojawił się przy porannej toalecie. :/ Co prawda jest to dwa dni po terminie ew. miesiączki i z tego co wiem to może się tak zdarzyć. A jest to taki owulacyjny śluz ze śladami zaróżowienia, więc broń Boże nie jest to żadne krwawienie. A jednak mnie niepokoi. Ja już nie wiem czy to po seksie czy przez nadżerkę czy przez te resztki śluzówki pookresowej. Nie chcę wariować, ale martwię się o moją Dzidzię. Czy któraś z Was ma lub miała coś podobnego?
Ja bym nie bagatelizowała plamień...