reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Cześć dziewczyny :)
U mnie dziś był taka wichura prąd wyłączyli i nie miałam neta.. meble ogrodowe latały w powietrzu razem z trampolina masakra..
Mam tak samo jak Wy czytam te wszystkie posty ale już nie pamiętam co kto pisał.
Do gina zawsze się gole nie wyobrażam sobie iść zarośnięta.
Jeśli chodzi o samopoczucie to ostatnie 2-3 dni mnie strasznie mylili dziś się b.dobrze czuje :)

Właśnie skonsumowalam sledzia...popilam sokiem. ....a naszym fb powinna zająć się adminka tego forum. Ja do dziś jestem na fb na moim starym forum wrzesniowki 2015. No jak w rodzinie wszystkie się fajnie poznalysmy. Żal mi było odchodzić takie fajne babki. Wyciszylam powiadomienia i zagladalam kiedy miałam ochotę. ..dziewczyny tam mają dzieci po 9mc a ja zaczynam. Cieszyły się razem ze mna

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Suddenly - jak tam ta wizyta ?

Dziewczyny poczekajmy z grupą prywatna jak się skończą nowe mamy pojawiać no i fajnie by było trochę się poznać :) , a jest nas jednak troszkę ;). ja z dziewczynami z poprzedniej ciąży dalej jestem w kontakcie , trochę posiedziałysmy na otwartym forum tu a później tu tylko na zamkniętym plus mamy swoją tajna grupę na fb.

Kami- fajnie ze chociaz towarzystwo kotow masz jak maz w pracy, mi się marzy piesek

Witaj Iza - gratulacje :) i zapraszamy

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Suddenly - jak tam ta wizyta ?

Dziewczyny poczekajmy z grupą prywatna jak się skończą nowe mamy pojawiać no i fajnie by było trochę się poznać :) , a jest nas jednak troszkę ;). ja z dziewczynami z poprzedniej ciąży dalej jestem w kontakcie , trochę posiedziałysmy na otwartym forum tu a później tu tylko na zamkniętym plus mamy swoją tajna grupę na fb.

Kami- fajnie ze chociaz towarzystwo kotow masz jak maz w pracy, mi się marzy piesek

Witaj Iza - gratulacje :) i zapraszamy

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też marzył się piesek.....ale tu u mnie to mało który najemca godzi się na zwierzęta. Jeszcze kot przejdzie bo nie robi hałasu. Jednak pies to trochę więcej obowiązków. A tak ciągle praca...a kotki to śpią pół dnia. Kuwete się wymieni. A też przychodzą się przytulic
1466191953-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry