reklama
Anetka80
Mama Nikolki i Dawidka.
Dziewczyny zawsze ktoś może dojść nawet za 2 miesiące czy za 4,możemy tak czekać w nieskończoność.
Dam info że jak jakaś chce dołączyć niech skontaktuje się z ta na priv, która jest administratorem,która dalej poprowadzi.
Dam info że jak jakaś chce dołączyć niech skontaktuje się z ta na priv, która jest administratorem,która dalej poprowadzi.
mloda1234
Zaangażowana w BB
No to się doczekałam objawów ... Od wczoraj od 16 mam takie mdłości, że chcę umrzeć [emoji29] jeśli o mnie chodzi może być grupa na fb. Możemy zostawić przecież dla nowych mam tu wiadomość, że rozmowy przeniesione na fb i w razie chęci dołączenia niech piszą wiadomość do moderatora o dołączenie do grupy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
[
[
Ja tak samo 2.01.2015czyli mama Styczniowa już z Ciebie a teraz Lutowa?
Sluchajcie bylam na wizycie... I jestem tak zniesmaczona ze aż nie wiem. W ogóle usg nie miałam, za dwa tygodnie czyli będę wtedy w 7t6d tez nie bede miała. Na usg trzeba do kogoś innego sie umówić jak da skierowanie... Pomacala mnie powiedziała ze albo wczesna ciaza albo przed okresem, ale skoro robiłam test to pewnie ciaza. Pytala jeszcze czy piersi mnie bola.... A jak powiedziałam ze często i mocno boli mnie lewy jajnik to powiedziała ze może być od ciąży, moze byc od czegos innego albo po prostu boli. Ona nie wie....
IzaZdro
Aktywna w BB
Ja tak samo 2.01.2015
Sluchajcie bylam na wizycie... I jestem tak zniesmaczona ze aż nie wiem. W ogóle usg nie miałam, za dwa tygodnie czyli będę wtedy w 7t6d tez nie bede miała. Na usg trzeba do kogoś innego sie umówić jak da skierowanie... Pomacala mnie powiedziała ze albo wczesna ciaza albo przed okresem, ale skoro robiłam test to pewnie ciaza. Pytala jeszcze czy piersi mnie bola.... A jak powiedziałam ze często i mocno boli mnie lewy jajnik to powiedziała ze może być od ciąży, moze byc od czegos innego albo po prostu boli. Ona nie wie....
Uciekaj od takiego lekarza, zero sprzętu i podejścia.
No to bylo na nfz bo zawsze prywatnie chodze a stwierdziłam ze tym razem chce chodzić i na nfz i prywatnie zeby miec za darmo wszystkie badania. Ale czegos takiego sie nie spodziewałam. no nic czekam na wizytę prywatna teraz a zapomniałam, dala mi skierowanie na morfologię i mocz. I to wszystko.
Ostatnia edycja:
IzaZdro
Aktywna w BB
No to bylo na nfz bo zawsze prywatnie chodze a stwierdziłam ze tym razem chce chodzić i na nfz i prywatnie zeby miec za darmo wszystkie badania. Ale czegos takiego sie nie spodziewałam. no nic czekam na wizytę prywatna teraz a zapomniałam, dala mi skierowanie na morfologię i mocz. I to wszystko.
No niestety tak to już jest z opieką na NFZ.... Moja koleżanka ostatnio tez chodziła na fundusz, nalatała się jak głupia, osobno do lekarza, osobno na usg (bardzo wątpliwej jakości sic!!!) tyle że właśnie badania miała bezpłatne, to było tylko pocieszające.
Elenna
Fanka BB :)
Martus bo na NFZ to są tylko 3 usg zazwyczaj. A dała Ci skierowanie na HIV i te dodatkowe, bo już nie pamiętam co się tam robiło.
Ja lubię układ forum. Na fb posty gina jak się tylko jeden zaczyna komentować. Z listopadowkami 2014 grupę zamknięta utworzyłysmy dopiero po porodzie. I super bo z ponad 40 do końca zostało nas z 15 i udało nam się uniknąć trolli. Dlatego ja jestem zdania że jeszcze z pół roku spokojnie możemy tu popisać...
Ja lubię układ forum. Na fb posty gina jak się tylko jeden zaczyna komentować. Z listopadowkami 2014 grupę zamknięta utworzyłysmy dopiero po porodzie. I super bo z ponad 40 do końca zostało nas z 15 i udało nam się uniknąć trolli. Dlatego ja jestem zdania że jeszcze z pół roku spokojnie możemy tu popisać...
reklama
kami80
Aktywna w BB
Jej dziewczyny współczuję z ta służba zdrowia. Tyle kosztują składki a najlepiej żeby pacjent sam się leczyl. Ja chodzę do lekarza co 2- 3 tyg. Na miejscu pobierają mi krew. Za każdym razem mam usg. Gabinety super wyposażone plus tv na ścianie żeby głowy do monitora nie wyciągać. I przede wszystkim nie czeka się nie wiadomo jak dlugo. Przykładowo mam wizytę na 18. I praktycznie jestem tak załatwiana. Są poslizgi ale raczej sprawnie to idzie.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom