reklama
Kruczyca
Fanka BB :)
Ja się gole tylko z włosem nie pod włos także nie da się na zeroWłaśnie takie nietypowe pytanko [emoji5][emoji6][emoji6][emoji6]jak idziecie do lekarza to całkiem się golicie czy jak???
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
kami80
Aktywna w BB
Rozmaryn no ja też na krótko bo zaraz mam infekcje. Ale ostatnio moja przyjaciółka mi dogadala jak mogę z buszem isc....
kami80
Aktywna w BB
Hehe wiadomo ze nie mam do kolan....zawsze docinam....dlatego się was tu zapytałam [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Elenna
Ja czekam ma zarodka i serduszko.
Mam uraz do samego pęcherzyka.
Kami ja tylko pachwiny jadę najczęściej depilatorem, a resztę tylko skracam. Też mam skłonność do infekcji. Z córką miałam od 12 tc do samego końca. Ma-sa-kra. A potem jeszcze rok sie leczylam.
Mam uraz do samego pęcherzyka.
Kami ja tylko pachwiny jadę najczęściej depilatorem, a resztę tylko skracam. Też mam skłonność do infekcji. Z córką miałam od 12 tc do samego końca. Ma-sa-kra. A potem jeszcze rok sie leczylam.
IzaZdro
Aktywna w BB
Właśnie takie nietypowe pytanko [emoji5][emoji6][emoji6][emoji6]jak idziecie do lekarza to całkiem się golicie czy jak???
Ja z włosem , skóra jest tak już przyzwyczajona, że bez komplikacji wszystko idzie, wręcz mam tak, że jak za bardzo odrosną to mi to bardzo przeszkadza, swędzi nie miłosiernie, ale pamiętam w pierwszej ciąży, że na pewnym etapie już cieżko było się ogolić [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ayran
Kruczyca, masakra, wykonczysz się takim stresem, dobrze ze to nie plamienie...
I dlatego lepiej jest na fb! Wszystko jest uporządkowane - post, komentarze, a tu taki chaos
Kami80 ja się nie gołe całkiem, bo właśnie też zawsze potem coś mi się dzieje, już nie mówiąc o tym ze swedzi jak odrasta, robia sie wrzody, brrr... nawet do nacinania przy porodzie prosiłam żeby mnie nie golili xD tylko przycinam
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
I dlatego lepiej jest na fb! Wszystko jest uporządkowane - post, komentarze, a tu taki chaos
Kami80 ja się nie gołe całkiem, bo właśnie też zawsze potem coś mi się dzieje, już nie mówiąc o tym ze swedzi jak odrasta, robia sie wrzody, brrr... nawet do nacinania przy porodzie prosiłam żeby mnie nie golili xD tylko przycinam
Kruczyca
Ayran tez się z tego cieszę bo przed oczami mialam najgorsze mimo że to była chwilkaKruczyca, masakra, wykonczysz się takim stresem, dobrze ze to nie plamienie...
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Witam jestem tu nowa, ale postanowiłam spróbować i zalogować się. Moj termin to ok 8.02.2017Halo - czy są juz jakieś przyszłe mamusie z terminem na luty ?
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom