reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja mam swoją maszynkę podobna jak do wlosow i skracam jak najkrócej. Nie mogę na 0 bo mam tendencję do wrastajacych włosków które powodują i mnie wielkie ropne bąble.

f2w33e3ka3hk0j3z.png

reklama
Ja czekam ma zarodka i serduszko. ;)
Mam uraz do samego pęcherzyka.

Kami ja tylko pachwiny jadę najczęściej depilatorem, a resztę tylko skracam. Też mam skłonność do infekcji. Z córką miałam od 12 tc do samego końca. Ma-sa-kra. A potem jeszcze rok sie leczylam.

Właśnie takie nietypowe pytanko [emoji5][emoji6][emoji6][emoji6]jak idziecie do lekarza to całkiem się golicie czy jak???

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z włosem , skóra jest tak już przyzwyczajona, że bez komplikacji wszystko idzie, wręcz mam tak, że jak za bardzo odrosną to mi to bardzo przeszkadza, swędzi nie miłosiernie, ale pamiętam w pierwszej ciąży, że na pewnym etapie już cieżko było się ogolić [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca, masakra, wykonczysz się takim stresem, dobrze ze to nie plamienie...

I dlatego lepiej jest na fb! Wszystko jest uporządkowane - post, komentarze, a tu taki chaos :D

Kami80 ja się nie gołe całkiem, bo właśnie też zawsze potem coś mi się dzieje, już nie mówiąc o tym ze swedzi jak odrasta, robia sie wrzody, brrr... nawet do nacinania przy porodzie prosiłam żeby mnie nie golili xD tylko przycinam

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca, masakra, wykonczysz się takim stresem, dobrze ze to nie plamienie...

I dlatego lepiej jest na fb! Wszystko jest uporządkowane - post, komentarze, a tu taki chaos :D

Kami80 ja się nie gołe całkiem, bo właśnie też zawsze potem coś mi się dzieje, już nie mówiąc o tym ze swedzi jak odrasta, robia sie wrzody, brrr... nawet do nacinania przy porodzie prosiłam żeby mnie nie golili xD tylko przycinam

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ayran tez się z tego cieszę bo przed oczami mialam najgorsze mimo że to była chwilka

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry