reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Hej dziewczyny, ja latam później jak wrócę do domu pododaje do listy nasze mamusie :).

Czy któraś z was ma może taki ból jak na okres? Kurde trochę mnie to martwi ze dalej mam taki objaw...
Ja codziennie zmeczona - padam jak mucha wczoraj tylko kanapę dotknelam i juz mnie nie było haha, i W. mnie musiał ciągnąć do łóżka bo bym pewnie tam już została na noc gdyby nie on :).

Sonjabig - kurcze ja nie widzę foto przez apke buu, jeszcze zobaczę w domu na kompie

Jej już tak bym chciała żeby był 13 i moje usg .

Kupiłam sobie właśnie witaminki ciążowe , to zabrzmi dziwnie bo to moja druga ciąża ale panikuje jak nie wiem co .hahha - o wszytsko jak to będzie , i w ogóle , jak mały zareaguje, jak to będzie z 2 , już nie pamiętam jak to jest mieć takiego malucha a jescze 3 latka ogarniać - padne ze stresu na sama mysl hehe .

Kruczyca - jak tam samopoczucie ?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciur-ka ja mam takie uciskanie lekkie i kłucie w jajnika chyba co jakiś czas. Ale jeśli Cie nie boli bardzo tzn możesz chodzić normalnie nie zatyka z bolu itp to jest ok. Jakie witaminy kupiłaś?
Ja? hm. Trzeba czekac jak pisałam wcześniej. Nic na niekorzyść się nie zmieniło od wizyty więc jest ok.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy któraś z was ma może taki ból jak na okres? Kurde trochę mnie to martwi ze dalej mam taki objaw...
Ja miałam tak w pierwszej ciąży, dość długo to trwało. W ogole wtedy długo nie wiedziałam o ciąży i ciągle mi się wydawało że zaraz dostanę okresu - no bo przecież mnie boli brzuch ;) Moją koleżankę też tak bolało i to mocno, przynajmniej do 10 tygodnia. Więc nie martw się tym.

Też się ciągle zastanawiam jak to będzie z dwójka ! :o A jeszcze bardziej się boję o końcówkę ciąży.

Kruczyca - no nie boli mnie aż tak , tylko mam takie momenty po prostu - obudzilam się dziś i taki ból, za chwilę przeszło.

30 min później zjadłam żeberka i zagryzłam czekoladą i stwierdziłam ze wszytsko ok hahhaha. ;)

Kupiłam 1 opk. Witamin - Pregnacare, a później mam.w planach kupić centrum during pregnancy, bo mają trochę inny skład ilościowo. Kiedy teraz masz wizytke ?

Ayran- czyli skoro to normalne to uf, ja tak w 1 ciąży nie miałam - i tez mam inne objawy mi nieznane ogólnie , u Ciebie będzie mniejsza różnica , to może być ciężej ja juz sobie zaczęłam liczyć jak to będzie to jak małe będzie miało rok to starszy będzie miał 4,5 - wiec myślę że już chyba tak źle nie będzie - ale cykam się - bo jednak za jednym latac a za dwójką to różnica :)

Kruczyca - no nie boli mnie aż tak , tylko mam takie momenty po prostu - obudzilam się dziś i taki ból, za chwilę przeszło.

30 min później zjadłam żeberka i zagryzłam czekoladą i stwierdziłam ze wszytsko ok hahhaha. ;)

Kupiłam 1 opk. Witamin - Pregnacare, a później mam.w planach kupić centrum during pregnancy, bo mają trochę inny skład ilościowo. Kiedy teraz masz wizytke ?

Ayran- czyli skoro to normalne to uf, ja tak w 1 ciąży nie miałam - i tez mam inne objawy mi nieznane ogólnie , u Ciebie będzie mniejsza różnica , to może być ciężej ja juz sobie zaczęłam liczyć jak to będzie to jak małe będzie miało rok to starszy będzie miał 4,5 - wiec myślę że już chyba tak źle nie będzie - ale cykam się - bo jednak za jednym latac a za dwójką to różnica :)

Miciur-ka normalne :) następna wizytę mam 14.06 na 15.15

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry