reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
hej dziewczyny załaczam nasze tabelki :)

Załączniki

• tabelka update screen.jpg
    tabelka update screen.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 122
  • wizyty u lek update jpg.jpg
    wizyty u lek update jpg.jpg
    47,1 KB · Wyświetleń: 146
Witajcie, ja też będę lutową mamusią :-) przynajmniej mam taką nadzieje :-) to jest moja 3 ciąża - pierwsza utracona w 6 tyg., druga przenoszona - córcia 2,5 roku obecnie maly urwis :-) wiem o ciąży od tygodnia, dość szybko test pokazał dwie kreski bo 23dniu cyklu :-) taaak wiem jestem nie cierpliwa i szybko robilam testy, ale owu wg testow byla 11 dc wiec szybko wyszedł pozytywny ciążowy :-) do gin jeszcze sie nie umawialam, poczekam jeszcze tydzien i wtedy bede sie umawiac :-) pozdrawiam Was wszystkie i zycze nam nudnych ciąż :-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że nas coraz więcej :D
Mnie dziś trochę częściej lekko kłuło w podbrzuszu. Trochę jak na okres, ale to jednak trochę inny ból. Raczej taki po prostu nieprzyjemny, a nie bolący :p

Zastanawiam się nad takim kalendarzem ciąży... drukowany pod konkretną datę porodu, taki kalendarz zdzierak z poradami o ciąży. Co o tym sądzicie? Warto?

Załączniki

• k1.jpg
    k1.jpg
    113,7 KB · Wyświetleń: 209
Widzę, że nas coraz więcej :D
Mnie dziś trochę częściej lekko kłuło w podbrzuszu. Trochę jak na okres, ale to jednak trochę inny ból. Raczej taki po prostu nieprzyjemny, a nie bolący[emoji14]
Zastanawiam się nad takim kalendarzem ciąży... drukowany pod konkretną datę porodu, taki kalendarz zdzierak z poradami o ciąży. Co o tym sądzicie? Warto?
Han.kowa super! Dawaj linka! ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was dziewuszki, ja dziś w pracy mam armagedon totalny, ledwo tu przyszłam a już mi ciśnienie tak podnieśli, że się cała trzęsę....

reklama
Do góry