reklama
Marzycielkaaa
Początkująca w BB
Witajcie, ja też będę lutową mamusią :-) przynajmniej mam taką nadzieje :-) to jest moja 3 ciąża - pierwsza utracona w 6 tyg., druga przenoszona - córcia 2,5 roku obecnie maly urwis :-) wiem o ciąży od tygodnia, dość szybko test pokazał dwie kreski bo 23dniu cyklu :-) taaak wiem jestem nie cierpliwa i szybko robilam testy, ale owu wg testow byla 11 dc wiec szybko wyszedł pozytywny ciążowy :-) do gin jeszcze sie nie umawialam, poczekam jeszcze tydzien i wtedy bede sie umawiac :-) pozdrawiam Was wszystkie i zycze nam nudnych ciąż :-)
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę, że nas coraz więcej
Mnie dziś trochę częściej lekko kłuło w podbrzuszu. Trochę jak na okres, ale to jednak trochę inny ból. Raczej taki po prostu nieprzyjemny, a nie bolący
Zastanawiam się nad takim kalendarzem ciąży... drukowany pod konkretną datę porodu, taki kalendarz zdzierak z poradami o ciąży. Co o tym sądzicie? Warto?
Mnie dziś trochę częściej lekko kłuło w podbrzuszu. Trochę jak na okres, ale to jednak trochę inny ból. Raczej taki po prostu nieprzyjemny, a nie bolący
Zastanawiam się nad takim kalendarzem ciąży... drukowany pod konkretną datę porodu, taki kalendarz zdzierak z poradami o ciąży. Co o tym sądzicie? Warto?
Załączniki
Peri86
Zaciekawiona BB
Kruczyca
Fanka BB :)
Marzycielka witamy różności się skąd jesteś? Opowiedz coś o sobie
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca
Han.kowa super! Dawaj linka!Widzę, że nas coraz więcej
Mnie dziś trochę częściej lekko kłuło w podbrzuszu. Trochę jak na okres, ale to jednak trochę inny ból. Raczej taki po prostu nieprzyjemny, a nie bolący[emoji14]
Kruczyca
Znalazlam tez fajne dzienniczek ciazy, maluszka i inne z jednej strony będzie coś wiadomo to sobie zamówię Link do: Sklep internetowy dla mam Brioko.pl
reklama
Kruczyca