reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Oj ja nie mialam kolki nigdy.

Śniło mi sie dzisiaj, ze wypadl mi czop [emoji19] Powoli przygotowuje nasze "mieszkanie", a w zasadzie pokoj do nadejscia dziecka. Musimy zrobic przemeblowanie, ubranka juz poprane. Musze jeszcze wyprac recznie kolyske [emoji37]

Nadeszla mnie ochota na chleb i dzisiaj upieke ciemny z sliwka! [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam kolkę przez kilka dni - to było ok. 4 miesiąca ciąży - poprosiłam moją koleżankę o poradę (ma swoich 3 dzieci) i powiedziała, że muszę jeść lekkostrawne posiłki - po kilku dniach pomogło. Skonsultowałam to również z moim lekarzem prowadzącym ciążę i za każdym razem przypomina mi o właściwej diecie i jedzeniu małych lekkostrawnych posiłków co 2-3 godziny. Teraz jest OK... Monsku może pomoże również Tobie. Pozdrawiam serdecznie - trzymaj się!

Czy ktoras z Was miala kolke jelitowa teraz w ciazy?
Mnie teraz od kilku dni łapie. Biorę no spe jak już jest nie do wytrzymania. Jem po trochu. I nic ciezkostrawnego.

Klauduska Ja wózek pralam...tzn te wkładki w gondoli,kosz na zakupy, stelaż pucowalam i na koniec nie wiem ile razy mleczko do skór wcieralam..ciągle mam niedosyt;). W końcu złożyłam wózek do pudel bo bym ciągle coś robiła...
Kolyske chciałam kupić,darowalam sobie i chyba chce łóżeczko z kolyska. ...A w końcu nic nie mam:)

Czy Wy tyjecie jeszcze? Ja w szpitalu z 52,5 schudłam do 51 bo ciągle jeść mi nie wolno bylo..W domu nadrobilam do 53,5. Ale brzuszek poszedł na dół i waze 52. I nie nabieram nic. Dziwne.

Ja raczej jem lekkostrawnie, zaparc nie mam, ale wczoraj jak mnie zlapalo popoludniu kolo 15 to puscilo nad ranem, masakra..
Ja tyje, choc juz naprawde jem mniej niz kiedys, zero slodyczy, chyab taka moja uroda :/ ale nie powiem, zeby mnie to radowalo..

Airfix ja dostalam kołyske po siostrze. Problem w tym, ze kołyska ma opcje grania, wibracji i inne, i przez to nie moge ich wrzucić do pralki. Pokrycia nie da sie sciagnac wiec musze prac wszystko firanka [emoji19] Koszmaar..

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kołyski nie mam, ale kupiłam łóżeczko z opcją bujania, a dodatkowo mam leżaczek/bujaczek z wibracjami i melodyjkami - mam nadzieję, że to pomoże przetrwać ... :)

Jak ja się cieszę że mam wszystko zrobione i nic już nie muszę. Teraz tylko czekam co do tycia to ja dopiero zaczęłam na dobre tyć. Wczoraj na wadze 61 kg a zaczynałam z wagą 48

reklama
Jak ja się cieszę że mam wszystko zrobione i nic już nie muszę. Teraz tylko czekam co do tycia to ja dopiero zaczęłam na dobre tyć. Wczoraj na wadze 61 kg a zaczynałam z wagą 48

To malutko ważyłas!!
Ja też już mam wszystko porobione i tylko czekam :D wczoraj ubralam pościel do łóżeczka i przykrylam także mogę już rodzic :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry