reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny pojawiły się wrześniówki, styczniówki już się rozpakowują a ja zaczynam łapać lekkiego stresa :) Do rodziców przyjechała na święta moja siostra z maleńką (rodziła we wrześniu) i jak patrzę na takie maleństwo to z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej nie mam pojęcia jak sobie dam radę.

Dziewczyny pojawiły się wrześniówki, styczniówki już się rozpakowują a ja zaczynam łapać lekkiego stresa :) Do rodziców przyjechała na święta moja siostra z maleńką (rodziła we wrześniu) i jak patrzę na takie maleństwo to z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej nie mam pojęcia jak sobie dam radę.
Jestem pewna że sobie poradzisz, nawet jak będzie ciężko to jakoś to ogarniesz :) na początku trzeba się trochę przestawic, inaczej zoragnizowac, jest mniej czasu, mniej sily, ale wyjścia nie ma.. A dzieciaki są takie kochane ze wynagradzaja zmęczenie

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Widzę, że zaczyna się dziać...
Oby Maluszki poczekały do Nowego Roku.

Rozmaryn damy radę, nie ma innej opcji. Byle do wiosny;)

My juz praktycznie po świętach... jeszcze jutro sis M z chłopakiem przyjedzie na obiad. Sylwester w domu, bo nie mam sił nigdzie wychodzić. Zaczynam też coraz częściej puchnąć :/
Z pozytywów to zaręczyliśmy się z M. Po prawie 8 latach związku... było widzieć minę rodziny jak im powiedzieliśmy :p

Widzę, że zaczyna się dziać...
Oby Maluszki poczekały do Nowego Roku.

Rozmaryn damy radę, nie ma innej opcji. Byle do wiosny;)

My juz praktycznie po świętach... jeszcze jutro sis M z chłopakiem przyjedzie na obiad. Sylwester w domu, bo nie mam sił nigdzie wychodzić. Zaczynam też coraz częściej puchnąć :/
Z pozytywów to zaręczyliśmy się z M. Po prawie 8 latach związku... było widzieć minę rodziny jak im powiedzieliśmy :p

Gratulacje:)[emoji898]
Ja tak spuchłam w te święta że szok. Stopy jak serdelki, kostek nie widać. Dopiero kilka h leżenia z nogami do góry i zimne okłady dały lekkie ukojenie moim stopom.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Elenna gratki!
Czy nikt nie urodził? Chyba codziennie rano już teraz będę zaglądać z takim pytaniem w głowie.
Slyszalyscie o Georgu Michaelu? Co za ironia losu, nagrać taki kawałek jak Last Christmas i skończyć żywot w Święta właśnie. Strasznie mi przykro, tyle wielkich artystów odeszło w tym roku..

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry