reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Super_mysz ciężko powiedzieć w co on kopie :( ja od kilka tygodni mam tak, jakby z główki uderzał mi w kość miednicy, masakra to dopiero ból :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ten kinol już mam tak zatkany, że ani jedna ani druga dziurka nie przepuszcza ani grama powietrza ;( myślicie że mogę chociaż raz zakropic ten nos xylometazolinem? Albo otrivin ten dla dzieci Chociaż. Tą woda morska to se mogę psikac...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sonia euphorbium jest bardzo dobre i podobno bezpieczne. Może najpierw tym spróbuj.
Co do wieku to każdy jest idealny bo to przecież nie metryka świadczy o tym jaką mamusią będziemy ;-)

Osobiście znam dziecko z ZD, którego matka ma mniej niż 30 lat i masę dzieci toczonych po 30-tce zdrowych jak rydze. Czasami " tak wychodzi", czasami kobieta nie czuje jeszcze "powołania" do bycia matką. Nie ma co negować późnego wieku.
rozmaryn - ale przecież ryzyko chorób wzrasta... zd i inne, szczególnie jeśli się z pierwszym dzieckiem zwleka

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie, ze ryzyko wzrasta.. ale moja kolezanka miala ponad 20lat gdy urodzila dziecko z zd, nastepna trojka dzieci byla zdrowa. Tu tez nie chodzi o zwlekanie, bo kazdy ma swoja historie i kazdy ma inny czas na pierwsze dziecko :) Ja jakos nie czuje sie staro

Dzis bedzie dzien w kuchni, uff i jak tu powstrzymac sie od probowania? :)

Hej. A ja będę 28 letnią mamusią, mój D jest ode mnie o 3 lata młodszy. Moja mama w wieku 25 lat urodziła mnie, a ja jestem jej 3 dzieckiem [emoji4]. Wiek, wiekowi nie równy...
A ja jak wczoraj spalam do południa tak dziś już od 5:45 spać nie mogę [emoji23]
I po głowie mi ten jagodkowy murzynek chodzi [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co, wiek wiekiem ale życie nie da się do wytycznych przystosować. Mi ostatnio niestety było nieco smutno, moja siostra (29) planowała ślub w listopadzie, sala zarezerwowana a tu niedawno się rozstali z narzeczonym. Wczoraj moja przyjaciółka pisała ze jej brat (31) rozwiodl sie w tajemnicy. Raczej w najbliższym czasie żadne z nich nie bedzie mieć dzieci... Siostra mojego męża znowu by już chciała (32) ale mąż nie chce. A że jest 5 lat młodszy to może jeszcze długo nie chciec. A ja? Gdyby nie przypadek, że zaszlam w ciaze z Jaskiem to może też nie mialabym teraz jeszcze dzieci. Mojemu mężowi spodobało się bycie ojcem dopiero jak Jasiek się urodzil, wcześniej niekoniecznie chcial.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry