reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Super_mysz ciężko powiedzieć w co on kopie :( ja od kilka tygodni mam tak, jakby z główki uderzał mi w kość miednicy, masakra to dopiero ból :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ten kinol już mam tak zatkany, że ani jedna ani druga dziurka nie przepuszcza ani grama powietrza ;( myślicie że mogę chociaż raz zakropic ten nos xylometazolinem? Albo otrivin ten dla dzieci Chociaż. Tą woda morska to se mogę psikac...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sonia euphorbium jest bardzo dobre i podobno bezpieczne. Może najpierw tym spróbuj.
Co do wieku to każdy jest idealny bo to przecież nie metryka świadczy o tym jaką mamusią będziemy ;-)

Osobiście znam dziecko z ZD, którego matka ma mniej niż 30 lat i masę dzieci toczonych po 30-tce zdrowych jak rydze. Czasami " tak wychodzi", czasami kobieta nie czuje jeszcze "powołania" do bycia matką. Nie ma co negować późnego wieku.
rozmaryn - ale przecież ryzyko chorób wzrasta... zd i inne, szczególnie jeśli się z pierwszym dzieckiem zwleka

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewnie, ze ryzyko wzrasta.. ale moja kolezanka miala ponad 20lat gdy urodzila dziecko z zd, nastepna trojka dzieci byla zdrowa. Tu tez nie chodzi o zwlekanie, bo kazdy ma swoja historie i kazdy ma inny czas na pierwsze dziecko :) Ja jakos nie czuje sie staro

Dzis bedzie dzien w kuchni, uff i jak tu powstrzymac sie od probowania? :)

Hej. A ja będę 28 letnią mamusią, mój D jest ode mnie o 3 lata młodszy. Moja mama w wieku 25 lat urodziła mnie, a ja jestem jej 3 dzieckiem [emoji4]. Wiek, wiekowi nie równy...
A ja jak wczoraj spalam do południa tak dziś już od 5:45 spać nie mogę [emoji23]
I po głowie mi ten jagodkowy murzynek chodzi [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiecie co, wiek wiekiem ale życie nie da się do wytycznych przystosować. Mi ostatnio niestety było nieco smutno, moja siostra (29) planowała ślub w listopadzie, sala zarezerwowana a tu niedawno się rozstali z narzeczonym. Wczoraj moja przyjaciółka pisała ze jej brat (31) rozwiodl sie w tajemnicy. Raczej w najbliższym czasie żadne z nich nie bedzie mieć dzieci... Siostra mojego męża znowu by już chciała (32) ale mąż nie chce. A że jest 5 lat młodszy to może jeszcze długo nie chciec. A ja? Gdyby nie przypadek, że zaszlam w ciaze z Jaskiem to może też nie mialabym teraz jeszcze dzieci. Mojemu mężowi spodobało się bycie ojcem dopiero jak Jasiek się urodzil, wcześniej niekoniecznie chcial.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry