reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

ayran - super i witamy witamy - u to bedziesz miala w miare mala roznice wiekowa hihi, zazdroszcze bezobjawowosci bo mnie dziecko strasznie meczy hehe mam nadzieje ze bedzie kropek łaskawy i mi da zyc ;). straszne mam mdlosci.

Kruczyca - pewnie lepiej narazie siedziec cicho i fasolke najpierw podejrzec :). Ja zamierzam sie pytac o duphaston w razie co zeby mi przepisal bo w poprzedniej ciazy mialam krwawienia i bralam tylko sama sobie zalatwialam bo oni sie takimi rzeczami "nie przejmuja " w takim stopniu jak u nas, w sensie nic nie daja - usg mi poprzednio zrobili i tyle i wez sie tu martw... to wole miec juz na stanie duphaston w razie co.

tabelka wizyt u lekarza - zostawilam miejsce bo pamietam ze ktos jest jeszcze przedemna tez :) tylko nie wiem kto :D

Załączniki

• wizyty u lek. tab.jpg
    wizyty u lek. tab.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 104
reklama
My wczoraj cały dzień na plaży i wróciliśmy padnieci jak muchy , a ja wróciłam opalona - uwaga- z jednej strony tylko hahhahah ! , całe szczęście tylko na nogach tak wyszło . Uff.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Mieszkasz nad morzem czy wypoczywacie na wakacjach ? ;)

Miciur-ka za godzinę lecę na bete. Jakiegoś stresa mam dobrze ze dziś lekarz

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

trzymam kciuki ! :-) daj znać jak już będziesz po ! :)

Różnica wieku chyba będzie ok, zobaczymy :D Jeszcze i na mnie pewnie przyjdzie czas z tymi objawami ;) Poprzednio miałam straszny wstręt do zapachu jedzenia, dość mnie to wymęczylo ;) Ciekawa jak to jest być w ciąży i mieć jednocześnie dziecko do ogarnięcia, słabo sobie to narazie wyobrażam :D

W którym tygodniu macie wizyty ? Nie wiem czy się juz umawiać czy jeszcze czekać.
A co do rodziny to chyba mi nie wystarczy silnej woli żeby nic nie mówić ;) Chciałabym wytrzymać chociaż do kolejnej bety :D

Cześć :) Dołączę do Was, bo w kupie raźniej ;) Dziś zrobiłam test, ale to była tylko formalność ;) To moja druga ciąża, z pierwszej mamy sliczną trzylatkę ;) I serio, każda ciąża jest inna... W pierwszej przed zrobieniem testu miałam nieziemską zgagę i ślinotok. NIgdy w życiu nie miałam zgagi i tylko w ciąży ją miałam, więc już podejrzewałam. A w tej ciąży, dokładnie znam dzień implantacji - tego dnia miałam uderzeznie gorąca, nudności, rozwolnienie, a cycki wyskoczyły mi wręcz ze stanika i tak bolały i bolą nadal jakbym miała zastój pokarmu prawie. A pod wieczór miałam plamienie (tydzień przed okresem), które trwało 3 dni. Termin wyskakuje mi jakoż 8 lutego :) To dopiero 4 tydzień ;)

Z tymi cyckami to padłam :D:D:D gratulacje ! Witaj w lutówkach ;)

Różnica wieku chyba będzie ok, zobaczymy :D Jeszcze i na mnie pewnie przyjdzie czas z tymi objawami ;) Poprzednio miałam straszny wstręt do zapachu jedzenia, dość mnie to wymęczylo ;) Ciekawa jak to jest być w ciąży i mieć jednocześnie dziecko do ogarnięcia, słabo sobie to narazie wyobrażam :D

W którym tygodniu macie wizyty ? Nie wiem czy się juz umawiać czy jeszcze czekać.
A co do rodziny to chyba mi nie wystarczy silnej woli żeby nic nie mówić ;) Chciałabym wytrzymać chociaż do kolejnej bety :D
Ayran ja dziś lecę ;) 4t5d według om. Mimo że pewnie tylko pęcherzyk to wolę pójść wcześniej i chociaż to zobaczyć i uwierzyć w koncu że jest tak jak powinno :)

Ayran ja dziś lecę ;) 4t5d według om. Mimo że pewnie tylko pęcherzyk to wolę pójść wcześniej i chociaż to zobaczyć i uwierzyć w koncu że jest tak jak powinno :)

O, to wcześnie idziesz :) Ale mowisz że wcześniej poroniłaś, tak? To faktycznie moze lepiej szybko iść i lekarz zapisze coś wspomagającego. Ja chyba się umówę na za 2 tygodnie :)

O, to wcześnie idziesz :) Ale mowisz że wcześniej poroniłaś, tak? To faktycznie moze lepiej szybko iść i lekarz zapisze coś wspomagającego. Ja chyba się umówę na za 2 tygodnie :)
Tak głównie z tego powodu ide by mieć czyste sumienie i większy spokoj. Będę czuła się bezpieczniej :)

Magdziocha- mieszkam i można powiedzieć ze niedaleko nam do plaży - a chciałam młodego wymeczyc , wakacje dopiero w sierpniu

Ayran- z tym jedzeniem to mam tak teraz - strasznie się męcze,hah no napewno 1 ciąża najlepsza dlatego mówię do Mamus które czekają na 1 dziecko - Odpoczywajcie ile wlezie bo to drugi raz się już nie zdarzy haha, u mnie będzie różnica prawie 3,5 roku bez 1 miesiąca , i też panikę sieje jak to będzie z 2 .boje się zazdrości i innych rzeczy.

Ja mam.wizyte 13 czerwca , to będzie gdzieś koło 7-8 tydzień , myślę że spokojnie kolo 7 tyg można iść i juz się coś zobaczy :).

Jeny- wszystko mi śmierdzi jeszcze nie jadłam nic oprócz owoca, masakra , cały czas mdłości - i metal w buzi haha. Dziecko się znęca,

Kurde korci mnie żeby powiedzieć ale nie mowie jeszcze swoim

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry