reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Peri - tak jak Kruczyca pisze , już jest założony - ja narazie troszkę chce anonimowość bo nikt nie wie o ciąży ;) a wiesz jak to jest na internecie :) wszystko łatwo znaleźć

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny tabelka zrobiona - dane z widomosci priv , takze zapraszam reszte mamus do podzielenia sie na priv do mnie zeby bylo latwiej wyłapac ;) - po 13 czerwca dodam reszte moich danych bo i rodzina sie dowie :D . wklejam mamusie po kolei zgodnie z data porodu :)

juz robie druga na temat wizyt wiec jesli macie jakies ustalone wizyty to wtedy wpisze tylko nick i ktorego wizyta itp.

ps. moge robic taka tabelke i wklejac w formie foto albo moge robic zwykla jak uwazacie ?

Załączniki

• tab screen.jpg
    tab screen.jpg
    45,9 KB · Wyświetleń: 124
Zarabiscie !świetny przyrost!! Czyli dziś spokojnie na wizytke, ale zazdroszczę! Ja juz chce 13 czerwca hah,

Najlepsze jest to ze W juz wszystkim powiedział a ja jeszze nie I nie wiem czy czekać na wizytę czy mówić bo teraz tak od niego tam już wiedzą moi nie , i tak o , a jeszcze wiadomo ze trzeba myśleć ze wszystko się może zdarzyć i lepiej nie mówić może jeszcze a ten polazł I wypaplał klepa jedna ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo się cieszę :) Moj K w pierwszej ciazy tez się wygadal jak tylko test wyszedł pozytywny. Drugi raz bym tych spojrzeń i pytań jak się czuje nie zniosła, sam też to odczuł dlatego póki co czekamy i siedzimy cicho jak ktoś pyta kiedy małe kruczki będą ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ! Przyłączam się do was ;) Dzisiaj zrobiłam Betę i wynik 105,8, wg okresu to 5 tydzień :D

To moja druga ciąża, mam już Hankę która w tym miesiącu skończyła 2 latka ;) Nie mam żadnych objawów, ale w poprzedniej ciąży zaczęły się dopiero około 8 tygodnia.
Mam nadzieję miło spędzić z Wami ten czas :D

reklama
Do góry