reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Supermysz, podpisałam kilka dni temu:)
Anna, super:) my robimy w niedzielę lub sobotę, znalazłam jakieś szybkie, które nie potrzebują mięknąć..no zobaczymy..
Asienka mogą się pojawić nowe, a stare mogą urosnąć. Jak coś Cię niepokoi (nierównomierne wybarwienie, kształt) to idź do dermatologa. Nawet kiedyś o tym rozmawiałyśmy tutaj:)

Petycje tez juz podpisalam.

Zrobilam pierniczki w sobotę ale takie bardzo cieniutkie i juz je zjadlam :D Jutro zrobie druga partie o ile bede miala sile.

Dziewczyny kupilam w lidlu dzisiaj czape dla Poldka, bylo na niej napisane "one size" myslicie, ze bedzie ok? Bo w sumie wzielam ja w szale zakupowym i zastanawiam sie czy nie bedzie za duza? :D
1481749072-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi wszystkie czapki wydają się za duże :D mam ich 20 (przed chwilą liczyłam :p ) i tylko z bawełnianych takich po domu mam w małym rozmiarze a wszystkie grubsze wydają mi się za duże :) chyba muszę popatrzeć coś na Allegro

Super_mysz17 a masz jakas w rozmiarze 56 albo 62? I moglabys mi ja zmierzyć? Bo teraz jak sprawdzilam sredni obwod glowki niemowląt to jednak bedzie za duza chyba ;d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kupiłam na 38 zimową czapeczkę, mniejszej nie znalazłam, ale może nie będzie taka tragiczna, bo powinna ładnie obejmować buzię i okrywać uszy, jak patrzę na krój.

Konkretnego rozmiaru nie mam, bo większość dostałam od kogoś i są bez metek albo metki są sprane. Ale kupowałam takie bawełniane, po kąpieli do domu i podany jest rozmiar 0-3m i ma obwód 36 cm. Znalazłam nawet jedną taką bardziej na wiosnę z zakrytymi uszami na 34 cm (wg moich pomiarów) tylko chyba jednak trochę za cienka.. chociaż ma podszewkę materiałową
6907700_20161214_223658.jpg
6907701_20161214_223705.jpg

Załączniki

• 6907700_20161214_223658.jpg
    6907700_20161214_223658.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 368
  • 6907701_20161214_223705.jpg
    6907701_20161214_223705.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 367
reklama
Do góry