U
użytkownik 902
Gość
Ja mam małe cycki, jeszcze by mi je oszpecili i zmniejszyli;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wy tak gadacie, że sprzątacie po dzieciach a ja wiecznie sprzątam za swoim mężem choćbym posprzątała mieszkanie na błysk to następnego dnia będzie to samo co było przed sprzątaniem.. a boje się co będzie jak synek zacznie już się bawić i rozrzucać zabawki.
Grabciu trzymaj się, najważniejsze że jesteś pod opieką lekarzy i że trzymają rękę na pulsie. Trzymam za was kciuki.
haha wiem coś o tymSpoko, ja jak w zeszlym roku wyjechalam na 5 dni, to moj kubek po kawie byl w tym samym miejscu po powrocie-tyle, ze ciezej go bylo oderwac od blatu
u mojego nie podziałało to że byłam 5 dni w szpitalu. Jak wróciłam to się złapałam za głowę, bo przez 5 dni ani razu nie pozamiatał podłogi, a mamy w domu 2 psy to możesz sobie wyobrazić co zastałam... Dlatego jak byłam drugi raz w szpitalu to jak wróciłam to chociaż ogarnięte byłoMój mąż na szczęście nauczył się będąc przez tydzień w domu z dziecmi, że trzeba od razu po sobie sprzątać bo się za dużo nazbiera. Oni się chyba muszą na własnej skórze przekonać ile to jest pracy i wysiłku żeby dom był posprzatany, obiad ugotowany i dzieci zaopiekowane
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom