reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jagodka to złapało mnie w nocy, we śnie i obudził mnie koszmarny ból [emoji53]nie byłam w stanie nic zrobić.Noga boli do tej pory. Kupię ten aspargin, żeby się nie powtorzylo

5djy3e3kpgua6zwe.png

Cześć Kobitki :)
Słuchajcie, odebrałam wyniki morfo i moczu. Krew ok, ale mocz chyba nie za bardzo.. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, że go oddawałam do analizy jak miałam grzybka i w dodatku stosowałam globulki na grzybicę, ale wyszły mi nieliczne leukocyty, erytrocyty i "mierne" bakterie.
Ogólnie nic mnie nie boli, nic nie piecze.
Wizytę mam za 10 dni. Globulek już nie stosuję, powtórzyć sobie te badania i dopiero do lekarza iść czy co robić?:(
Pozdro :)

Dlatego przy infekcjach mocz pobiera się z założonym tamponem:) Z resztą ja zazwyczaj tak robię, bo potem pasma śluzu mi wychodzą w moczu nie wiadomo skąd, a jednak zawsze coś tam wpadnie. Podmywam się, zakładam tampon i dopiero sikam (pierwszy strumień pomijam i dopiero ze środkowego łapię do kubeczka) Ja bym powtórzyła, bo to tanie badanie i raczej bezproblemowe, ale jak są nieliczne, to pewnie wszystko jest ok.

Anna, wierzę, też mi się zdarzało, ale wtedy od razu na równe nogi - naprawdę pomaga.

Ufff, dojechało łóżko Klaudii.
Jadę dziś opony wymienić mężowi i jak zdążę to i u siebie wymienię. No i w planie mam szycie skoro mam już maszynę, uszyłam wszystkie troczki do ochraniacza, teraz muszę wykroić całość i zszyć to z wypełniaczem.

Cześć Wam :)

cieszę się, że u wizytujących wszystko ok :) spore już te Wasze dzidziusie :) ja czekam do 15 go na wizytę.
co do przeprowadzki to mnie to czeka niestety x2- teraz (za miesiąc) przeprowadzamy się do moich rodziców a tuż przed porodem, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem do naszego domu. Nie chcę nawet o tym myśleć bo mi słabo. Wczoraj podpisaliśmy umowę iiiiiiii mamy dom! Jestem taka szczęśliwa więc zapraszam do świętowania :)

chciałoby się tak:

dom.jpg

ale dla nas to raczej tak:

Oczyszczajace-koktajle-owocowe-i-owocowo-warzywne.jpg

Anna25 Taki skurcz przerobilam już 2 razy...noga cały dzień potem bolała. Ja Asmag Forte lykam czyli sam magnez bez potasu.

Nie mam sił na nic, trzeci dzień mdłości i wymiotow się zaczął u mnie.

La_nina gratuluję, zawsze możesz z hukiem otworzyć piccolo:D
Sam magnez na skurcze to za mało, musi być też potas - można oddzielnie sam potas kupić i brać do magnezu.
Jejku ale mam zgagę, do tygodnia codziennie mnie męczy, czyżby już zaczął się u mnie sezon na nią:/ W każdej ciąży miałam ten sam problem:(

La_nina gratuluję, zawsze możesz z hukiem otworzyć piccolo:D
Sam magnez na skurcze to za mało, musi być też potas - można oddzielnie sam potas kupić i brać do magnezu.
Jejku ale mam zgagę, do tygodnia codziennie mnie męczy, czyżby już zaczął się u mnie sezon na nią:/ W każdej ciąży miałam ten sam problem:(

Nic nie mów o zgadze... Ja odkąd wczoraj się obudziłam to jest tragedia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez musze przypomnieć mężowi o oponach.
Właśnie przyszły mi body dla zosi, które wylicytowalam za 1 euro (3 szt), babka dołożyła rajtuzki. Dla Zosi i dla siebie na szczęście mam buty i kurtkę na zime bo w ogóle nie mam ochoty na zakupy. Dobrze ze miałam odłożone buty w rozm 30 bo Jasiek nie miałby w czym iść wczoraj do przedszkola

Do góry