reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Jagodka to złapało mnie w nocy, we śnie i obudził mnie koszmarny ból [emoji53]nie byłam w stanie nic zrobić.Noga boli do tej pory. Kupię ten aspargin, żeby się nie powtorzylo

5djy3e3kpgua6zwe.png

Cześć Kobitki :)
Słuchajcie, odebrałam wyniki morfo i moczu. Krew ok, ale mocz chyba nie za bardzo.. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, że go oddawałam do analizy jak miałam grzybka i w dodatku stosowałam globulki na grzybicę, ale wyszły mi nieliczne leukocyty, erytrocyty i "mierne" bakterie.
Ogólnie nic mnie nie boli, nic nie piecze.
Wizytę mam za 10 dni. Globulek już nie stosuję, powtórzyć sobie te badania i dopiero do lekarza iść czy co robić?:(
Pozdro :)

Dlatego przy infekcjach mocz pobiera się z założonym tamponem:) Z resztą ja zazwyczaj tak robię, bo potem pasma śluzu mi wychodzą w moczu nie wiadomo skąd, a jednak zawsze coś tam wpadnie. Podmywam się, zakładam tampon i dopiero sikam (pierwszy strumień pomijam i dopiero ze środkowego łapię do kubeczka) Ja bym powtórzyła, bo to tanie badanie i raczej bezproblemowe, ale jak są nieliczne, to pewnie wszystko jest ok.

Anna, wierzę, też mi się zdarzało, ale wtedy od razu na równe nogi - naprawdę pomaga.

Ufff, dojechało łóżko Klaudii.
Jadę dziś opony wymienić mężowi i jak zdążę to i u siebie wymienię. No i w planie mam szycie skoro mam już maszynę, uszyłam wszystkie troczki do ochraniacza, teraz muszę wykroić całość i zszyć to z wypełniaczem.

Cześć Wam :)

cieszę się, że u wizytujących wszystko ok :) spore już te Wasze dzidziusie :) ja czekam do 15 go na wizytę.
co do przeprowadzki to mnie to czeka niestety x2- teraz (za miesiąc) przeprowadzamy się do moich rodziców a tuż przed porodem, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem do naszego domu. Nie chcę nawet o tym myśleć bo mi słabo. Wczoraj podpisaliśmy umowę iiiiiiii mamy dom! Jestem taka szczęśliwa więc zapraszam do świętowania :)

chciałoby się tak:

dom.jpg

ale dla nas to raczej tak:

Oczyszczajace-koktajle-owocowe-i-owocowo-warzywne.jpg

Anna25 Taki skurcz przerobilam już 2 razy...noga cały dzień potem bolała. Ja Asmag Forte lykam czyli sam magnez bez potasu.

Nie mam sił na nic, trzeci dzień mdłości i wymiotow się zaczął u mnie.

La_nina gratuluję, zawsze możesz z hukiem otworzyć piccolo:D
Sam magnez na skurcze to za mało, musi być też potas - można oddzielnie sam potas kupić i brać do magnezu.
Jejku ale mam zgagę, do tygodnia codziennie mnie męczy, czyżby już zaczął się u mnie sezon na nią:/ W każdej ciąży miałam ten sam problem:(

La_nina gratuluję, zawsze możesz z hukiem otworzyć piccolo:D
Sam magnez na skurcze to za mało, musi być też potas - można oddzielnie sam potas kupić i brać do magnezu.
Jejku ale mam zgagę, do tygodnia codziennie mnie męczy, czyżby już zaczął się u mnie sezon na nią:/ W każdej ciąży miałam ten sam problem:(

Nic nie mów o zgadze... Ja odkąd wczoraj się obudziłam to jest tragedia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez musze przypomnieć mężowi o oponach.
Właśnie przyszły mi body dla zosi, które wylicytowalam za 1 euro (3 szt), babka dołożyła rajtuzki. Dla Zosi i dla siebie na szczęście mam buty i kurtkę na zime bo w ogóle nie mam ochoty na zakupy. Dobrze ze miałam odłożone buty w rozm 30 bo Jasiek nie miałby w czym iść wczoraj do przedszkola

Do góry