reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Ja z usg mam na 25.01 :) Hehe niech poczeka rzeczywiście aż mama skończy zjazdy :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym najbardziej chciala urodzić w piątek wieczorem :D na weekend jak mąż ma wolne. Akurat moj termin wypada w piate :) Szkoda ze nie można sobie wybrać dnia porodu naturalnego :) na szczęście nasz rodzinny bez problemu daje zwolnienie z pracy jak nie ma się z kim dzieci zostawić.

reklama
Kasia.zosia ha też tego nie rozumiem. U nas położna przychodzi na 13 lekarz na 14:30 więc spokojnie panie mogą się schodzić o 12:45. Ja przyszłam jakiś czas temu a po mnie nikt więc brównie dobrze mogłabym przyjść teraz. Tak to jest u nas w mieście. Nawet jak ludzie mają przyjść na konkretną godzinę o przychodzą wcześniej i czekają nie wiadomo na co. Już mnie tyłek i żebra bolą od siedzenia. Przyszłabym później ale młodego muszę odebrać z przedszkola przed 16-tą

sojnabig kawał chłopa! Prawie kilogram! 27 tc to wg apki przy przedwczesnym porodzie aż 90% przeżywalności (nikomu nie życzę ofc, ot ciekawostka)

Anna25 gratki :)

Densik co u Was?

My gdzieś pod koniec listopada (o ile meble dojadą) będziemy się do domu przeprowadzać. I oby nie później bo im większy brzuch tym zapewne mniejsza ochota o zapał do pakowania, wożenia, układania itp

W kolejce do rodzenia na lutówkach jestem na szarym końcu ;)

Cześć dziewczyny [emoji4]
Gratulacje udanych wizyt [emoji4]
My będziemy mieć jeszcze jedno usg po 30 tygodniu, a po następnej wizycie już będziemy co 3 tygodnie chodzić do poloznej.
Przewijak będziemy mieć na komodzie, ale to u małego w pokoju... od początku będzie spał z nami w sypialni więc coś trzeba wymyślić i do naszej sypialni... póki co pokoik pomalowany, mebelki zamówione i będą w przyszłym tygodniu więc wszystko idzie do przodu [emoji4]
A my mamy termin z miesiączki i z usg na 16 luty [emoji3]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Słuchałam serca u położnej właściwie to ona stwierdziła że słuchamy serduszek stwierdziła że albo jest jedno ruchliwe niemiłosiernie albo dwa... Siedzę i się zastanawiam jak to możliwe jest że tylu lekarzy nie zauważyło. Zobaczymy co lekarz powie.

rozmaryn ale miałaś usg przecież? Jakby były bliźniaki to nie byłoby wątpliwości, raczej bardziej prawdopodobne, że położna o detektor się mylą ;) Choć to byłaby dopiero hitowa niespodzianka w dzisiejszych czasach, co tam chłopcy zmieniający się w dziewczynki :p

sojnabig kawał chłopa! Prawie kilogram! 27 tc to wg apki przy przedwczesnym porodzie aż 90% przeżywalności (nikomu nie życzę ofc, ot ciekawostka)

Anna25 gratki :)

Densik co u Was?

My gdzieś pod koniec listopada (o ile meble dojadą) będziemy się do domu przeprowadzać. I oby nie później bo im większy brzuch tym zapewne mniejsza ochota o zapał do pakowania, wożenia, układania itp

W kolejce do rodzenia na lutówkach jestem na szarym końcu ;)

Życzę powodzenia w pakowaniu, nienawidzę tego :(
No właśnie też mi apka mówi, że dużo dzieci przeżywa. Ale lekarz dziś sprawdzil szyjke, mówi, że długa ładna zamknięta i młody się nie pcha czyli jest ok :)

Laski. Obudziłam się dziś o 7 rano. I od tamtej pory umieram na tak silna zgage... Nie pomaga ciepła wody, mleko, migdały no nic :/// obiad jadłam na 3 razy [emoji29]

Życzę powodzenia w pakowaniu, nienawidzę tego :(
No właśnie też mi apka mówi, że dużo dzieci przeżywa. Ale lekarz dziś sprawdzil szyjke, mówi, że długa ładna zamknięta i młody się nie pcha czyli jest ok :)

Laski. Obudziłam się dziś o 7 rano. I od tamtej pory umieram na tak silna zgage... Nie pomaga ciepła wody, mleko, migdały no nic :/// obiad jadłam na 3 razy [emoji29]

Spróbuj mleka z.maka.migdałowa jeśli masz gdzie kupić a jak nie pomoże to jakieś leki. jagódka pisała w apteczce co mozna

reklama
Rozmaryn co to za niespodzianki?:O
Ja dziś odebrałam ogromną paczkę z apteki, pojechałam do hurtowni po rajstopy ciążowe i przy okazji wyhaczyłąm czapeczkę dla Wiktorka i pokrowce na przewijak. Pożyczyłam od mamy maszynę i złachana jak dzika świnia ległam na kanapie.. Zamówiłam dziś też fotelik samochodowy i krem na zimę do buziek, jakoś bezpieczniej się czuję, mając już to wszystko w domu:)

Do góry