reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig gratuluję wizyty!
My też już po [emoji4]
Nadia została Nadia, ma juz 759 g i wszystko idealnie rozwinięte [emoji4] a moja waga =0 kg na plusie, wróciłam do wagi wyjściowej

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Gratuluję udanych wizyt:)
Ja też już po wizycie a dokładniej to zrobiłam tylko glukozę i miałam ktg, do lekarza nie czekałam, bo został wezwany do porodu a to mogło trwać i trwać:) umówiłam się na kolejną wizytę za dwa tyg

Ja do łóżeczka kupuję podkłady jednorazowe, a prześcieradeł mam 3 szt i w zupełności mi to wystarczyło:)

Przewijak mam drewniany, stoi w łazience i tylko tam synek był przebierany, teraz będziemy robić tak samo

Ja przwijalam w nocy w sypialni, tam mialam taki drewniany przewijak na stiola, a drugi byl w lazience, z taka wanienka. Na lozku nie daje przwijac, bo moje plecy nie wytrzymalyby tego ciaglego zginania.

Gratuluje wizyt! Ja nast USG pewnie pod koniec ciazy i tyle w tym temacie. Glukozy nie bedzie, bo podobno nie ejstem w grupie ryzyka.. d.wit poziom mi sie podniosl, hemoglobina dalej cienko,ale pracujemy nad tym:)

Dzis leje i jest ponuro, bleee

sojnabig ja też mam termin na 1.02 mój malutki waży 930g [emoji4] i my obstawiamy jednak styczeń...chociaż ja mówię ze mamusia 20-21 styczeń ma ostatni zjazd na studiach w tym semestrze więc mysle ze synuś zaczeka [emoji16]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę już w kolejce do lekarza. Myślałam że jak przyjadę wcześniej to kolejki nie będzie a tu jestem 5 a lekarz przyjmuje dopiero od 14:30. Masakra jakaś. Jedna kobietka była już o 11:40. Powariował ten świat

Rozmaryn u mnie jest lekarz, który też przyjmuje od 14:30 a kolejka tworzy się w ekstremalnych sytuacjach od 8 rano :O znajoma poszła kiedyś o 11:00 to była 13 w kolejce :D dobrze, że do mojej jest na zapisy

rozmaryn - ja jezdzilam z 15 lat temu do okulisty: przyjmowal od 15 a o 12 juz tam siedzialo z 20 pacjentow, wiec bez sensu bylo przyjezdzac tak wczesnie.. nie rozumiem tego

Ja tez tego zupełnie nie rozumiem, najlepiej by było umawiać na termin. Chodziłam kiedyś do rodzinnego i tam przy umawianiu każdy dostawał numerek i mniej więcej godzinę i wchodzilo sie w kolejnosci, nie ważne czy ktoś przyszedł wcześniej czy na czas.
Teraz mnie umawiają na dana godzinę a też czasem czekam dlugo, nawet mimo że są przede mną np. tylko 2 osoby. Lekarz mają gdzieś nasz czas.

reklama
sojnabig ja też mam termin na 1.02 mój malutki waży 930g [emoji4] i my obstawiamy jednak styczeń...chociaż ja mówię ze mamusia 20-21 styczeń ma ostatni zjazd na studiach w tym semestrze więc mysle ze synuś zaczeka [emoji16]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z usg mam na 25.01 :) Hehe niech poczeka rzeczywiście aż mama skończy zjazdy :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry