reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Sojnabig gratuluję wizyty!
My też już po [emoji4]
Nadia została Nadia, ma juz 759 g i wszystko idealnie rozwinięte [emoji4] a moja waga =0 kg na plusie, wróciłam do wagi wyjściowej

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Gratuluję udanych wizyt:)
Ja też już po wizycie a dokładniej to zrobiłam tylko glukozę i miałam ktg, do lekarza nie czekałam, bo został wezwany do porodu a to mogło trwać i trwać:) umówiłam się na kolejną wizytę za dwa tyg

Ja do łóżeczka kupuję podkłady jednorazowe, a prześcieradeł mam 3 szt i w zupełności mi to wystarczyło:)

Przewijak mam drewniany, stoi w łazience i tylko tam synek był przebierany, teraz będziemy robić tak samo

Ja przwijalam w nocy w sypialni, tam mialam taki drewniany przewijak na stiola, a drugi byl w lazience, z taka wanienka. Na lozku nie daje przwijac, bo moje plecy nie wytrzymalyby tego ciaglego zginania.

Gratuluje wizyt! Ja nast USG pewnie pod koniec ciazy i tyle w tym temacie. Glukozy nie bedzie, bo podobno nie ejstem w grupie ryzyka.. d.wit poziom mi sie podniosl, hemoglobina dalej cienko,ale pracujemy nad tym:)

Dzis leje i jest ponuro, bleee

sojnabig ja też mam termin na 1.02 mój malutki waży 930g [emoji4] i my obstawiamy jednak styczeń...chociaż ja mówię ze mamusia 20-21 styczeń ma ostatni zjazd na studiach w tym semestrze więc mysle ze synuś zaczeka [emoji16]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę już w kolejce do lekarza. Myślałam że jak przyjadę wcześniej to kolejki nie będzie a tu jestem 5 a lekarz przyjmuje dopiero od 14:30. Masakra jakaś. Jedna kobietka była już o 11:40. Powariował ten świat

Rozmaryn u mnie jest lekarz, który też przyjmuje od 14:30 a kolejka tworzy się w ekstremalnych sytuacjach od 8 rano :O znajoma poszła kiedyś o 11:00 to była 13 w kolejce :D dobrze, że do mojej jest na zapisy

rozmaryn - ja jezdzilam z 15 lat temu do okulisty: przyjmowal od 15 a o 12 juz tam siedzialo z 20 pacjentow, wiec bez sensu bylo przyjezdzac tak wczesnie.. nie rozumiem tego

Ja tez tego zupełnie nie rozumiem, najlepiej by było umawiać na termin. Chodziłam kiedyś do rodzinnego i tam przy umawianiu każdy dostawał numerek i mniej więcej godzinę i wchodzilo sie w kolejnosci, nie ważne czy ktoś przyszedł wcześniej czy na czas.
Teraz mnie umawiają na dana godzinę a też czasem czekam dlugo, nawet mimo że są przede mną np. tylko 2 osoby. Lekarz mają gdzieś nasz czas.

reklama
sojnabig ja też mam termin na 1.02 mój malutki waży 930g [emoji4] i my obstawiamy jednak styczeń...chociaż ja mówię ze mamusia 20-21 styczeń ma ostatni zjazd na studiach w tym semestrze więc mysle ze synuś zaczeka [emoji16]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z usg mam na 25.01 :) Hehe niech poczeka rzeczywiście aż mama skończy zjazdy :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry