To Ty dostalas większe gabarytowo rzeczy ktorych nie bedziesz uzywac niż ja mam dostać i też nie wiem jak się wymigac-chodzi o ubranka. Koleżanka usilnie zbiera dla mnie 3lata, ale przez te lata 7 dzieci je miało na sobie :/ nie obrazajac nikogo- są sprane,zmechacone,zniszczone. A ja mam już ubranka dla córki pokupione. Naprawdę w takim Pepco czy TXM nie są drogie rzeczy zebym kupić nowych nie mogła,tymbardziej ze ja chce je potem wywalić, a nie składać jak po synku.
Turluturlu Biedna z tymi kluciami jesteś
Najgorsze to czekanie na wizytę. Mi mój wczoraj przez telefon steryd kazał kupić na uczulenie...Ale nie kupiłam, no nie jestem przekonana czy dziecku nie zaszkodze. Wapno wypilam i wcale nie ulzylo:/ Brzuch jeszcze cała noc bolał.
Dziś miałam tak ciężka noc ze tylko modlilam się żeby dożyć rana. Dość ze swędzenie, bóle brzucha jakbym zatruła się czymś,klucia,problemy z sercem i oddychaniem i mała caaala noc sprawdzała ile ma miejsca z każdej strony brzucha i to z takim zaangażowaniem ze dość miałam. Była jakby zdenerwowana,jakby z czymś się szarpala w tym brzuchu,takie inne te ruchy niż zazwyczaj. W końcu ulozyla się po 6 na wątrobie . Jestem wykonczona dziś.