super_mysz17
Fanka BB :)
no ja niby też wiedziałam ale jak trochę mniej się ruszał to od razu do lekarza poleciałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak mam ze mały się nie rusza a jak cos to bardzo delikatnie już od zmysłów odchodzeDensik trzymamy kciuki !!!
Dziewczyny z rwami i innymi bólami oby szybko minęło. A u nas weekend spokojnie zlecial choć nasz maluch ostatnio się rozleniwił i mało się rusza ale powtarzam sobie, że to normalne... rozpoczęliśmy 23 tydzień jakaś mamusia miała podobnie? Gdzieś wyczytałam, że maluchy przesypiaja prawie cały czas teraz...
Eeh...
Dużo zdrówka dla nas wszystkich [emoji8]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Fantastyczny ten dywan! Wygląda na mieciutki.Zobacz załącznik 778677 Hejka, moj maluszek dzisiah daje czadu ale to chyba dlatego ze ja sobie zrobilam wolny dzien wczoraj do 23:00 robilam sernik wczesniej bylam na spacerze, na spotkaniu w sklepie dostalam troszke probek, pampersy, chusteczki i smoczek a obok byl sklep z dywanami itp i oczywiscie wrocilam do domu z dywanem mialam tyle energii ze przed ciaza az tak dobrze sie nie czulam za to w nocy dostalam jakis skurcz silny ze nawet na bol nie moglam sie przekrecic bo kilku sekundach bylo ok... Moja ginekolog mowi ze to normalne ze jak nie ma krwawienia to ok wiec poszlam spac