reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Monsku 5 zostalo, 2 juz za mna dzisiaj wyniki i jestem dobrej myśli. Przypomnialas mi, ze mialam powiedziec lekarzowi o tym konflikcie!

Kasia.zosia, turluturlu malo powiedziane. To co przeszlam przez nia i jej kolezanke, a potem przez rodzenstwo meza to az brak slow zeby opisac.. Po wszystkim wyszlo, ze to one obie sa falszywe i wszystko wyszlo do znajomych meza. Wiec teraz udaja, ze jest wszystko super. Gola mi skacze na sama mysl o nich. Tacy falszywi a teraz udaja, ze super sie kolegujemy.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oooo Klauduska, widzę że pokochasz ją jak ja swoją bratową:D
Tylko dystans nas może uratować, spokojnie bez nerwów :)
Nie promieniuje mi ten ból. W jednym miejscu. Rwa kulszowa? Coś czytałam o tym, nie wiem, lista pytań do lekarza rośnie.. Ale ból jest po wysiłku fizycznym.

A co do kurtki to wlasnie mam wielki dylemat. Poki co mieszcze sie na spokojnie w swoja stara kurtke i jeszcze troszke ja ponosze ale nie wiem co dalej. Licze, ze upoluje cos za nieduze pieniadze bo nie widzi mi sie męczyć z kurtka narciarska przez cala zime, yh ;c

Aaaaa kupiłam kurtkę!;) w porównaniu do C&a zaoszczędzilam aż 90 zł ;)) także wszystkie moje porozpinane zimowe kurtki, które do tej pory na siebie narzucalam i tak jak MONSKU udawałam że mi ciepło, chowam głęboko do szafy mam nadzieję tylko do przyszłej zimy a nie na zawsze :D
Kupiłam dłuższą czarną parkę, ściagana na sznurek pod biustem a co najważniejsze ma zamek od dołu i góry, więc jeśli za 2 miesiące będzie (nie daj Boże) ciasna to wtedy dolny zamek pójdzie w ruch :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Turluturlu a daj spokój. Od dawna juz ledwo mowie jej czesc. Ale te zareczyny dobily mnie bo mialam jeszcze nadzieje, ze sie szybciej rozstana a tak to juz ciezko :D

Jak ja się cieszę że mój brat ma dopiero 16 lat i nie szykuje mi się póki co bratowa :D u nas znowu wszyscy nie znoszą męża mojej siostry :D

cześć dziewczyny,
co do kurtki to na teraz udało mi się kupić bardzo tanio bo za 65 pln - dziewczyna mojego brata jest kierowniczką w sklepie jednej z sieciówek i ma spore zniżki. Przy okazji ja mam to szczęście, że mój brat lepiej trafić nie mógł - złota dziewczyna, wręcz za dobra dla niego :p trochę nieśmiała i trzeba ją zagadywać ale bardzo ją wszyscy lubimy. Mają razem kredyt więc mam nadzieję, że ślub to kwestia czasu :) co do kurtki na zimę to moja mama jest większa jakieś 2 rozmiary i lubi się stroić więc od niej pożyczę coś fajnego.
densik - zdrowia dla Ciebie i maluszka!
ja dzisiaj piekę pierwszy raz chleb w automacie. ta maszyna to było marzenie mojego mężulka od jakiś 3 lat. teraz kiedy jest szansa, że przeprowadzimy się 100m za miasto (ale jednak do centrum będzie z 1,5km) i fajnego sklepu w okolicy brak więc to był dla niego pretekst żeby to marzenie zrealizować żeby nie jeździć po bułki. Używacie takiej machiny? jestem ciekawa co z tego wyjdzie. postanowiłam upiec jakiś standardowy chleb ale wrzucę do niego cebulkę bo ja lubię takie smaki (do nutelli raczej nie pasuje ale w sumie w ciąży to wszystko jedno :p)

Miłego dnia!

la_nina ja mam maszynę do chleba Severina. Był czas, że dużo piekłam, teraz od kilku lat stoi na szafie, ale po przeprowadzce do domu, planuje wrócić do pieczenia - raz, że do sklepu nie będzie już tak blisko, a mam opcje nastawiania godziny i rano budzi świeże pieczywko, a dwa, że w kuchni będzie więcej miejsca i będzie pod ręką :)

reklama
la-nina - ja tez marzylam o takiej maszynie! Kiedys dawno temu pieklam chleby w piekarniku i byly niesamowicie dobre,ale odkad wyszlo ze mam celiakie, sprobowalam kilka razy bezglut. i chleb porownalabym do zakalca o smaku tektury :/ i to mnie jakos zniecheca do pieczenia chleba. Ale od innych slyszalam, ze jaks ei zacznie samemu piec chleb to juz ten kupny nie smakuje :)

Do góry