reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Agatucca współczuję stresu, ale najważniejsze, że maluch zdrowy. Teraz niech maluch rośnie silny i duży [emoji4] i pamiętaj, że dla nas mamuś im mniej stresu tym lepiej [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monsku ja nawet jak zosie ubrała w sukoenke, to się zdarzało ze ludzie pytali czy to chłopiec czy dziewczynka :D
Ja kupuje przewijak na komodę bo nie miałam do tej pory, a jak zosie przewijalam na lozku to mialam ciężko z kregoslupem. Poza tym lozeczko turystyczne. Może tez kupie kolyske/kosz mojzesza/leżaczek tiny love ale to nie są rzeczy niezbedne, raczej mój wymysl. I zastanawiam się nad dokupieniem bazy do fotelika, ona pasuje pod mój maxi cosi pebble i pod następny fotelik 9-18 a myślę że by była ulatwieniem. Ale to też nie jest rzecz konieczna. Ma któraś taka bazę w aucie?

Zostało mi równo 4 miesiące do porodu :-) :-) jak ten czas leci o Masakra. Dziewczyny pogubiłam się znowu kto już zna płeć a kto nie i chyba nie ma wszystkich na liście lutówek. Jak coś to piszcie do mnie to poprawię.

Kasiu przed zakupem bazy sprawdź jak foteliki wypadają w testach z nią i bez niej, bo zdarzały się przypadki, że w testach zderzeniowych fotelik na bazie miał mniej gwiazdek niż bez niej.
Monsku gratuluję synka, a nietopera niech spada na drzewo:p
Japko, uziemnione dzieci to masakra, jak chorują zawsze najgłupsze pomysły mają

Agatucca - trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło!!

Ale dziś pospalam :D Budze się i patrzę 11 :D (oczywiście o 6 rano już buszowalam chwilkę po lodówce):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My mimo soboty z budzikiem, bo synus ma szkolke plywania z ranca :) Ja mimo, zze na wolnym to i tak wstaje najpozniej o 6.30, lubie popracowac z ranca, inaczej mozg pracuje. Wstaje, wyprawiam rodzine do przedszkola/pracy i zaczynam swoja prace :)

Dzis ladna, jesienna pogoda, chyba pojedziemy w las..

sojnabig - no to wypoczeta jestes :)
kasia.zosia - ze mnie kiepski expert do takich rzeczy, niestety nie doradze

My mimo soboty z budzikiem, bo synus ma szkolke plywania z ranca :) Ja mimo, zze na wolnym to i tak wstaje najpozniej o 6.30, lubie popracowac z ranca, inaczej mozg pracuje. Wstaje, wyprawiam rodzine do przedszkola/pracy i zaczynam swoja prace :)

Dzis ladna, jesienna pogoda, chyba pojedziemy w las..

sojnabig - no to wypoczeta jestes :)
kasia.zosia - ze mnie kiepski expert do takich rzeczy, niestety nie doradze

No właśnie ja standardowo też tak wstaje a dzisiaj przeszłam sama siebie :D w końcu wypoczeta :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatucca wspolczuje takiej sytuacji, cale szczescie ze drugi doktor tego nie potwierdzil i trzymam z synkiem kciuki za was :)
Gratuluje kolejnych chlopcow
Rozmaryn mi tez dzisiaj zostalo rowno 4 miesiace :)
Wczoraj przymierzalam kurtki ciazowe ktore zamowilam i rozmiar S lezy idealnie tylko ze w brzuchu nie jest za duzo miejsca tzn jeszcze ok 6-10 cm jest ok ale nie wiem jak bardzo jesZcze brzuch mi urosnie... A rozmiar M na gorze i w rekawach jest wielka no i tam gdzie jest brzuch tez jest duzo miejsca... Nie wiem co wybrac ...
A ja znowu wstalam po 6:00 wszyscy jada do pracy i bym upiekla ciasto tylko ze mialam juz nie jesc slodyczy :)

Kasiu przed zakupem bazy sprawdź jak foteliki wypadają w testach z nią i bez niej, bo zdarzały się przypadki, że w testach zderzeniowych fotelik na bazie miał mniej gwiazdek niż bez niej.
Monsku gratuluję synka, a nietopera niech spada na drzewo:p
Japko, uziemnione dzieci to masakra, jak chorują zawsze najgłupsze pomysły mają
Sprawdziłam :) z baza ma jeden punkt więcej :)

reklama
Agatuca współczuję stresu, grunt że wyjaśniło się pozytywnie [emoji4]
Monsku skąd ja znam tekst o teściowej i wnukach [emoji38] moja zapowiedziała, że jak tym razem będzie wnusia to ona przestaje palic - wczoraj jej to przypomniałam [emoji16]
Rozmaryn no leci ten czas jak nie wiem [emoji4]jeszcze chwila i będziemy tulic nasze Kruszynki
[emoji16]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Do góry