reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Agatucca współczuję stresu, ale najważniejsze, że maluch zdrowy. Teraz niech maluch rośnie silny i duży [emoji4] i pamiętaj, że dla nas mamuś im mniej stresu tym lepiej [emoji8]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monsku ja nawet jak zosie ubrała w sukoenke, to się zdarzało ze ludzie pytali czy to chłopiec czy dziewczynka :D
Ja kupuje przewijak na komodę bo nie miałam do tej pory, a jak zosie przewijalam na lozku to mialam ciężko z kregoslupem. Poza tym lozeczko turystyczne. Może tez kupie kolyske/kosz mojzesza/leżaczek tiny love ale to nie są rzeczy niezbedne, raczej mój wymysl. I zastanawiam się nad dokupieniem bazy do fotelika, ona pasuje pod mój maxi cosi pebble i pod następny fotelik 9-18 a myślę że by była ulatwieniem. Ale to też nie jest rzecz konieczna. Ma któraś taka bazę w aucie?

Zostało mi równo 4 miesiące do porodu :-) :-) jak ten czas leci o Masakra. Dziewczyny pogubiłam się znowu kto już zna płeć a kto nie i chyba nie ma wszystkich na liście lutówek. Jak coś to piszcie do mnie to poprawię.

Kasiu przed zakupem bazy sprawdź jak foteliki wypadają w testach z nią i bez niej, bo zdarzały się przypadki, że w testach zderzeniowych fotelik na bazie miał mniej gwiazdek niż bez niej.
Monsku gratuluję synka, a nietopera niech spada na drzewo:p
Japko, uziemnione dzieci to masakra, jak chorują zawsze najgłupsze pomysły mają

Agatucca - trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło!!

Ale dziś pospalam :D Budze się i patrzę 11 :D (oczywiście o 6 rano już buszowalam chwilkę po lodówce):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My mimo soboty z budzikiem, bo synus ma szkolke plywania z ranca :) Ja mimo, zze na wolnym to i tak wstaje najpozniej o 6.30, lubie popracowac z ranca, inaczej mozg pracuje. Wstaje, wyprawiam rodzine do przedszkola/pracy i zaczynam swoja prace :)

Dzis ladna, jesienna pogoda, chyba pojedziemy w las..

sojnabig - no to wypoczeta jestes :)
kasia.zosia - ze mnie kiepski expert do takich rzeczy, niestety nie doradze

My mimo soboty z budzikiem, bo synus ma szkolke plywania z ranca :) Ja mimo, zze na wolnym to i tak wstaje najpozniej o 6.30, lubie popracowac z ranca, inaczej mozg pracuje. Wstaje, wyprawiam rodzine do przedszkola/pracy i zaczynam swoja prace :)

Dzis ladna, jesienna pogoda, chyba pojedziemy w las..

sojnabig - no to wypoczeta jestes :)
kasia.zosia - ze mnie kiepski expert do takich rzeczy, niestety nie doradze

No właśnie ja standardowo też tak wstaje a dzisiaj przeszłam sama siebie :D w końcu wypoczeta :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Agatucca wspolczuje takiej sytuacji, cale szczescie ze drugi doktor tego nie potwierdzil i trzymam z synkiem kciuki za was :)
Gratuluje kolejnych chlopcow
Rozmaryn mi tez dzisiaj zostalo rowno 4 miesiace :)
Wczoraj przymierzalam kurtki ciazowe ktore zamowilam i rozmiar S lezy idealnie tylko ze w brzuchu nie jest za duzo miejsca tzn jeszcze ok 6-10 cm jest ok ale nie wiem jak bardzo jesZcze brzuch mi urosnie... A rozmiar M na gorze i w rekawach jest wielka no i tam gdzie jest brzuch tez jest duzo miejsca... Nie wiem co wybrac ...
A ja znowu wstalam po 6:00 wszyscy jada do pracy i bym upiekla ciasto tylko ze mialam juz nie jesc slodyczy :)

Kasiu przed zakupem bazy sprawdź jak foteliki wypadają w testach z nią i bez niej, bo zdarzały się przypadki, że w testach zderzeniowych fotelik na bazie miał mniej gwiazdek niż bez niej.
Monsku gratuluję synka, a nietopera niech spada na drzewo:p
Japko, uziemnione dzieci to masakra, jak chorują zawsze najgłupsze pomysły mają
Sprawdziłam :) z baza ma jeden punkt więcej :)

reklama
Agatuca współczuję stresu, grunt że wyjaśniło się pozytywnie [emoji4]
Monsku skąd ja znam tekst o teściowej i wnukach [emoji38] moja zapowiedziała, że jak tym razem będzie wnusia to ona przestaje palic - wczoraj jej to przypomniałam [emoji16]
Rozmaryn no leci ten czas jak nie wiem [emoji4]jeszcze chwila i będziemy tulic nasze Kruszynki
[emoji16]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Do góry