reklama
zadzwon do swojego lekarza lub szpital i daj znac co i jakDziewczyny A ja potrzebuje pomocy [emoji22] cala ciąża super a dzis tragedia. Od kilku dni rano jak wstawalam czułam delikatne bóle pleców i pierwszy mocz ma ciemny kolor i specyficzny zapach... A teraz już nic nie moge zrobić tak mnie bola plecy z prawej strony tuz pod zebrami [emoji22] co o tym myślicie?
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
ja od początku ciąży biore folik i jest oki a z corka brałam centrum ale już chyba niemaJa ci z całego serca życzę żeby to było o wiele mniejsze, tak z 1 kg
Densik-Rozmaryn to twardzielka urodziła SN, podziwiam!
Grabcia123
Fanka BB :)
Właśnie lekarz na urlopie [emoji22] a nasza izba przyjęć ma przydomek prosektoriumzadzwon do swojego lekarza lub szpital i daj znac co i jak
Rozmaryn o kurczaki naprawdę nie wyobrażam sobie jesteś silna i dzielna kobietka podziwiam
Grabcia a jakiś szpital oddalony troszkę od Ciebie nie wchodzi w grę ? Albo inny lekarz może jakiś przyjmuje prywatnie ? A może nie będzie aż tak źle a lepiej żebyś pojechała na ip .
Grabcia a jakiś szpital oddalony troszkę od Ciebie nie wchodzi w grę ? Albo inny lekarz może jakiś przyjmuje prywatnie ? A może nie będzie aż tak źle a lepiej żebyś pojechała na ip .
Grabcia123
Czekam na meza aż wróci z pracy i pewnie pojadę bo teraz jeszcze doszło siku co 15minut...[emoji22] jedyna ulga to leżenie na lewym bokuRozmaryn o kurczaki naprawdę nie wyobrażam sobie jesteś silna i dzielna kobietka podziwiam
U
użytkownik 902
Gość
Grabcia, Ty sie,nie zastanawiaj tylko jedź Dziewczyno, jak nie na IP to na jakiś dyżur nocny, jak stanęła Ci nerka to naprawdę niebezpieczne..Powinnaś leżeć na przeciwnym boku, bo może być tak, że macica rośnie i uciska na moczowód i no-spę sobie weź.
U
użytkownik 902
Gość
Aha, czyli jednak coś się odblokowało bo zaczęłaś sikać wreszcie??
Grabcia123
Oglnie nie miała problemow z sikaniem... rano budzę się się bólem pleców i jak robię siku to troszkę boli i mocz jest bardzo ciemny i ma specyficzny zapach... A teraz doszedł ból plecow i siaknie co chwilke...nawet już pod zebrami mnie klujeAha, czyli jednak coś się odblokowało bo zaczęłaś sikać wreszcie??
reklama