reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Wszystkozajete może zadzwoń do lekarza się skonsultować? Może to coś z układem moczowym?
Rodosek, ładne wagi:) To pewnie 3 bobas będzie jeszcze większy, bo zazwyczaj waga dziecka rośnie w kolejnych ciążach:)
Ech, kaszlę jak gruźlik, ubłagałam teściową, żeby mi odebrała córkę ze szkoły i wieczorem pójdzie z nią też na basen, bo ja się tam wykończę, w tej szatni zawsze jak w saunie.

reklama
Jagódka to na 100% macica a nie układ moczowy, czuje to wyraźnie. Jak po zwiększonym magnezie nie przejdzie do piątku to zadzwonię i pewnie przełożę wizytę na pon/wt. Bez badania przez telefon to przecież nie oceni co się z macica dzieje.

Był dziś w LuxMedzie termin wolny do gina, który nie ma dramatycznie słabych opinii na znanym lekarzu więc pójdę na 19 na kontrolę. Odmówili ni prowadzenia ciąży, ale myślę, że jak powiem, że moja prowadząca jest na urlopie i chce sprawdzić szyjkę po prostu to mi chyba badania nie odmówi.

Rodosek nie dziwię się:)
Wszystkozajęte, idź, będziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki! Mój gin po opisie dolegliwości jest w stanie stwierdzić, czy to coś co trzeba na cito sprawdzić, czy jednak nie, dlatego zaproponowałam telefon. Ostatnio na wizycie opisałam mu ból jaki miałam kilka dni wcześniej to stwierdził, że to raczej jelitowe niż maciczne, bo w taki sposób nie mogłoby mnie boleć.

A my jutro zaczynamy tydzień 20. Czyli już mija połowa nie wiem kiedy i jak [emoji4] czasem myślę, że to za szybko leci [emoji3] wszystkozajęte faktycznie idź sprawdź a będziesz spokojna [emoji4] powodzenia

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Laski ;) Ja ciągle się pakuje przeraża mnie ilość rzeczy :(

Wczoraj po kolacji już do szpitala jechałam, bo brzuch mnie bolał... Za szybko zjadłam i za ciężko chyba, albo to zaparcia. Macie tak? Co z tym robić, co jeść?

Kiedyś o tym pisałysmy.. ale nie jestem pewna.. Bierzecie witaminki? Mi lekarz odradzil mówiąc, że jeśli mam dobre wyniki to lepiej nie brać, bo dziecko od tego rośnie ponad normę:p

Ja w pierwszej ciąży brałam i Młoda miała 60 cm i 3960 ważyła :o

reklama
taa zaparcia, temat rzeka - mnie w tej ciąży wyjątkowo męczą :realmad: próbowałam wszystkiego i nic nie pomaga :rolleyes2:
a z witamin to pregna plus biorę - lekarz mi zalecił :)

Do góry