Kruczyca
Fanka BB :)
Pewnie jeśli masz taką możliwość dziecko najważniejszeKruczyca, dzieki, ale jak mi w najblizszym czasie nie przejdzie, to zwolnie sie w drugiej czesci dnia, bo nie mam na nic sily...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie jeśli masz taką możliwość dziecko najważniejszeKruczyca, dzieki, ale jak mi w najblizszym czasie nie przejdzie, to zwolnie sie w drugiej czesci dnia, bo nie mam na nic sily...
Ewpa, nie ma jednego scenariusza, możesz wcale nie mieć mdłości. To twoje pierwsza ciąża? Nie ogarniam jeszcze kto jest w pierwszej, a kto już ma dzieci Ja w pierwszej ciązy nie miałam typowych wymiotów, a jakieś wstręty i smrody to mi się pojawiły chyba około 8 tygodnia. Był dramat, bo pracowałam w restauracji i co chwilę smażyłam krewetki z czosnkiem, jakieś orientalne sosy, cebula, masaaaaakra. A już najgorszy z najgorszych był elektryczny grill do pieczenia kurczaka.. Masakra. Jeszcze rok później mi się robiło niedobrze jak przypomniałam sobie ten zapach palącego się tłuszczu
O nieźle Podwójne gratulacje! Skrycie marzą mi się bliźniakiHej nieśmiało się witam jako lutówka i mam zamiar rozgościć się tu na długo. O ciąży dowiedziałam śię przypadkiem na USG nerek zaraz zrobiłam test i są 2 kreski. Totalne zaskoczenie bo się w ogóle nie staraliśmy
Ewpa organizm sam Ci pokaze na ile możesz sobie pozwolić. Wiadomo że żadnego silowego wysiłku. Na yt znajdziesz też ćwiczenia dla kobiet w ciąży podzielone na trymestryMoja pierwsza ciaza Czyli mowisz Ayran, ze jeszcze mam jeszcze mam czas na mdlosci[emoji14]o przerabane, miec mdlosci i pracowac w restauracji, pewnie niezle Ci to dalo w kosc.
Arflix - to mamy podobnie
O nieźle Podwójne gratulacje! Skrycie marzą mi się bliźniaki
Wczoraj powiedzialiśmy mojej mamie i rodzicom męża. Wszyscy bardzo sie ucieszyli
Za dwa tyg będę w Polsce, to akurat będzie 7 tyg. Moja mama jest pielęgiarką i załatwi mi wizytę u ginekologa Już się doczekać nie mogę
Dziewczyny, a czy któraś z Was ćwiczy, chodzi na jakieś zajęcia sportowe?
Chodzę na różne zajęcia grupowe i nie bardzo wiem czy powinnam i na ile mogę sobie pozwolić
Ooo basen na mój kregoslup to będzie zbawienieW pierwszej ciazy chodzilam na basen w drugim trymestrze,bardzo dobrze mi to robilo. Pozniej juz nie dawalam rady przeplynac nawet 50m[emoji14]Cwiczenia sa na yt i na szkole rodzenia,jesli zamierzasz chodzic,ja sie czulam pewniej i spokojniej przed porodem dzieki tym zajeciom. Teraz pewnie nie bedzie czasu na takie rzeczy.. Umowilam sie do gin na 16 czerwca,to za tydzien,a czuje jakbym miala czekac wieki
Basen w ciąży to najlepsze rozwiązanie.W pierwszej ciazy chodzilam na basen w drugim trymestrze,bardzo dobrze mi to robilo. Pozniej juz nie dawalam rady przeplynac nawet 50m[emoji14]Cwiczenia sa na yt i na szkole rodzenia,jesli zamierzasz chodzic,ja sie czulam pewniej i spokojniej przed porodem dzieki tym zajeciom. Teraz pewnie nie bedzie czasu na takie rzeczy.. Umowilam sie do gin na 16 czerwca,to za tydzien,a czuje jakbym miala czekac wieki
O ja... mega aktywna byłaś! Ja od 2 miesięcy jeździłam na rolkach... teraz to mogę zapomnieć o tym ... Ale dobro dzidzi najważniejsze. Będą długie spacery i ćwiczenia dla kobiet w ciążyKoniec porannych mdlosci !!! dajcie jesc :-)
ja przed ciaza chodzilam na zumbe, jezdzilam rowerkiem stacjonarnym i zwyklym, biegalam pi 8 km, cwiczylam aerobik.... a teraz jedynie spacerki i basen, ewent. krotki dystans rodzinnie rowerami
Moja pierwsza ciaza Czyli mowisz Ayran, ze jeszcze mam jeszcze mam czas na mdlosci o przerabane, miec mdlosci i pracowac w restauracji, pewnie niezle Ci to dalo w kosc.
Dziewczyny, a czy któraś z Was ćwiczy, chodzi na jakieś zajęcia sportowe?
Chodzę na różne zajęcia grupowe i nie bardzo wiem czy powinnam i na ile mogę sobie pozwolić