reklama
Ja mam czesto takie krostki niestety mi robią się na udach. . Ból straszny przy chodzeniu. To od wrastajacych włosków niestety. Oszczędzaj się z tym brzuszkiem kochana!Ja chodziłam na fitness i aquaaerobic i chcialam kontynuować aqua, ale w tym tyg sobie odpuściłam, bo nie dość że ta krosta się przypałętała to jeszcze codziennie wieczorem po całym dniu leżę bo bardzo boli mnie brzuch....
Maciur-ka u Ciebie wszystko ok???
Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci? ???
Kruczyca
Fanka BB :)
Mi to chyba się tam chłopak chowa ale zobaczymyJa mam czesto takie krostki niestety mi robią się na udach. . Ból straszny przy chodzeniu. To od wrastajacych włosków niestety. Oszczędzaj się z tym brzuszkiem kochana!
Maciur-ka u Ciebie wszystko ok???
Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci? ???
Ayran
Ja póki co staram się nie przywiązywać do myśli o dziecku, tak w razie czego. Ale jak już, to myślę ze będzie chłopiec
W ogole dzisiaj mi wszystko śmierdzi xD Cały dzień czuję jakieś niezlokalizowane smrodki, jakby ze ścieku. Mój mąż nic nie czuje
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
W ogole dzisiaj mi wszystko śmierdzi xD Cały dzień czuję jakieś niezlokalizowane smrodki, jakby ze ścieku. Mój mąż nic nie czuje
Ostatnia edycja:
Kruczyca
Ayran ja tez o tym nie myśle. Chyba zrobilam wszystko co sama moglam by było dobrze. A będzie jak będzie. Wolę sie miło zaskoczyć niż rozczarować po raz kolejny.Ja póki co staram się nie przywiązywać do myśli o dziecku, tak w razie czego. Ale jak już, to myślę ze będzie chłopiec
hej dziewczyny - ja jakas wyrwana z rzeczywistosci naprawde - dzis kolezanka byla caly dzien i w sumie nawet nie bylo kiedy wejsc na bb, apke mam na tele przychodza powiadomienia ale pisac kiedy, teraz generalnie mam chwile no wiec pisze, wiecie co ja mysle ze u mnie corka bo tak mnie mecza mdlosci calymi dniami taki dostalam tradzik ''mlodzienczy'' ze chyba tylko kobieta moze byc tak wredna hahahh (-sie smieje do W. ) - . My nie bedziemy chcieli znac plci - zobaczymy co tam wyjdzie to bedzie - bede sie tak samo cieszyc z synka jak i corki dla mnie kazde dziecko slodycz taka ze hej
przesylam tabelke spis wszytskich mam wypelnilam na tyle ile mialam info
jak sie dzis czujecie ?
przesylam tabelke spis wszytskich mam wypelnilam na tyle ile mialam info
jak sie dzis czujecie ?
Załączniki
Witam wszystkie lutowe Mamy Chciałam nieśmiało dołączyć do Waszego grona! Dziś na teście zobaczyłam dwie kreseczki A termin wylicza mi na 12.02 Jestem też Wrzwsniowka 2014. Dziewczyny bardzo mi pomogły przejść przez trudny czas ciazy i do dzisiaj mamy swietny kontakt więc liczę, ze tu będzie podobnie O Maję staralismy sie pobad rok a tym razem udalo sie za drugim podejsciem W wolnej chwili nadrobie Wasz temat a tymczasem proszę abyscie przyjely mnie do swojego zacnego grona
reklama
Ayran