reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja chodziłam na fitness i aquaaerobic i chcialam kontynuować aqua, ale w tym tyg sobie odpuściłam, bo nie dość że ta krosta się przypałętała to jeszcze codziennie wieczorem po całym dniu leżę bo bardzo boli mnie brzuch....

reklama
Ja chodziłam na fitness i aquaaerobic i chcialam kontynuować aqua, ale w tym tyg sobie odpuściłam, bo nie dość że ta krosta się przypałętała to jeszcze codziennie wieczorem po całym dniu leżę bo bardzo boli mnie brzuch....
Ja mam czesto takie krostki niestety :( mi robią się na udach. . Ból straszny przy chodzeniu. To od wrastajacych włosków niestety. Oszczędzaj się z tym brzuszkiem kochana!

Maciur-ka u Ciebie wszystko ok???

Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci? ???

34bwcsqvxs7xh9od.png

Poprzednio czulam,ze to chlopak i sie sprawdzilo,ale to bylo jakos w II trym. Teraz musze poki co w ogole oswoic sie,ze bedzie cokolwiek :p

Ja mam czesto takie krostki niestety :( mi robią się na udach. . Ból straszny przy chodzeniu. To od wrastajacych włosków niestety. Oszczędzaj się z tym brzuszkiem kochana!

Maciur-ka u Ciebie wszystko ok???

Macie już jakieś przeczucia odnośnie płci? ???

34bwcsqvxs7xh9od.png
Mi to chyba się tam chłopak chowa ale zobaczymy

7u223e3k88z714o0.png

Ja póki co staram się nie przywiązywać do myśli o dziecku, tak w razie czego. Ale jak już, to myślę ze będzie chłopiec :)
W ogole dzisiaj mi wszystko śmierdzi xD Cały dzień czuję jakieś niezlokalizowane smrodki, jakby ze ścieku. Mój mąż nic nie czuje :laugh2:
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja póki co staram się nie przywiązywać do myśli o dziecku, tak w razie czego. Ale jak już, to myślę ze będzie chłopiec :)
W ogole dzisiaj mi wszystko śmierdzi xD Cały dzień czuję jakieś niezlokalizowane smrodki, jakby ze ścieku. Mój mąż nic nie czuje :laugh2:
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ayran ja tez o tym nie myśle. Chyba zrobilam wszystko co sama moglam by było dobrze. A będzie jak będzie. Wolę sie miło zaskoczyć niż rozczarować po raz kolejny.

7u223e3k88z714o0.png

hej dziewczyny - ja jakas wyrwana z rzeczywistosci naprawde - dzis kolezanka byla caly dzien i w sumie nawet nie bylo kiedy wejsc na bb, apke mam na tele przychodza powiadomienia ale pisac kiedy, teraz generalnie mam chwile no wiec pisze, wiecie co ja mysle ze u mnie corka bo tak mnie mecza mdlosci calymi dniami taki dostalam tradzik ''mlodzienczy'' ze chyba tylko kobieta moze byc tak wredna hahahh ;) (-sie smieje do W. ;) ) - :D . My nie bedziemy chcieli znac plci - zobaczymy co tam wyjdzie to bedzie :) - bede sie tak samo cieszyc z synka jak i corki dla mnie kazde dziecko slodycz taka ze hej :)

przesylam tabelke spis wszytskich mam :) wypelnilam na tyle ile mialam info

jak sie dzis czujecie ?

Załączniki

• spis mam update.jpg
    spis mam update.jpg
    100,2 KB · Wyświetleń: 113
Witam wszystkie lutowe Mamy :) Chciałam nieśmiało dołączyć do Waszego grona! Dziś na teście zobaczyłam dwie kreseczki A termin wylicza mi na 12.02 :) Jestem też Wrzwsniowka 2014. Dziewczyny bardzo mi pomogły przejść przez trudny czas ciazy i do dzisiaj mamy swietny kontakt więc liczę, ze tu będzie podobnie :) O Maję staralismy sie pobad rok a tym razem udalo sie za drugim podejsciem :) W wolnej chwili nadrobie Wasz temat a tymczasem proszę abyscie przyjely mnie do swojego zacnego grona :)

reklama
Do góry