reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
.jagodka Mój sobie właśnie przypomniał ze zeszyt do angielskiego trzeba kupić...extra. .
Rano o 7 mąż go zawozi bo tak się ugadalismy bo ja rady nie daje, wiec nie kupi zeszytu, dziś już w łóżku leżę to też nie polecę,masakra. A to dopiero 3dzien szkoły...

Uuu nie mają przy szkole jakiegoś kiosku?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Airfix, Ja kupiłam i 16 i 32 (dziś jej dałam czyste i takie i takie, bo nie wiedziałam, które nauczyciele będą chcieli i całe szczęście, bo do angielskiego tylko 32) i mam w domu zapas, to samo z okładkami, blokami, naklejkami na zeszyty, ale kurka zeszyt w pięciolinię? Do 2 klasy podstawówki, gdzie zaczynają dopiero muzykę? wtf? Komponować będą? Czy V symfonię Beethovena rozpisywać? W ogóle jest straszne zamieszanie, zebranie mamy dopiero za tydzień, nikt nie wie czy np na wf trzeba oddzielne trampki, czy na pierwszy basen od razu brać kostium itp. Paranoja..

Btw jak kupowałam zeszyty to nawet nie wiedziałam, że będą mieć muzykę

Airfix -gratulacje! :)
Ale draka z tymi zeszytami, ja jestem nauczycielką i nigdy takich cyrków nie robiłam. Zawsze dużo wcześniej o wszystkim zawiadamiałam, rozmawiałam z rodzicami.
Myślę, że będą klucz wiolinowy ćwiczyć, bo chyba nie nuty półnuty itp:p
Dobrej nocy Laski :)

Rozmaryn odpoczywaj :)
Airfix gratuluję ! Czy to pierwsza dziewczynka na forum, czy mi coś umknęło?

Nie dam rady nadrobić tyle naskrobałyście. Młoda w weekend miała stan podgoraczkowy, o wszystko płacz i spanie przez 2/3 dnia oczywiście musiałam być obok. Dziś jest ok i pojęcia nie mam id czego to.

reklama
Do góry