reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Monitora nie miałam i nie odczułam jego braku. Wg mnie potrzebny tylko w sytuacjach wyjątkowych -jak napisała Rozmaryn. Nianię mam, użyta kilka razy, głównie na imprezach jak dziecko spało na innym piętrze, ale obeszło by się i bez niej, w mniejszym mieszkaniu w ogóle nie widzę potrzeby.
Widzę, że źle ze mną, talerze po śniadaniu zaniosłam do..łazienki..Jezu, czyżbym jeszcze spała?;) Strach za kółko wsiadać, a muszę pojechać kupić córce bluzkę na rozpoczęcie roku szkolnego. Zacznę do komisu, bo i tak założy ją góra 5 razy... Ale najpierw włosy wysuszę, żebym przypadkiem w turbanie z ręcznika z domu nie wyszła;)

reklama
Jeziulku jak mi się nie chce!!!!!! Masakra a przede mną jeszcze wesele w sobotę, pół dnia będę jechać żeby sobie powiedzieć przy stole i dlatego tego wyglądam jak wieloryb... Pociesza mnie tylko nmyśl że panna młoda jest wyżej w ciąży niż ja (ale jestem okropna) i jeszcze teściową jakiś czas temu wyglądała się o mojej ciąży więc otrzymaj mnóstwo dobrych rad od cudownych ciotek.... Eh... Na dodatek wczoraj teściową podniosła mi ciśnienie (znowu!) ale już nie będę pisać o tym bo znowu się zdenerwuję

Też mam dziś lenia. Często mnie dopada ostatnio ;) Aw dojadam drugie śniadanie i muszę ruszyć tyłek, bo parę spraw czeka na ogarnięcie. Pewnie zajrzę na budowę też, bo dziś kuchnię montują. Ciotkowych rad współczuje. W sobotę mam rodzinną imprezę, gospodyni też w ciąży wiec czuje, że obie się będziemy opędzać od porad ;)

rozmaryn - ja bylam na weselu przez weekend i wybawilam sie do polnocy, moze u Ciebie tez bedzie fajnie?

Ja nie kupuje jak narazie nic, bo wszystko mam w domu i schowkach, niektore rzeczy czy np wozek jest juz stary,ale po co szastac pieniedzmi jak dziecko pojezdzi w glebokim kilka miesiecy, nie musi byc piekny, zeby byl sprawny :) i taka sama filozofie mam na inne sprzety. Monitora nie bylo, niani tez - przezylismy!
Ale w sumie fajnie sie czyta inne mamuski, co tam nowego kupujecie i jak to wyglada :)

1472118820-jvcxcq.jpeg
A ja dziś dostałam paczuszkę od hipp :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sojnabig a co zrobiłaś żeby dostać paczuszkę? Też chcę taką!!
Komiksy wątpię że zabawa będzie dobra bo już wkurw... Pojadę a towarzystwo raczej z tych drętwych :-)

reklama
Do góry