reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Kasia.Zosia wiesz ja mam ostatnio jazdy na szarości. Oba wózki mam szare a torbę w skip hop też mają szara wiec mi w to graj. A ogólnie Lubie tą prostotę wzorów. Jak to mówią ilu ludzi tyle gustów, a już przywykłam, że to co mi się podoba nie podoba się większości :wink:
A z baby ono mam podgrzewacz, niestety kupował M wiec z pokrętłem, bo po co cyfrowy :eek:. Właśnie sobie uświadomiłam, że zalepiłam bo miałam go sprzedać i nowy cyfrowy kupić. Na tym ciężko temp ustawić.
No dokładnie o to chodzi, że każdemu podoba się co innego, mi się tez podobają szarości ale jak oglądam, a potem nie mogę ich sobie wyobrazić u siebie :) dużo dziecięcych marek mi się podoba np la milou i ich kocyki minky tylko ze tak naprawdę nie chce mieć takiego kocyka bo mi nie odpowiada. Ogólnie jak jest na coś szal i moda to ja tego nie kupuje :)

reklama
image.jpeg

Jaką chustę zamówiłaś?
Ja się nie mogę zdecydować pomiędzy elastyczną a z kółkiem i druga bym chciała bambusową. W ogóle zastanawiam się czy używanej nie wziąć ( a widziałam ze sąsiadka miała, musze popytać może odsprzeda ) bo ona już przełamana o na start lepiej się wiąże.

Gratuluję dobrych wieści! Jak to dobrze mieć trochę układów ;)
Co do torby to choruje na skip hop duo ale ona ok 230 zł :shocked2: a tak ogólnie to rzeczy tej firmy są mega i warte ceny.

Ja oczywiście znów na szarym końcu bo płeć poznam pewnie w pierwszej połowie października na połówkowym. Teraz mam 7.09 wizytę ale to z takim szybkim usg i znając moje dzieci to się nie ujawni 8-)

Zamowilam uzywana chuste tkana.. Nie chcialam nowej bo to moja pierwsza chusta, pierwsze dziecko i nie wiem czy bede umiala wiazac. I czy bede korzystac :)

Załączniki

• image.jpeg
    image.jpeg
    76,4 KB · Wyświetleń: 321
Zobacz załącznik 769427
Jaką chustę zamówiłaś?
Ja się nie mogę zdecydować pomiędzy elastyczną a z kółkiem i druga bym chciała bambusową. W ogóle zastanawiam się czy używanej nie wziąć ( a widziałam ze sąsiadka miała, musze popytać może odsprzeda ) bo ona już przełamana o na start lepiej się wiąże.

Gratuluję dobrych wieści! Jak to dobrze mieć trochę układów ;)
Co do torby to choruje na skip hop duo ale ona ok 230 zł :shocked2: a tak ogólnie to rzeczy tej firmy są mega i warte ceny.

Ja oczywiście znów na szarym końcu bo płeć poznam pewnie w pierwszej połowie października na połówkowym. Teraz mam 7.09 wizytę ale to z takim szybkim usg i znając moje dzieci to się nie ujawni 8-)

Zamowilam uzywana chuste tkana.. Nie chcialam nowej bo to moja pierwsza chusta, pierwsze dziecko i nie wiem czy bede umiala wiazac. I czy bede korzystac :)

Ja chyba elastyka kupię na początek. Chociaż najpierw wybiorę się do jakiegoś speca od motania i wtedy zadecyduje. Jedna z moich koleżanek chustuje, więc albo sama podpowie albo poleci kogoś, bo jest zaangażowana w temat :)

Wlasnie tez bym poszla na jakis kurs ale patrzylam w internecie i tutaj nie ma.. W ogole mieszkam tu 3 lata i nigdy nie widzialam nikogo z chusta.. Super te torebki co wyslalyscie zdjecia !!! Tez lubie szary kolor np planuhe szare sciany, biale meble i kolorowe zavawki w dzieciecym pokoju..

Elenna wiem, ze na ali sa podobne torby. Znalazlam takie i właśnie między nimi się zastanawiam[emoji4]
1472055563385.jpg
1472055566986.jpg

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1472055563385.jpg
    1472055563385.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 379
  • 1472055566986.jpg
    1472055566986.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 383
Czesc, wrocilam z PL czyli po urlopie jestem bardziej zmeczona niz "przed", nadmiar wrazen...

Ladnie, ladnie: wy juz torby kupujecie?? :)

ok, probuje WAs nadrobic...

.jagodka tez tak mam[emoji3]

Ja chyba usilnie chce cos kupić dla malenstwa a z ciuszkami sie też wstrzymuje do poznania plci.

To ze dostane od rodziny duża część wyprawki jest super - duża oszczędność ale minusem jest to, że nic nie moge wybrac i kupic, zero radochy, eh...

Wczoraj po tym jak juz wybralam torbe okazało sie, ze do wózka dostanę w komplecie no wiec glupio poki co kupic nowa.

Kolejne pytanie z serii niedoswiadczona przyszla mama, co myslicie o monitorze oddechu? [emoji2]

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klauduśka ja nie miałam monitora oddechu i nie uważam żeby mi go brakowało. Słyszałam że monitory są potrzebne przy wcześniakach i dzieciach z wadami np. Serca. Za to bardzo mi brakowało niani elektronicznej, teraz to będzie na mojej liście zakupowej nr 1

Do góry