Fabimama- ja na pierwszą wizytę idę prywatnie zobaczyć co i jak, idę do Ahmeda, a później pójdę do GP i niech mi daje list, w sierpniu będę w PL to chce iść tez w PL,wiec tak naprawdę nie spieszy mi się tu bo i tak pójdę na więcej usg sama niż mi oni dadzą w szpitalu przez całą ciążę
. Ja małemu chyba zacznę tłumaczyć w 2 trymestrze i pokazywać brzuch ze tam dzidzia itp.ale on nie wie o co chodzi bo juz mówiłam ze będzie dzidzia i a on "uśmiech i nieeee"
także myślę że jak się brzuch zacznie pokazywać to będzie łatwiej wyjaśnić bo on ma niecałe 3 lata. A tak to siostra juz wie i W.ma kilka sióstr i tez juz wiedzą i jego rodzice wiedzą , moi rodzice nie wiedzą jeszcze nic i poczekam po usg im powiem.
Peri- ja podobnie mowie, robię małemu koszulkę z napisem "big bro" i zrobię jemu zdjęcie, i taki kolaż ze zdjęciem usg I może małemu tez pokaze foto żeby trzymał
. Przykro mi z powodu taty,
Ewpa- u mnie też to samo ja też z Irl jak i Fabimama
. Ja idę prywatnie na wizytę 13 czerwca, tu strasznie późno biorą na jakiekolwiek usg i takie podejście mają "lajtowe"
Airfix - czemu nie chcesz mówić rodzinie męża ?
- czyżby "ulubieńcy " twoi haha
?! Ja to bym moim z chęcią powiedziała po porodzie ale będę w pl w sierpniu to jeśli im nie powiem to tez istnieje możliwość ze po prostu się pokaże i niech mają zaskok heh. Mam nadzieje ze dla ciężarnych są łagodniejsze kary
Suddenly- u mnie syn jeszcze nie w przedszkolu ale pójdzie zanim dzidzia się urodzi bo juz go zapisałam w marcu i od września idzie, u mnie dziś pokazuje
5 tydz 6 dzień - czyli 6 tydzień ogółem
mi niby wychodzi termin koniec stycznia początek lutego ale dowiem się po usg dokładnie .
Jezu ja znowu leżę ! Przegięcie jakieś po prostu !
Napisane na GT-I9301I w aplikacji
Forum BabyBoom