reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Airfix czyli to znienawidzone "przestan myśleć to się uda" sprawdza się ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiesz co... jak by się nad tym zastanowić... w pierwszą ciążę zaszlam jak planowałam ślub.. za dużo zamieszania itp.. nie myślałam o staraniach. . W tym cyklu znowu stresów było od groma.. synek miał pierwszą komunię świętą.. też nie było czasu na myślenie i cyklu... coś w tym jest ;)
Witajcie dziewczyny, wlasnie sie zarejestrowalam. Wczoraj zrobilam test-pozytywny,ale druga kreska bardzo blada, dzis znow pozytywny i juz ciut mocniejsza.. Powoli dociera do mnie,ze to dzieje sie naprawde bo nie planowalismy drugiego dziecka wczesniej niz za 4 lata,a tu taka niespodzianka Mam synka 16mies.,dopiero co zaczelam wracac do zycia, za rok chcialam isc do pracy no i chyba nici z planow.. Maly jest mega do mnie przywiazany, najbardziej boje sie zazdrosci i tego,ze zejdzie na 2gi plan,a chcialam poswiecic mu do 3r.z 100% siebie.. Czytam na forach,ze roznica 2l jest zazwyczaj dobra dla dzieci,ale i tak mam miliony obaw. Do lekarza jeszcze nie ide,to chyba za wczesnie. Po weekendzie moze zrobie bete. Pozdrawiam Was serdecznie (niestety nie mialam czasu nadrobic postow,wiec bede probowala polapac sie na biezaco ;)
Witaj ;) gratuluję!
Przykro mi.. Tak,damy rade,nie mamy wyboru :) milosc do dziecka to najpiekniejsze uczucie na swiecie i wariowalabym ze szczescia mogac przezywac to drugi raz gdyby tylko moj maly terrorysta byl juz troche starszy[emoji14]skad jestes Kruczyca? Sa tu jakies mamy dwojki?
Ja mam w domu 3 chłopców... ;) różnica wieku będzie spora i bardzo się tego boje... 18,17 i 9 lat...

Koleżanka na dzieci z różnica 14 miesięcy i chłopaki są jak bliźniaki ;) najlepsi kumple... ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj :) podziwiam w takim razie,chyba jestes do tego stworzona ;) Gdzie mieszkacie? Tak pytam orientacyjnie. W poprzedniej ciazy tez korzystalam z forum, pozniej przenioslysmy sie na fb,tam bezpieczniej. Sa dziewczyny z calej PL i jedna z Irlandii. To wsparcie innych mam jest bezcenne.

Dziewczyny zawsze tak jest ze się spisuje na straty cykl , a tu niespodzianka

Fabimama- wielkie Gratulacje ! Super ze się udało ! Nudnej ciąży ;)

Suddenly- gratulacje - tez się boję zazdrości jak ty, mój synek będzie miał 3,5 roku niecałe jak się maluch urodzi i nie wiem chyba dużo tłumaczenia, co innego robić - damy rade , dzieci mają rodzeństwo i dają radę hihi ;)

Dziewczyny ja mam straszne wahania nastroju, niedawno było kilka dni placzliwosci a teraz od wczoraj się włączył wku.rw haha- tak samo jak tu mama jakaś wcześniej pisała ze zabija wzrokiem heh, wszystko mi przeszkadza i w ogóle wzycham itp :D . Biedny mój W. Hehe ;).

Wybaczcie ze mnie nie ma ale teraz mnie takie zmęczenie dopadło ze w ogóle jestem wyrwana z rzeczywistości, tylko bym spała ciągle tylko zmęczenie i zmęczenie - nie daje rady naprawdę, już niech to mija bo mnie denerwuje hehe.

Dzis przysiade wpisze mamusie do tabelki i I ja wkleję po prostu na wątek poznajmy się gdzie dalej mamy będą mogły wpisać skąd są i co robią itp :)

Miłego dnia mamusie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj :) podziwiam w takim razie,chyba jestes do tego stworzona ;) Gdzie mieszkacie? Tak pytam orientacyjnie. W poprzedniej ciazy tez korzystalam z forum, pozniej przenioslysmy sie na fb,tam bezpieczniej. Sa dziewczyny z calej PL i jedna z Irlandii. To wsparcie innych mam jest bezcenne.
Ja z Irlandii ;)
Hej dziewczyny :) ja dziś żadnych objawów poza lekkim muleniem nie czuje a jak u Was?

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojjj i mnie nadal szok! Ale dziś od rana już wiem że ciągnięcia to po prostu fasoleczka a nie nadchodzaca@... nie mam za grosz apetytu... węzeł w gardle.. muli mnie straszne....
Dziewczyny zawsze tak jest ze się spisuje na straty cykl , a tu niespodzianka

Fabimama- wielkie Gratulacje ! Super ze się udało ! Nudnej ciąży ;)

Suddenly- gratulacje - tez się boję zazdrości jak ty, mój synek będzie miał 3,5 roku niecałe jak się maluch urodzi i nie wiem chyba dużo tłumaczenia, co innego robić - damy rade , dzieci mają rodzeństwo i dają radę hihi ;)

Dziewczyny ja mam straszne wahania nastroju, niedawno było kilka dni placzliwosci a teraz od wczoraj się włączył wku.rw haha- tak samo jak tu mama jakaś wcześniej pisała ze zabija wzrokiem heh, wszystko mi przeszkadza i w ogóle wzycham itp :D . Biedny mój W. Hehe ;).

Wybaczcie ze mnie nie ma ale teraz mnie takie zmęczenie dopadło ze w ogóle jestem wyrwana z rzeczywistości, tylko bym spała ciągle tylko zmęczenie i zmęczenie - nie daje rady naprawdę, już niech to mija bo mnie denerwuje hehe.

Dzis przysiade wpisze mamusie do tabelki i I ja wkleję po prostu na wątek poznajmy się gdzie dalej mamy będą mogły wpisać skąd są i co robią itp :)

Miłego dnia mamusie :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki kochana:) kiedy wybierasz się do GP? Ja chyba pójdę już w tym tygodniu żeby jak najszybciej mieć termin w szpitalu. Tym bardziej ze między 9 a 12 tc będę w Polsce.. ;) zastanawiałeś się już czy chodzić do polskiego ginekologa?

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka,masz o tyle dobrze,ze synek juz w przedszkolu ;) ja chyba bede musiala pomyslec o jakims klubiku malucha na pare godz. dziennie. U mnie od 3tyg wscieklizna(myslalam,ze to pms..),a od paru dni pobolewanie brzucha. Piersi mnie nie bola,a w pierwszej ciazy byly baardzo tkliwe.

reklama
Do góry