Wiesz co... jak by się nad tym zastanowić... w pierwszą ciążę zaszlam jak planowałam ślub.. za dużo zamieszania itp.. nie myślałam o staraniach. . W tym cyklu znowu stresów było od groma.. synek miał pierwszą komunię świętą.. też nie było czasu na myślenie i cyklu... coś w tym jestAirfix czyli to znienawidzone "przestan myśleć to się uda" sprawdza się
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj gratuluję!Witajcie dziewczyny, wlasnie sie zarejestrowalam. Wczoraj zrobilam test-pozytywny,ale druga kreska bardzo blada, dzis znow pozytywny i juz ciut mocniejsza.. Powoli dociera do mnie,ze to dzieje sie naprawde bo nie planowalismy drugiego dziecka wczesniej niz za 4 lata,a tu taka niespodzianka Mam synka 16mies.,dopiero co zaczelam wracac do zycia, za rok chcialam isc do pracy no i chyba nici z planow.. Maly jest mega do mnie przywiazany, najbardziej boje sie zazdrosci i tego,ze zejdzie na 2gi plan,a chcialam poswiecic mu do 3r.z 100% siebie.. Czytam na forach,ze roznica 2l jest zazwyczaj dobra dla dzieci,ale i tak mam miliony obaw. Do lekarza jeszcze nie ide,to chyba za wczesnie. Po weekendzie moze zrobie bete. Pozdrawiam Was serdecznie (niestety nie mialam czasu nadrobic postow,wiec bede probowala polapac sie na biezaco
Ja mam w domu 3 chłopców... różnica wieku będzie spora i bardzo się tego boje... 18,17 i 9 lat...Przykro mi.. Tak,damy rade,nie mamy wyboru milosc do dziecka to najpiekniejsze uczucie na swiecie i wariowalabym ze szczescia mogac przezywac to drugi raz gdyby tylko moj maly terrorysta byl juz troche starszy[emoji14]skad jestes Kruczyca? Sa tu jakies mamy dwojki?
Koleżanka na dzieci z różnica 14 miesięcy i chłopaki są jak bliźniaki najlepsi kumple...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom