Klauduska
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie w tej ciazy blada kreska byla, a gin obstawia corcie [emoji1]A ja nie wiem jaki miałam przyrost hcg
Nie robiłam testu z krwi, jedynie moje kreski na testach były bardzo jasne, aż słabo widoczne, to może chłopiec bedzie
U mnie w ciąży z synkiem blade testy wychodziły, a ja tak czekałam na dwie mocne kreski dopiero w 12tyg wyszły dwie ciemne hehe teraz wyszły już 15dpo ciemne Zobaczymy za tydzien.u mnie w tej ciazy blada kreska byla, a gin obstawia corcie [emoji1]
za to dwie poprzednie ciaze mocniejsze kreski byly i mam dwoch chlopcow [emoji1]
jeszcze miesiac, max dwa i rozwiaza sie zagadki plci naszych babelkow
Podobno jest, koleżanka miała kupić ale zrezygnowała ze względu na cene
To impreza rodzinna, takie właśnie jak wesele, rocznica ślubu...Ale kompletnie nie mam jak się wymigac. Nie mogę im powiedzieć o ciąży bo nie chce żeby polecieli gadać szwagierce i teściowej z która 7lat kontaktów nie utrzymuje,to by sensacja dla tych wiedźm była i pretekst do gnebienia mnie jak w pierwszej ciąży. Przeplakalam cala ciaze.... Myślę i kombinuje co tu wymyśleć. Mam tydzień na to :/Elenna poki luteinę dopochwowa brałam to śluz właśie albo biały albo żółty, wiec może u Ciebie to też to.
Turluturlu sikam średnio co pół godziny i tak od 10tc mam.. Boje się pomyśleć co będzie później
Airfix przy twardnieniach i skurczach to wesele chyba lepiej odpuścić.
Pytanie do mam, które zaczęły już drugi trymestr? Wam też tak wzrosło libido? Ja ganiam za mężem jak tylko mam chwilę ale on nie narzeka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom