reklama
kasia.zosia
Moderatorka
Rozumiem ja mam podobnie jak jade. Każdego trzeba odwiedzić, zawsze jakaś impreza się przytrafi, coś w urzędzie do zalatwieniakasia.zosia - bedziemy w sierpniu, ale jak zwykle grafik tak napiety, ze musialabym chyba noca pojsc..
monsku
Fanka BB :)
kasia.zosia - ja po takim urlopie jestem zawsze wykonczona, a teraz dodatkowo szybciej sie mecze, wiec juz mysle jak to bedzie. Czesc sie obrazi bo ich nie odwiedzilam, ale musialabym chyba byc 2 miesiace a ja nie mam tyle urlopu. A co do USG: w poprzedniej ciazy podeszlam do tego "naturalnie"- nic nie poradzisz, 3 musi wystarczyc
kasia.zosia
Moderatorka
monsku - no tak, jak z dzidzia wszystko ok to na pewno wystarczy 3 usg, tylko tak jak byś chciała ekstra zobaczyć ja juz byłam w czerwcu w PL i teraz planuje tylko się obijac. Czasem jak jadę na krótko, to nawet nie mowie wszystkim i zaszywam się u rodzicow
kasia.zosia
Moderatorka
No to powiem Ci to byłoby wyzwanie urodzić naturalnie blizniaki nie mogę sobie tego wyobrazić nawet choć wiem ze się da. Dla mnie jedno na raz wystarczy. Trzymam kciuki żebyś załatwiła cesarkeczesc dziewczyny nie zaglądalam w weekend a tu tyle wpisów :-)
Jagódka tort bajka ..ja to zawsze zamawiam w cukierni , w życiu bym takiego nie stworzyła
oj z tymi lekarzami..faktycznie czasem ręcę załamać
ja mam dylemat tez z lekarzami teraz chodze do super babki ale nie pracuje w szpitalu. ..a bardzo bym chciała cc ze wzgledu na bliźnięta a u mnie w szpitalu jak dzieci sa dobrze ułożone to każą rodzić naturalnie i umowilam sie do gin ze szpitala ktorego zna moj mąż i tesciowie no zobaczymy
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Ale tu cisza od wczoraj...
ktora ma dzis wizyte, za kogo trzymamy kciuki? :-)
ja wczoraj zaprawilam troche ogorkow, a dzis od rana jedyne co mi sie chce to spac :-) a musze sie zebrac i zaniesc do pracy l4.
ktora ma dzis wizyte, za kogo trzymamy kciuki? :-)
ja wczoraj zaprawilam troche ogorkow, a dzis od rana jedyne co mi sie chce to spac :-) a musze sie zebrac i zaniesc do pracy l4.
Klauduska
Ja mam dzisiaj prenatalne [emoji4] Ale jakoś się w ogóle nie stresuje. Nie mogę się doczekać bo to będzie w końcu jakieś dłuższe spotkanie z dzidziusiem. Może doktor potwierdzi płeć i dostaniemy jakieś zdjęcie. Bo na NFZ jeszcze nie dostałam żadnego [emoji20]
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Klauduska to kciuki za Twoje spotkanie z dzidziusiem i obys dostala te fotki :-)
jeszcze moment i bedzie coraz wiecej postow o plci naszych pociech :-)
jeszcze moment i bedzie coraz wiecej postow o plci naszych pociech :-)
U
użytkownik 902
Gość
Klauduska powodzenia! Ja mam prenatalne za 10dni
Dziś muszę spakować siebie i dzieci i pojechać kupić siłowniki do bagażnika,bo mi padły:/ Tata obiecał mi pomóc i wymienić. Jutro wyjeżdżamy,będę wracać na usg i potem na wizytę, a tak finalnie to pewnie za jakieś 2 tygodnie dopiero. Chciałam odpieluchowac Młodego na działce,ale znowu nedzna pogodę zapowiadają.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś muszę spakować siebie i dzieci i pojechać kupić siłowniki do bagażnika,bo mi padły:/ Tata obiecał mi pomóc i wymienić. Jutro wyjeżdżamy,będę wracać na usg i potem na wizytę, a tak finalnie to pewnie za jakieś 2 tygodnie dopiero. Chciałam odpieluchowac Młodego na działce,ale znowu nedzna pogodę zapowiadają.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Klauduska
Anna25 ja już nie mogę się doczekać aż potwierdzi się przypuszczenie co do płci bo będę mogła zacząć jakieś małe zakupy. Na poprzednim usg maleństwo pięknie leżało rozłożone [emoji4] Więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie i zobaczymy wszystko dokładnie.
.jagodka ta pogoda to zawsze na złość, co? Ja modlę się tylko, żeby w sobotę była znośna pogoda. Bo robimy imprezę dla znajomych ten pseudo panieński/kawalerski jako grill w ogrodzie.
.jagodka ta pogoda to zawsze na złość, co? Ja modlę się tylko, żeby w sobotę była znośna pogoda. Bo robimy imprezę dla znajomych ten pseudo panieński/kawalerski jako grill w ogrodzie.