reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
kasia.zosia - ja po takim urlopie jestem zawsze wykonczona, a teraz dodatkowo szybciej sie mecze, wiec juz mysle jak to bedzie. Czesc sie obrazi bo ich nie odwiedzilam, ale musialabym chyba byc 2 miesiace a ja nie mam tyle urlopu. A co do USG: w poprzedniej ciazy podeszlam do tego "naturalnie"- nic nie poradzisz, 3 musi wystarczyc :)

monsku - no tak, jak z dzidzia wszystko ok to na pewno wystarczy 3 usg, tylko tak jak byś chciała ekstra zobaczyć :) ja juz byłam w czerwcu w PL i teraz planuje tylko się obijac. Czasem jak jadę na krótko, to nawet nie mowie wszystkim i zaszywam się u rodzicow :)

czesc dziewczyny nie zaglądalam w weekend a tu tyle wpisów :-)
Jagódka tort bajka ..ja to zawsze zamawiam w cukierni , w życiu bym takiego nie stworzyła
oj z tymi lekarzami..faktycznie czasem ręcę załamać
ja mam dylemat tez z lekarzami teraz chodze do super babki ale nie pracuje w szpitalu. ..a bardzo bym chciała cc ze wzgledu na bliźnięta a u mnie w szpitalu jak dzieci sa dobrze ułożone to każą rodzić naturalnie i umowilam sie do gin ze szpitala ktorego zna moj mąż i tesciowie no zobaczymy
No to powiem Ci to byłoby wyzwanie urodzić naturalnie blizniaki :) nie mogę sobie tego wyobrazić nawet choć wiem ze się da. Dla mnie jedno na raz wystarczy. Trzymam kciuki żebyś załatwiła cesarke ;)

Ale tu cisza od wczoraj...
ktora ma dzis wizyte, za kogo trzymamy kciuki? :-)
ja wczoraj zaprawilam troche ogorkow, a dzis od rana jedyne co mi sie chce to spac :-) a musze sie zebrac i zaniesc do pracy l4.

8599e6ydh9ss8jgy.png

Klauduska powodzenia! Ja mam prenatalne za 10dni:)
Dziś muszę spakować siebie i dzieci i pojechać kupić siłowniki do bagażnika,bo mi padły:/ Tata obiecał mi pomóc i wymienić. Jutro wyjeżdżamy,będę wracać na usg i potem na wizytę, a tak finalnie to pewnie za jakieś 2 tygodnie dopiero. Chciałam odpieluchowac Młodego na działce,ale znowu nedzna pogodę zapowiadają.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Anna25 ja już nie mogę się doczekać aż potwierdzi się przypuszczenie co do płci bo będę mogła zacząć jakieś małe zakupy. Na poprzednim usg maleństwo pięknie leżało rozłożone [emoji4] Więc mam nadzieję, że i teraz tak będzie i zobaczymy wszystko dokładnie.

.jagodka ta pogoda to zawsze na złość, co? Ja modlę się tylko, żeby w sobotę była znośna pogoda. Bo robimy imprezę dla znajomych ten pseudo panieński/kawalerski jako grill w ogrodzie.

Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry