reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Ewelina1238 Kiedys tez tak podchodziłam do tego, kiedy jeszcze byłam zdrowa ale kiedy ktoś pięknego dnia przekreślił moje szanse w ogóle na dziecko i przeżycie ciazy i porodu, tracąc po drodze 6 ciąż uznałam ze więcej niczego nie zostawię tylko przypadkowi i podejściu-jak ma byc to bedzie, jak stracę kolejna to stracę. Wiec dla mnie Beta to nie tylko niepotrzebna analiza. Inaczej do tego podchodzi ktoś zdrowy.
Kciuki zeby u Ciebie było wszystko w porządku.

Peri Ja chyba muszę zacząć używać cos, bo niby chuda jestem, ale o dziwo na brzuchu zaczęły sie brzydko pokazywać te stare rozstępy po pierwszej ciazy , kilka małych, ale nie za fajne. Chyba pod wpływem hormonów cos sie podziało u mnie ze to sie pojawiło. Na razie smaruje sie Neutrogena z kolagenem, ale mam ten słynny olejek z rossmana z olejem z migdałów na rozstępy,w pierwszej ciazy sie sprawdził.

Witam :) nieśmiało zaglądałam na wasz wątek. .. z nadzieją ze może się uda w tym cyklu... ;) test zrobiłam chwilkę temu... i od razu pozytywny!!!!!!! Nawet kilku sekund nie czekałam! 7 maja miałam ostatnią @... prawdopodobny termin sprawdzałam już od owulacji... i wychodzi około 11 Luty !!!!! Wszystkim nam życzę wspaniałych i mega nudnych ciąż!!!!!

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję ;)

Maciur-ka , paraplu ;)

1465060601-1d1mld.jpeg

Witam :) nieśmiało zaglądałam na wasz wątek. .. z nadzieją ze może się uda w tym cyklu... ;) test zrobiłam chwilkę temu... i od razu pozytywny!!!!!!! Nawet kilku sekund nie czekałam! 7 maja miałam ostatnią @... prawdopodobny termin sprawdzałam już od owulacji... i wychodzi około 11 Luty !!!!! Wszystkim nam życzę wspaniałych i mega nudnych ciąż!!!!!

Fabimama gratulacje :) Tobie też nudnej ciazy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mogę uwierzyć!!!!! Od samego początku tego cyklu miałam wrażenie że w tym miesiącu nic z tego.. później zaskoczyło mnie plamienie okoloowulacyjne- pierwszy raz w życiu , potem masa innych objawów które myślałam że sobie wmawiam... potem kłucie z prawej strony podbrzusza - nie czułam tego od 11 lat! Po operacji wyrostka zrosty według lekarzy uniemozliwialy hajeczkowanie z prawego jajnika. .. a kilka dni temu taaak zachciało mi się piwa ze szok!!!! Mimo że na codzień nie pijamy z mężem alkoholu pod zadna postacią.. bardzo okazjonalnie a piwo pilsm ostatni raz jako nastolatka! Ostatnie cykle byly miedzy 28a 30 dni.. wiec nie bylam pewna... a tu jednak! Dzis byl 29dc ;)

reklama
Do góry