reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
U mnie było tak samo.... Byłam tak poddana, bez entuzjazmu, od razu założyłam ze sie nie uda, bo przeciez 5lat i nic.... Ale ten cykl był taki spokojny w głowie , kompletnie zero myślenia o staraniach . Potem w 10dpo czuje kłucie w szyjce i od razu myśle-implantacja :) i na drugi dzien okazuje sie ze miałam racje...cień cienia na tescie widoczny tylko dla mnie :)

Witajcie dziewczyny, wlasnie sie zarejestrowalam. Wczoraj zrobilam test-pozytywny,ale druga kreska bardzo blada, dzis znow pozytywny i juz ciut mocniejsza.. Powoli dociera do mnie,ze to dzieje sie naprawde bo nie planowalismy drugiego dziecka wczesniej niz za 4 lata,a tu taka niespodzianka Mam synka 16mies.,dopiero co zaczelam wracac do zycia, za rok chcialam isc do pracy no i chyba nici z planow.. Maly jest mega do mnie przywiazany, najbardziej boje sie zazdrosci i tego,ze zejdzie na 2gi plan,a chcialam poswiecic mu do 3r.z 100% siebie.. Czytam na forach,ze roznica 2l jest zazwyczaj dobra dla dzieci,ale i tak mam miliony obaw. Do lekarza jeszcze nie ide,to chyba za wczesnie. Po weekendzie moze zrobie bete. Pozdrawiam Was serdecznie (niestety nie mialam czasu nadrobic postow,wiec bede probowala polapac sie na biezaco ;)

Suddenly witaj gratulacje :) wiadomo ze masz obawy, nawet jeśli ktoś się stara to je ma :) synek na pewno okaże się super starszym bratem :). Ja mam nadzieje na mniej więcej taka różnice między dziećmi :) na pewno dacie sobie rade :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli to Twoja pierwsza ciaza Kruczyca? Ja za pierwszym razem owszem,mialam jakies male obawy,ale zylam raczej w blogiej nieswiadomosci,pelna optymizmu teraz jak z grubsza wiem co mnie czeka mam ochote momentami wyc wiadomo,ze instynkt,milosc i ogrom cudownych szczesliwych chwil z dzieckiem wygrywa,ale bywa bardzo ciezko. Moja pierwsza ciaza byla piekna,malo dolegliwosci,czulam sie piekna,mialam czas by wypoczywac..teraz boje sie czy przetrwam Iszy trymestr przy tym moim malym wulkanie energii

Czyli to Twoja pierwsza ciaza Kruczyca? Ja za pierwszym razem owszem,mialam jakies male obawy,ale zylam raczej w blogiej nieswiadomosci,pelna optymizmu teraz jak z grubsza wiem co mnie czeka mam ochote momentami wyc wiadomo,ze instynkt,milosc i ogrom cudownych szczesliwych chwil z dzieckiem wygrywa,ale bywa bardzo ciezko. Moja pierwsza ciaza byla piekna,malo dolegliwosci,czulam sie piekna,mialam czas by wypoczywac..teraz boje sie czy przetrwam Iszy trymestr przy tym moim malym wulkanie energii
Druga. Pierwsza ciążę poronilam
Na pewno dasz radę. Fajnie ze masz dobre wspomnienia z ciąża teraz tez tak będzie :)

Przykro mi.. Tak,damy rade,nie mamy wyboru :) milosc do dziecka to najpiekniejsze uczucie na swiecie i wariowalabym ze szczescia mogac przezywac to drugi raz gdyby tylko moj maly terrorysta byl juz troche starszy :p skad jestes Kruczyca? Sa tu jakies mamy dwojki?

reklama
Przykro mi.. Tak,damy rade,nie mamy wyboru :) milosc do dziecka to najpiekniejsze uczucie na swiecie i wariowalabym ze szczescia mogac przezywac to drugi raz gdyby tylko moj maly terrorysta byl juz troche starszy[emoji14]skad jestes Kruczyca? Sa tu jakies mamy dwojki?
Z Lublina Miciur-ka jest podwójna :D

Do góry