buzia mi się sama uśmiecha!Fabimama ja cykl w którym się udało spisalam na straty i czekałam na @ a tu takie zaskoczenie
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buzia mi się sama uśmiecha!Fabimama ja cykl w którym się udało spisalam na straty i czekałam na @ a tu takie zaskoczenie
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Druga. Pierwsza ciążę poronilamCzyli to Twoja pierwsza ciaza Kruczyca? Ja za pierwszym razem owszem,mialam jakies male obawy,ale zylam raczej w blogiej nieswiadomosci,pelna optymizmu teraz jak z grubsza wiem co mnie czeka mam ochote momentami wyc wiadomo,ze instynkt,milosc i ogrom cudownych szczesliwych chwil z dzieckiem wygrywa,ale bywa bardzo ciezko. Moja pierwsza ciaza byla piekna,malo dolegliwosci,czulam sie piekna,mialam czas by wypoczywac..teraz boje sie czy przetrwam Iszy trymestr przy tym moim malym wulkanie energii
Z Lublina Miciur-ka jest podwójnaPrzykro mi.. Tak,damy rade,nie mamy wyboru milosc do dziecka to najpiekniejsze uczucie na swiecie i wariowalabym ze szczescia mogac przezywac to drugi raz gdyby tylko moj maly terrorysta byl juz troche starszy[emoji14]skad jestes Kruczyca? Sa tu jakies mamy dwojki?