reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

19.06 wyjezdzam na wakacje, przed 19 nie bylo zadnego terminu wolnego :( chyba pozostaje czekanie.

Dzisiaj zrobilam drugi test :p pozytywny :)

Ja oprocz zmeczenia i bolacych piersi nie zadnych innych objawow. Moze jeszcze :):)

Dziewczyny, a progesteron zmierzyli wam na pierwszej wizycie?

reklama
Jejku,czemu takie duże widelki sa?
Moja beta:
01.06 112.2 mlU/ml
03.06 389.8 mlU/ml

Wg tabelki 5 lub 6 tc,znasz się na tym?pierwszy raz robię test z krwi.
Chyba,że każde laboratorium ma swoje normy :-\
Anetka nie patrz na widełki bo każde lab ma swoje :) bete masz super. Przerasta Ci prawidłowo i na nic innego nie patrz bo te wyznaczniki to o tylek posłuchać są i tez na nie nie patrzę. Najważniejszy jest przyrost :) jak nie chcesz sobie sama liczyć i się domyślać to wpisz sobie w google belly best friends kalkulator bety hcg tam Ci kalkulator wyliczy wszystko i pokazie na wykresie :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam dziś drugi wynik bety-hcg. Z 14dpo (1.06)- 62,27 i z 16dpo (3.06)- 225,50. Wychodzi przyrost 270%.

Kruczyca U Ciebie przyrost super 135%, ale czemu u mnie aż taki ...

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Odebrałam dziś drugi wynik bety-hcg. Z 14dpo (1.06)- 62,27 i z 16dpo (3.06)- 225,50. Wychodzi przyrost 270%.

Kruczyca U Ciebie przyrost super 135%, ale czemu u mnie aż taki ...

Airfix wszystko jest ok. Nigdzie nie jest powiedziane że ma wzrosnąć tylko o te 66% teraz wzrosło Ci 270% ale z dziś na jutro może wzrosnąć np tylko 50% a pozniej znow prawidłowo albo za dużo :) Przy małej becie normalne że są duże skoki. Luub będą blizniaki :D

Kruczyca Nawet nie zartuj hahah u mnie co trzecie pokolenie się rodzą bliźniaki;) A ja przysięgam ze w tym roku nawet już leków na stymulacje cykli nie brałam haha by sie narobilo[emoji14]a jest sens robić jeszcze powtórkę bety? Kiedy najlepiej? Dziś mam 17dpo.

Kruczyca dopiero 16tego czerwca.Nie chciałam wcześniej. Aczkolwiek mogę iść na NFZ we wtorek podglądać co i jak. Tylko czy cokolwiek będzie widać

Kruczyca dopiero 16tego czerwca.Nie chciałam wcześniej. Aczkolwiek mogę iść na NFZ we wtorek podglądać co i jak. Tylko czy cokolwiek będzie widać

Zrób sobie przyrost 13go i 15go przed wizytą chyba że dla swojego spokoju sobie zrobisz tez w następnym tyg. Ale to już jak uważasz :)

Ja nie chce robić bety jakoś nie chce się tym martwić analizować i w ogóle zastanawiać się bez przerwy czy jest dobrze, wierze w to że tym razem się uda. Jeśli coś ma się stać to nawet wyniki bety nic nie zmienią.

reklama
Do góry